health-boy Član foruma 2627
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.12.2012 ob 13:48
Tile Linoti imajo kar dovolj, če ne preveč OHjev in sladkorja :-\ in premalo beljakovin, zato jih je fino zmešati s proteini, da ga obogatiš z B.
Tip: All in 1 protein, mleko in dodajaš Linote dokler žlica ne stoji, tako kot imaš rad in verjamem, da ti bo všeč, pa še veliko ga ne boš notri natrosil, ker bo hitro gost že zaradi all in 1. in tako ne bo preveč sladkorja v obroku go for it Sex, Training, Rest, Eat, Sleep
|
|||
MBrando Član foruma 191
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.12.2012 ob 14:14
TOP IDEJA!! Tudi sam sem razmišljal v takšni smeri. Vse da zmanjšam tistih 40g sladkorja na 100g izdelka. Majke mi, jaz pa odvajen sladkorja, ker imam starše diabetične. Zato pa sem omenil, da bom morda 1x mesečno imel čisti LINO FRIŠTIK za stara vremena, drugače pa v kombinaciji. Ali malo zraven kosmičev za okus in strukturo, ali po tvoji super ideji takisto za frištik, ali pa kako drugače. HVALA za pomoč! ---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
|
|||
markok Član foruma 91
|
Re: Recepti
Objavljeno 30.12.2012 ob 22:21
zasledil sem da v perboiled rižu ostanejo minerali in vitamini zaradi posebne obdelave,še boljši(več vlaknin,vitaminov,mineralov) pa naj bi bil rjavi, a v prehrani ne zasledim teh dveh rižov ampak basmatega. Razen da je basmati boljšega okusa ali je primerljiv z rjavim in preboiled rižem? Ali ima vrsta riža veliko vlogo pri pridobivanju čiste m.mase?
kako začinite riž?jušna kocka? |
|||
dell16 Član foruma 194
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.01.2013 ob 14:49
mene zanima ce mi kdo lahko pove kaj narediti da se ribe ne primejo na ponev oz. pekac ko jih pecem ?
|
|||
Dodosan Član foruma 51
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.01.2013 ob 15:19
Dodaj malo olja.
|
|||
TomazHorvat Član foruma 87
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.01.2013 ob 18:54
Pečem na peki papirju v pečici brez vsega.
Im not in a diet,Im eating healthy
|
|||
Evelin Član foruma 2
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.01.2013 ob 20:35
|
|||
kranskijanez Član foruma 41
|
Re: Recepti
Objavljeno 05.01.2013 ob 20:50
4 piščančje fileje - prsa
lonček lahkega jogurta 2 žlici limoninega soka 2 žlici nasekljanega česna ni treba glih na fino ( to je cca 1 glavica ) žlica ingverja kumina, sol, poper, koriander, kurkuma, kardamom. Fileje za 30 min namočimo v limonin sok. po 30tih min. jih rahlo parkrat zarežemo in prelijemo z marinado , to je jogurt v katerega smo zmešali še limonin sok, ingver, kumino, sol, poper, koriander, kurkumo, kardamom. ( sam dodam še malo kajenskega popra. ) Meso naj bo v marinadi vsaj 6 ur, tko da je to najbolje narediti en dan prej. Tako pripravljene fileje se lahko speče v pečici ali pa na žaru ( jaz to naredim na žaru ki ga imam na balkonu ne glede na letni čas ) zraven si privoščim sveže kislo zelje, C vitamin pa to Dober tek |
|||
Enej Samaržija THE Team 2346
|
Re: Recepti
Objavljeno 07.01.2013 ob 14:59
VČERAJŠNJA VEČERJA:
250g piščančjih prsi 2 bučke 2 stroka česna 1/2 izdolbeneg avokada 150g šampinjonov (svežih) začimbe: limonin sok, sol, curry, rdeča paprika, origano v prvi ponvi popečemo piščančja prsa (narezana na trakce) in narezan avokado posolimo, dodamo curry, malo rdeče paprike, česen v prahu. v drugi ponvi pa popečemo na drobno narezan čese, bučke narezane na trakce in narezane šampinjone,...posolimo,dodamo origano, jaz mam rad bolj pekoče sem dodal še ostro papriko. ko je popečeno serviramo na krožnik, po piščancu in avokadu pokamapo še malo limoninega soka. zelo preprosto in okusno |
|||
Enej Samaržija THE Team 2346
|
Re: Recepti
Objavljeno 08.01.2013 ob 09:32
včeraj pozabil pripet še slikco
|