Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

Goveji chopsui

Sestavine
Goveja ledja, mlada (150 g), Por (15 g), Riž rjavi (50 g), Sojina omaka (20 g), Vino, rdeče, 12 % alk. (20 g), Sol (3 g), Voda (100 g), Česen (15 g), Amino Whey (12 g), Ostrigina omaka (15 g)
Prehranske vrednosti
kCal:  540.081 
oh:  48.068 
  beljakovine:  44.232 
maščobe:  17.554 Priprava:


1. Dobro uležan goveji zrezek narežemo na trakove dolge 5cm. Režemo jih pravokotno na vlakna. Iz ene žlice sojine omake, treh žlic rdečega vina in ščepca soli naredimo marinado. Prelijemo jo čez meso in damo za pol ure v hladilnik.


2. Por narežemo tako, da ga razpolovimo in narežemo na 5 cm dolge trakove.

3. 2 stroka česna nasekljamo na drobno. V skledici si pripravimo omako: vodo, 1 žlica omake iz ostrig, 1 žlica sojine omake, merico proteinov in česen. Premešamo, da dobimo dobro tekočo zmes.

4. Ponev dobro segrejemo. Vanjo damo eno žlico olivnega olja in dodamo meso. Na hitro ga popečemo in dodamo por. To dušimo še približno 3 minute in dodamo prej pripraljeno omako. Mešamo še kakšne 3 minute, da se omaka zgosti.


5. Jed postrežemo z Basmati rižem ali rjavim dolgozrnatim rižem. Pripravimo ga po navodilih proizvajalca.


Dober tek Ti želi

Tvoj THE Nutrition Team


NASVET ZA HUJŠANJE:

Obrok za 2 osebi.

NASVET ZA PRIDOBIVANJE MM:

Obrok za 1 osebu + lahko dodamo več riža.


Bodi najboljŠi, Be THE Best

Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov