HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Re: Recepti     Objavljeno 29.11.2012 ob 09:18
talija je napisal/a:


Mogoče predolgo pečeš, lahko da ponev ni dovolj vroča, ko daš gor. Poskusi prvo zapečt z obeh strani minutko-dve, potem pa pokrij ponev toliko, da se še sredina skuha.
Začimbe... manj kompliciraš, bolš je meni so super česen, timijan, majaron, origano, paprika, curry poleg soli.
Ja nvm piščanc pa res ni no tok težk pogruntat, praksa, pa bo jaz vsak dan večkrat jem piščanca, pa mi začimbe niso lih neki, da bi jih pogrešala, velikokrat samo solim. Jaz sem včasih tudi mislila, kako eni lahko jejo to in ono, zdaj pa sama tako jem haha
Kuhan piščanc mi je tudi super in sicer vržem prsa na koščke skupaj z zelenjavo (veliiiiiko zelenjave) in začimbami v vodo, pokuham in je super župca, za najest in pa zdravo je itak.



Super, že vedno sem hotel poslusit tako varjanto! Mi lahko prosim poveš približno kak dolgo se kuha piščančje meso?
Re: Recepti     Objavljeno 29.11.2012 ob 09:31
Priporočate 50g aborino rižeka skuhanega na vodi ter nato prelitega s 400ml enzya za zajtrk?
Se mi zdi taka ena fina varianta klasičnega mlečnega. njam
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Re: Recepti     Objavljeno 04.12.2012 ob 11:51
Nasvet za preprost in hiter zajtrk:

V mikser daš:
- 80g ovsenih kosmičev,
- 6 beljakov,
- 1 celo jajce,
- 1 merico beljakovinskega dodatka.
Vse skupaj zmiksaš in vliješ na vročo ponev.
Pečeš, dokler se zgornja stran rahlo ne strdi, nato obrneš in popečeš še malo na drugi strani in je že za jest

Količine si lahko prilagodite sebi primerno.