Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!

Revije

Ekipa THE Nutrition že več let redno izdeluje revije vezane na tematiko fitnesa in oblikovanja postave. Članki o pridobivanju mišic, o hujšanju in kurjenju maščobe, uspehi naših članov, zdravi recepti, programi treningov, različne diete in strategije prehranjevanja z izdelanimi jedilniki ipd...
Vse revije lahko najdete v elektronski obliki na naši spletni strani. Izjema je elektronska revija z zdravimi recepti, katero si lahko brezplačno naložite s klikom na enega izmed banerjev na spletni strani. Nekatere revije veljajo kot osnovne, zato redno delamo ponatis. Te revije v fizični obliki lahko brezplačno na naši spletni trgovini ali pa jih greste iskat v najbližjo od 13 THE Nutrition trgovin po Sloveniji.
 
THE Nutrition - Prehranske strategije NOVA IZDAJA
Redna cena: 0,01€
Klubska cena: 0,01
Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov