HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Foto in video
Re: šefica     Objavljeno 20.02.2009 ob 21:34
gogi je napisal/a:


močna pa še lušna   vidiš branka, brez steroidov, to je punca




Tole je čisto drobčkana punca, js nočem bit močna, in dvigovat tm  eno je močna drugo je spet definicija, js bi malo bolj definirane roke noge so mi pa kr hude če bom pršla kdaj na to bo super. Sicer tm k drži pokal se mi zdi, da ima kar nafilane roke, tm k pozira pa je bolj tko .

Ljudje božji men je to izziv, do tja pa je še dolgaaaaaaaaa že to upam da bom zdržala da bom pršla do 70kg  prvi cilj 80kg mi itak ni tako nedosegljiv oz bo z manjšim trudom dosežen kmalu, 70kg je pa že druga pesem in pa še ali bom zdržala tak tempo - sicer si stalno ubijam, da morm . Se pa ne obremenjujem s ciljem kaj preveč, tk da se mi zdi, da tudi to dosti pomaga, ker gredo kg brezproblema dol Edina stvar k pa ubija na treningu so pa noge se morm prov psihično pripravit, zj če me psiha že tko daje ne bo moči, da bi naredila dober trening nog in nevem če ima sploh smisel narediti tak trening.

Nič grem spat ... ... se beremo
Re: šefica     Objavljeno 21.02.2009 ob 07:02
Potem pa prides v kat. do 75kg za iti 4.4.na drzavno prvenstvo v powerlifting v Vrtojbi. Do aprila bos ravno prav tezka.
tata mata v vleki od tal!
Re: šefica     Objavljeno 21.02.2009 ob 08:16
etnic je napisal/a:


Potem pa prides v kat. do 75kg za iti 4.4.na drzavno prvenstvo v powerlifting v Vrtojbi. Do aprila bos ravno prav tezka.



Ne etnic tekmovanja nimam v planu to leto mogoče naslednje leto kako, do 4.4 ne mislim spravit dol 12kg preveč. Do poletja mi je plan pridt na 80kg, v kolikor bo to prej bo pač prišlo do zamika ciljev. Tekmovanja mogoče naslednje leto - js sm si to bolj na izzi vzela. Tako na izi, da uživam zravn, nimam pa glih želje trenutno da  bi na kake stroge diete šla, sam zarad enega tekmovanja in pa ker mam še dolgo pot pred sabo bi bilo to neumno.
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov