HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
THE Nutrition
NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 03.08.2015 ob 23:11
NOVI osvežilni napitek THE GREEN TEA DRINK

- Ekstrakt zelenega čaja najvišje kvalitete z visoko vsebnostjo EGCG

- Pospešuje metabolizem in kurjenje maščobe

- Zavira apetit

- Zagotavlja svež ustni zadah, ker uničuje slabe bakterije v ustih

- Osvežilen in okusen napitek BREZ KALORIJ bogat z antioksidanti in vitamini



Ni naključje, da imajo največji porabniki zelenega čaja na svetu, Japonci, najvišjo povprečno pričakovano življenjsko dobo vseh narodov na svetu.

Zeleni čaj je že skozi stoletja v deželah daljnega vzhoda, kot so Kitajska, Japonska in Indija, prisoten in poznan po svojih številnih pozitivnih učinkih na zdravje in počutje. Vsebuje številne spojine z različnimi biološkimi lastnostmi; pospešujejo metabolizem, spadajo med zdravju izjemno koristne imuno-modulatorje, preprečujejo številne bolezni, kot je rak, bolezni srca in ožilja in razne druge patologije.

Visoka kakovost izvlečka

Zeleni čaj v THE Green Tea Drinku je izvleček najvišje kakovosti. Ima visoko vsebnost EGCG, najpomembnejši polifenol z izredno močnim anti- oksidativnim delovanjem.

Pospeši metabolizem in kurjenje maščobe

Ekstrakt zelenega čaja ima znaten učinek na izgubo maščobe, saj pospeši metabolizem in s tem izgorevanje kalorij. Najnovejše raziskave so potrdile, da katehini v zelenem čaju preprečujejo delovanje encima, ki razgrajuje norepinefrin (ki igra zelo pomembno vlogo pri »kurjenju« maščob), prisotnost kofeina pa delovanje encimov, ki razgrajujejo ciklični adenozin monofosfat (cAMP) – prav tako ključno molekulo za maksimalno termogenezo.

Zavira apetit in blokira absorpcijo ogljikovih hidratov

Morda najboljša lastnost zelenega čaja pa je njegova sposobnost reguliranja krvnega sladkorja- po obroku z ogljikovimi hidrati namreč upočasni njegov dvig, kar je izredno pomembno na dieti namenjeni izgubi odvečne maščobe.

Zeleni čaj namreč upočasni delovanje prebavnega encima imenovanega amilaza. Ta encim igra ključno vlogo pri razgradnji škroba (ogljikovih hidratov) ter povzroči nagel dvig krvnega sladkorja po obroku bogatem z ogljikovimi hidrati. Študija, ki je raziskovala učinek zelenega čaja na metabolizem ogljikovih hidratov, je prišla do neverjetne ugotovitve- kar 25% zaužitih ogljikovih hidratov se ob hkratnem uživanju ekstrakta zelenega čaja sploh ni prebavilo, ampak preprosto izločilo iz telesa.

Svež zadah

V ustih prebiva mnogo bakterij in mikrobov. THE Green Tea DRINK ima anti-mikrobialno delovanje, ki te mikroorganizme ubije in s tem izboljša zadah. Študija objavljena na Pubmed (Feb, 200 je raziskovala vpliv zelenega čaja na oralno higieno v primerjavi z žvečilnimi gumiji, žvečenjem mete in umivanjem zob. Ugotovili so, da ima zeleni čaj pri koristih za ustno higieno primerljiv vpliv z umivanjem zob z kvalitetno zobno pasto, medtem ko pri žvečilnih gumijih in meti ni bilo izmerjenih razlik.

Osvežilen napitek BREZ KALORIJ

THE Green Tea DRINK je izvrsten osvežilen napitek, ki je pripravljen v trenutku. Samo dodamo ga vodi in premešamo. Še kocka ledu in imamo resnično osvežujoč napitek poln antioksidantov in vitaminov, ki nam poleg tega pomaga kuriti maščobo. Vsebuje 0 kcal.

2 OKUSA: Limona in Natural


Prehranske vrednosti
Neto količina 300 g
Odmerek 3 g (1 merica)
Na odmerek
Energijska vrednost 0 kcal
Ekstrakt zelenega čaja (50% EGCG) 1000 mg

Sestavine:
Aminokisline, vitamin C, citronska kislina, sladilo: sukraloza

Navodila za uporabo:
Za najboljši učinek vzemite 2 - 3 odmerke dnevno. Zmešajte z 0,5l vode 20 minut pred treningom in pred obrokom.
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 05.08.2015 ob 16:33
top zadeva za čez dan! ali za pred treningom v kombinaciji z L-carnitinom za pospešitev izgorevanja telesnih maščob

Sprobal oba okusa...
Natural je kot zeleni čaj + vitamin c v prahu. Prednost vidim v tem da nima sladil in bo všeč vsem ki imajo radi aromo pravega zelenega čaja.

Okus limona pa ima zelo osvežujoč okus in bi ga lahko spil na litre
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 05.08.2015 ob 18:16
Mi je zelo všeč, ampak bodite pazljivi z odmerki. Par dni nazaj sem si zmešal en odmerek v pol litra vode in spil med obrokom. Zaradi visoke doze zelenega čaja na odmerek in dobrega diuretičnega učinka le tega, sem cel šiht hodil vsake 30min na WC
1 odmerek si zmešajte v litru vode tako kot piše, in ga imejte v hladilniku. Preko dneva pijte po 2dl naenkrat z ledenimi kockami in to je to Pa tudi ne prepozno zvečer seveda
Začetek Definicije!
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 06.08.2015 ob 11:31
potrebno se je držati navodil kot piše... na 1 merico (3g) je potrebno vmešati v 1 liter vode. drugače je zadeva precej koncentrirana
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 03.11.2015 ob 14:09
Živjo,

vem da listi čaja nimajo, ampak me vseeno zanima preverjena informacija, če slučajno ta zmes čaja vsebuje gluten. Namreč odkar pijem ta čaj imam ponovno malce težave, ki so podobne tistim, kot sem jih imel v preteklosti pri pretiranem zaužitju glutenske hrane. Pa me zanima, če je tu povezava, ali je problem pri čem drugem. Drugače pa so učinki čaja zelo očitni, pozitivno seveda. Bi ga rad naprej pil, vendar moram rešit ta 'glutenski' problem prioritetno....LP
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 03.11.2015 ob 15:13
THE Green tea drink je čisti ekstrakt zelenega čaja in ne vsebuje glutena
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 27.01.2016 ob 21:53
Koliko kofeina ima 1 merica? Pogrešam ta podatek na embalaži. In ali je potrebno tudi z uživanjem tega čaja prekiniti ob cikliranju (pri pavzi) fatburnerja?
abc123
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 29.01.2016 ob 17:36
kot pri vsakem stimulansu jih ni dobro uživati v nedogled konstantno dan za dnem, zato je dobro da se uživa občasno ali pa se prekine za nekaj časa.
Kar se kofeina v zelenem čaju tiče, je na eno merico 1000mg ekstrakta zelenega čaja kar predstavlja nekje 400mg kofeina

Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 03.02.2016 ob 13:10
Mene pa zanima sledeče. Nekje sem prebral, da ima zelen čaj učinek fat burnerja oziroma večje oksidacije maščobe samo pri višjih odmerkih, to je 400-500mg EGCG. V opisu izdelka je navedeno da vsebuje 50% EGCG, torej to za neko resno termogenezo, če se tako izrazim, ni ravno dovolj?

Prav tako, naj bi izvleček zelenega čaja bojda imel večji učinek, če ga ne zaužijemo s koffeinom oziroma če vnos kofeina omejimo...

Kakšno je vaše mnenje o tem?

lp
Re: NOVO: THE Green Tea Drink     Objavljeno 03.02.2016 ob 14:53
En odmerek THE Green tea drink drink vsebuje vsebuje 1000 mg ekstrakta zelenega čaja kar predstavlja 50% EGCG torej preračunano 500 mg in je to točno ta vrednosti, ki jo navajaš izdelek je zelo močen ekstrakt in je dovolj za termogenezo.

Kofein ima na splošno dober termogeni učinek in je seveda dobra kombinacija z zelenim čajem. Če se še doda l-carnitin pa toliko boljše

Recimo X3M Shredxx je ravno kombinacija ekstrakta zelenega čaja, kofeina, gurane, l-carnitina in kroma. Zaradi tega tudi tako dobro deluje

Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov