HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Individualni programi
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 15.05.2016 ob 09:02
Današnje tehtanje 104,0 kg

Sprememb je kar nekaj, v glavnem sem se kar navadil na drugačno prehrano, mogoče še vedno premalo jem ampak zaenkrat mi moč raste, kile pa padajo, tako da bom nekako probal vzdrževati trenutni režim.

Začel sem jemati dodatke, kot si napisal Boštjan in mislim da bodo rezultati kmalu še boljši.

Boštjan, kako dolgo učinkuje Shredex? Kljub ZMAju imam namreč probleme s spanjem, zvečer nikakor ne zaspim. Shredex in Terminator vzamem okoli 17h in grem na fitnes, spat pa grem okoli 22h, ko vzamem ZMA, pa do polnoči ne morem zaspati. Mogoče mora pa minit nekaj časa da se telo navadi na tele kapsule? Po fitnesu nimam nobenega obroka več (mi ni ustrezalo) spijem samo 2-3 merice wheya.

Glede treninga ni posebnih sprememb, delam krožno vadbo, včasih 2 včasih 3 ure, vedno naredim pol ure FAT BURN kardia na kolesu pri čemer se trudim pokuriti okoli 700 kalorij.

Do naslednjega tehtanja vas lepo pozdravljam!
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 16.05.2016 ob 15:54
verjetno je še vseeno preveč stimulansov, da ne moreš zaspati. Predlagam, da vzameš 1 kapsulo pred treningom da se telo navadi in nato čez čas povečaš na dve, da ne bo preveč motilo spanca.
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 17.05.2016 ob 13:49
Danes sem se šel stehtat. Se bom tehtal enkrat na mesec in bom lahko primerjal če se špeh kaj topi
20160517.jpg
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 23.05.2016 ob 11:12
Današnje tehtanje 103,4 kg
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 23.05.2016 ob 15:27
teža lepo počasi kopni, bravo Andraž!
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 23.05.2016 ob 15:48
Hvala za spodbudo Boštjan,
moram povedati da je napredek veliko bolj viden v ogledalu kot na tehtnici, tako da se na tehntnico niti ne oziram kaj dosti

V samem treningu nimam nekih večjih sprememb, še vedno hodim 2x na teden na CxWorkx funkcionalni trening telesa - trebuh hrbet in ramena, štirikrat na teden hodim v fitnes kjer najprej naredim 30 minut kolesa potem cca 2 uri fitnesa in na koncu še 10 minut veslanja, po novem pa imam zdaj soboto prosto za regeneracijo.
Še največ težav imam v soboto, ko imam "moralnega mačka", imam res slabo vest, ker nič ne delam... kakih pozitivnih učinkov te sobote zaenkrat ne zaznavam...
Glede hrane nimam več težav, OHjev praktično ne jem, jem le še piščanca, purana in svežo in kuhano zelenjavo, pa jajca in redko tudi skuto.
Dopoldne za malico jem ajdovo štručko s piščančjo salamo in solato. V nedeljo zjutraj jem pirine palačinke z namazom iz skute, banan in arašidovega masla to je pa praktično vse...

Ne vem če sem že napisal, da sem bil pri travmatologu in je rekel da imam poškodovan miniskus in pretrgano križno vez. Naslednji mesec sem pa naročen pri zdravnici ki je specializirana za kolena.
Glede tega na fitnesu kolesarim in delam izteg in skrčenje kolena, mišice na nogah so se tako opazno okrepile. Ne delam pa potiska z nogami, ker imam občutek nestabilnosti v kolenu ko delam to vajo. Prav tako ne delam počepov in raznih liftov iz enakega razloga.
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 23.05.2016 ob 17:30
to je ravno pomembno da se ne osredotočaš preveč na tehtnico ampak da spremljaš napredek po vizualni plati.

Sobota naj bo kar dan za počitek, to bo zelo koristilo tvojemu telesu glede na to da si cel teden telesno aktiven. Tvoje telo se mora tudi spočiti za uspešno hujšanje.

Upam, da čim prej saniraš poškodbo. Vidim ,da si borec in se boriš naprej kljub poškodbi. BRAVO!
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 29.05.2016 ob 08:19
Današnje tehtanje 103,4 kg

Torej teža enaka kot teden dni nazaj, kar je pravzaprav kar OK.
V petek sem šel namreč na body pump, kar je bil kar ogromen šok za telo, ker me še danes vse boli, predvsem noge in ramena. Vseeno grem zvečer na fitnes in bom probal tudi kaj za noge naredit. Moram pa obvezno v trening dodati tudi izpadni korak, saj nimam nobenega ravnotežja in moči, ko izvajam to vajo.

Sobota je bil spet dan za relaksacijo, ampak ne za lenarjenje, malo sem urejal vrt, prestavil peskovnik in trampolin, postavil bazen, zvečer pa sva šla z ženo, sama na zmenek (prvič odkar imava otroke), večerja, kino in tortica, kar je bilo tudi precej prijetno doživetje. Morem rečt, da je fejst punca, mi je všeč

Do naslednjega tedna vas lepo pozdravljam!
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 01.06.2016 ob 13:48
poročaj o napredku, naj te številke ne zaustavijo
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: AndrazT - hujšanje     Objavljeno 05.06.2016 ob 14:37
Hej Thejevci

Boštjan, nobene števile me ne ustavijo
Danes je tehntnica pokazala 103,1 kg
Sicer vem da gre tole blazno počasi dol, ampak v resnici so teže ki jih sedaj dvigujem na fitnesu dvakratnik tistega kot so bile v začetku marca! Redno obiskujem Cx, kjer sem že kar dober, pri Cx-u lahko vaje delaš na lažji in na težji način in sedaj že vse delam na težji način. Bodypump mi je tudi kar zalaufal, na fitnesu pa tudi uživam. Odsev v ogledalu mi je tudi vedno bolj všeč

Kakorkoli že, z napredkom je zadovoljna tudi travmatologinja, ki je določila datum za operacijo kolena!!! 1. september 2017.
No comment na naše božansko zdravstvo, ampak je treba na to gledat tako, da imam pač še ogromno časa, da se na operacijo res temeljito pripravim

Glede hrane.. kot vedno ne kompliciram preveč, vseeno pa si ne dopustim pregreh. Torej, piščanc, puran, tuna, zelenjava, med vikendi pa tudi kak sladoled Sem pa ugotovil da krompirja testenin riža in podobnega sploh ne pogrešam in normalno funkcioniram brez tega.

Boštjan, imam vprašanje ki mi nekaj časa ne da miru.. torej jaz zdaj zjutraj, ko se zbudim vzamem x3m shredexx + terminator + omega 3, pred zajtrkom... pa me zanima kako gre to skupaj shredexx in omega 3, na prvi pogled se ne razumeta najbolje, ali pač?
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov