HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Ugodnosti članov kluba THE Nutrition
Splača se postati član kluba THE Nutrition.
Zakaj? Članstvo je popolnoma BREZPLAČNO in brez obveznosti, pripadajo pa ti številne ugodnosti. Katere ugodnosti so to, pa izveš v nadaljevanju. Beri naprej... Želiš postati član? Klikni in opravi registracijo
-30% KLUBSKI POPUST
Pripada ti stalen -30% klubski popust na izdelke blagovne znamke THE Nutrition
DARILO OB VČLANITVI
Ob prvem nakupu nad 15 € ti pripada DARILO. Izbereš lahko THE Vitamin ali THE Omega 3 (60 kaps.). V spletni trgovini ob nakupu nad 15 € vpiši kodo VITAMIN ali OMEGA. Ugodnost velja tudi v THE Nutrition trgovinah.
PROMOCIJSKA KODA 2x NA MESEC
2x na mesec lahko prejmeš kot DARILO ob nakupu nad 49 € enega izmed priljubljenih THE Nutrition izdelkov. Katera koda je aktualna izveš vedno v našem e-mailu, ki ga pošljemo v začetku tedna. Prav tako lahko preveriš aktivno kodo na prvi strani naše spletne strani, Facebok strani in na Instagramu. V spletni trgovini ob zaključku naročila v okvirček za kodo vnesi aktualno kodo.
MESEČNA AKCIJA -40%
Pri THE Nutrition poteka vsak mesec nova mesečna akcija. V mesečni akciji so vedno znižani 4 izdelki iz različnih kategorij za kar -40%.
DARILO OB NAKUPU
Ob nakupu nad 50 €, 70 €, 100 € si lahko vedno izbereš praktično darilo kot je mešalnik, bidon, rokavice, majica, brisača, ...
NAKUPOVANJE PO MERI KUPCA
Prvi v Sloveniji smo razvili edinstveno aplikacijo Online svetovalec, ki na podlagi ciljev in osebnih podatkov pomaga pri izbiri izdelkov. Strokovno pomoč pri izbiri izdelkov pa ti bodo nudili tudi naši strokovno usposobljeni prodajalci v trgovinah.
PRIPELJI PRIJATELJA
Si že član kluba THE Nutrition in imaš prijatelja, ki bi rad postal naš član? Za vaju imamo tole posebno ugodnost. Pripelji prijatelja v eno izmed THE Nutrition trgovin. Tvoj prijatelj opravil članstvo in naredi nakup nad 15 €, v zahvalo boš ti prejel/a eno izmed majic, tvoj prijatelj pa bo ob nakupu prejel brezplačni izdelek THE Vitamin ali THE Omega 3.
THE NUTRITION REVIJA
2x na leto boš na naslov prejel/a THE revijo kjer najdeš uporabne članke in nasvete.
THE NUTRITION FORUM
Strokovnjaki na THE Nutrition forumu svetujejo glede prehrane in treninga.
BE THE BEST – Bodi Najboljši
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov