HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica

Moje sanje so bile stopiti na oder. Simon Lešnik

Pozdravljeni člani THE Nutrition Kluba. To je moja zgodba... Že od otroških let naprej sem se redno ukvarjal z športom. Treniral sem tenis in kasneje kar nekaj let karate Shotokan. Ker sem se vsega naveličal, sem iskal šport, ki bi mi bil pisan na kožo.


MOJI ZAČETKI V SVETU FITNESA

Leta 1998 sem prvič stopil v Fitness center in vadba me je tako navdušila, da sem takoj vedel, da bo to šport zame. Po nekaj letih treninga se je ves napredek ustavil in zaradi premalo znanja glede vadbe in prehrane ni bilo več pravih rezultatov, zato sem se odločil, da najamem osebnega trenerja.

Ker sem vedno želel samo najboljše sem leta 2002 prvič stopil v California Fitness v Kopru do trenerja Duška Madžaroviča in rezultati, ki sem jih dosegel v samo par mesecih ter njegov pristop, so me tako navdušili, da sem z njim ostal v stikih vsa leta. 


ZBUDILA SE JE ŽELJA NASTOPITI NA ODRU

Ker sem že od nekdaj bil navdušen nad Bodybuildingom je bila moja želja vsa ta leta, da tudi sam enkrat stopim na oder. Leta 2013 sem zaradi določenih osebnih razlogov uničil celotno formo zato sem se leta 2014 odločil, da je čas za spremembe in da svoje sanje glede tekmovanja spremenim v realnost.

Proti koncu leta 2014 sem ponovno stopil v stik z Duškom Madžarovičem z namenom da se pridružim tekmovalnemu THE Team-u 2015 spomlad ter pod nadzorom THE Nutrition Team-a in sponzorstvom THE Nutrition začnem z pripravami za nastop na svetovnem prvenstvu IBFF v Kopru. 


PRILOŽNOST, KI JE NISEM MOGEL ZAVRNITI

Duško mi je takoj dal novo priložnost, katere ni bilo mogoče zavrniti.

Priprave so se začele 25. Januarja 2015 moja forma pa je bila na čisti nuli. Do te točke sem pridobil ogromno odvečne maščobe, prav tako pa sem izgubil na moči. 


Ker Duškov pristop in njegov način dela poznam, sploh nisem dvomil v to, da ne bi mogel doseči super napredka v roku parih mesecev. Seveda pod pogojem, da se 100% držim plana treninga in prehrane, ki ga bo napisal.


MOJA PREHRANA

Prehrana je bila večinoma beljakovinska z zelo malo hidratov ali brez njih. Vse se je prilagajalo glede na napredek iz tedna v teden zato je o podrobnostih in količini težko pisat. Delno je bila tudi ciklična vendar samo po potrebi, da se napredek ne bi ustavil. Obroki so bili sestavljeni iz belega mesa, tune, jajc, skute, zelenjave kot so brokoli ins cvetača in zelena solata. Od hidratov pa riž, testenine ali krompir. 

Seveda pa so bili potrebni poleg treninga in urejene prehrane tudi športni dodatki THE Nutrition z katerimi sem se srečal in jih uporabljal zaradi kvalitetne sestave že kar nekaj let. 

Pri mojih pripravah sem uporabljal sledeče izdelke:

Vsak dan X3M Shredxx 1 mesec in potem 1 mesec brez. Zraven sva dodala se THE Omega 3, THE Vitamin Strong in THE C Vitamin.

Pred vadbo 10 - 15 g THE BCAA (včasih tudi med samo vadbo) in THE L-Carnitine & Green Tea.

Po vadbi 2 - 3 merice THE Amino Whey in kasneje X3M Whey.

Kot dodaten obrok pred spanjem pa se THE Ketonic Protein.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


MOJ TRENING

Trening je potekal 6 krat tedensko in 1 dan pavza. Treniral sem samo eno mišično skupino na teden. Prav tako vsak drugi dan kardio (60 min) in 2 - 3 krat tedensko 3 - 4 vaje za trebušne mišice. Trening se je redno spreminjal glede na napredek iz tedna v teden. Zato je o podrobnosti glede vsake vadbe, serij in ponovitev težko pisati. Primer treninga je bil podoben kot je napisan program za 6 krat tedensko vadbo v THE Reviji št. 14.

Prehrana, trening in pravi dodatki so prinesli rezultate


VRHUNEC: MOJ PRVI NASTOP!

Končno je prišel 22. Junij 2015, ko sem prvič stopil na oder na svetovnem prvenstvu IBFF v Kopru in bil v svoji življenjski formi. Vedel sem, da lahko v teh par mescih naredim ogromno, vsekakor pa tako velike spremembe nisem pričakoval. Konkurenca v moji kategoriji Mr. Fitness Tall je bila zelo močna zato sem z 11. mestom na tako velikem tekmovanju in ob tako odlično pripravljenih tekmovalcih več kot zadovoljen.


Zato je po tekmi padla odločitev, da z pripravami na tekmovanja pod vodstvom Duškota v sodelovanju z THE Nutrition nadaljujem.


ZAHVALA DUŠKOTU IN THE NUTRITION

Ob tej priložnosti bi se še enkrat rad zahvalil svojemu trenerju Dušku Madžaroviču za priložnost, da se pridružim THE Team-u, kar me je pripeljalo do moje življenjske forme. Rad bi se zahvalil tudi podjetju THE Nutrition za vso podporo in za najboljše športne dodatke, brez katerih vsa preobrazba ne bi bila tako uspešna.


Bodi najboljŠi, Be THE Best


Športen pozdrav, 

Simon Lešnik

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 39,99
-40% !
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 34,28
X3M Terminator (180 kaps.)
Redna cena: 38,56€
Klubska cena: 26,99
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov