HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica

Metkina preobrazba - Želela sem vsem pokazati, da zmorem!

Moje življenje je bilo povsem navadno in vsakdanje, obarvano z dobrotami in vsem mogočim, kar sem vedno imela najraje. V sebi pa sem skrivala močno željo po športnem in lepo oblikovanem telesu. Vedno sem občudovala športnice. Nisem si mislila, da bom kdajX3M Shredxx Preobrazbe Metka s Shredxx-om

 

Samo eno noč sem rabila in z jutrom odločena vstala. Takrat sem imela na svojih 157 cm višine, 64 kg. Odšla sem odločno in ponosno v fitnes, brez znanja, samo z mogočno voljo in zadanim ciljem-USPELO MI BO! To bom pokazala vsem in šla na oder!

Poiskala sem si informacije na spletu in naletela na THE Nutrition. Za osebnega trenerja se si izbrala trenerja THE Nutrition Team-a Duška Madžaroviča in se ravnala po natančnih napotkih in predpisanih treningih.

Ni bilo več dneva, da bi se ustavila, nič ni bilo več tako dobrega, da bi bilo lahko slajše od moje želje. Vse, kar je dišalo, mi je bilo smešno- nič več me ni moglo premamit. Jedla sem svojo hrano v družbi drugih, ki so se sladkali z vsem, kar je bilo na mizi. Prav uživala sem in nikoli nisem bila tako utrujena, da bi izpustila trening.

X3M Shredxx Preobrazbe Metka športnica

 

Vsak dan sem se zbudila boljše volje, vsak teden sem oblekla manjšo številko in tako v kratkem času postala boljša od svojega začetnega cilja. Po štirih mesecih sem izgubila 11 kg. Hotela sem več. Hotela sem na oder, na tekmovanje. Po 6 mesecih sem stopila na oder z 48 kg. Ni bilo težko. Volja mi je pomagala doseči sanje in šla sem dalje.

Tako sem bila na treh tekmovanjih in na zadnji tekmi odnesla 3. mesto. Ogromno lepih spominov, izkušenj, znanja in motivacije. Hrano cenim kot nikoli prej in enkrat tedensko si privoščim karkoli si zaželim. Pojem z veseljem in okusim drugačen okus, popoln in vrednejši od tistega vsakdana.

Treniram in uživam v svojem načinu življenja, ki ga nebi nikoli več zamenjala. Se počutiti samozavestno, zdravo, polno energije in ponosno je tisto, o čemer sem včasih samo sanjala. Samo zbuditi se moraš!!! Takrat se lahko vse uresniči.

X3M Shredxx Preobrazbe Metka v večerni oblekci

Srečno.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Bodi najboljŠi, Be THE BestMetka Smole

 

X3M DIET Meal (750 g)
Redna cena: 28,50€
Klubska cena: 15,68
X3M ShredXX (60 kaps.)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 15,71
X3M Slim (60 kaps.)
Redna cena: 17,13€
Klubska cena: 9,42
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov