HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

Zakaj je kreatin učinkovit?

Tehten razlog stoji za dejstvom, da so od 4 tekmovalcev poletnih olimpijskih iger kar 3 uživali dodatek kreatin monohidrata: stvar očitno deluje.

KAJ JE KREATIN

Odkrit že davnega leta 1832 v Franciji, se je šele slabo stoletje kasneje potrdilo, da se kar 95% kreatin monohidrata shranjuje v mišičnem tkivu. Množična uporaba pa se je začela po olimpijadi v španski Barceloni leta 1992.

Kaj pravzaprav kreatin sploh je? Naše telo samo proizvaja spojino, ki dovaja energijo za mišično delo. Nastaja v jetrih in se preko trebušne slinavke in ledvic prenaša v mišice, kjer se pretvori v fosfokreatin (kreatin fosfat). Te visoko energetsko nabite molekule služijo za obnovo glavnega vira mišične energije: adenozin-tri-fosfata (ATP).KATERI SO NAJBOLJŠI VIRI KREATINA

Za razliko od hormonskih dodatkov in drog je kreatin 100% naraven in ga najdemo tudi v nekaterih živilih; posledično je tudi praktično nemogoče, da bi pristal na listi za prepovedana poživila, saj bi to pomenilo, da morajo prepovedati tudi uživanje mesa.

Med živili je v največji meri prisoten v lososu, tuni in govedini. Brez dvoma pa je najboljši in najučinkovitejši vir kreatina prehranski dodatek kreatin monohidrat, saj z njim v telo vnesemo 100% čist kreatin brez neželenih kalorij.


Za vse tiste, ki želite večji in še boljši učinek čistega kreatina pa je THE Nutrition s pomočjo strokovnjakov razvil prav posebno formulo X3M Creatine Power, ki vsebuje mešanico 5 različnih vrst kreatina v optimalnem razmerju. X3M Creatine Power sestavlja kreatin monohidrat, kreatin etil ester, kreatin glukonat, kreatin fosfat in dikreatin maltat.


V naši ponudbi pa imamo tudi kreatin ki ima dodano transportno matriko za boljši izkoristek kreatina ter dodane aminokisline, ki ustvarjajo anabolno okolje.  To je izdelek All in 1 CREATINE, ki vam bo dal še boljše rezultate pri pridobivanju mišične mase.


KAKO KREATIN VPLIVA NA POVEČANJE MIŠIČNE MASE IN MOČI

Kreatin je gotovo najbolj uporabljen in najučinkovitejši med vsemi dodatki v športu. Razlog: najboljši napredki v moči in mišični masi. Poleg tega pa znatno izboljša atletske sposobnosti: od visoko intenzivnih kratkih naporov pa do aerobnih dolgo trajajočih športov. Povečuje energijske zaloge in hkrati pospešuje regeneracijo mišičnega tkiva.

Izredna lastnost kreatin monohidrata je sinteza mišičnih beljakovin, kar preprečuje razpad mišičnega tkiva oziroma katabolizem. Razlog za to leži v sposobnosti kreatina, da mišice super-hidrira in zasiči z vodo. Posledično mišična vlakna postanejo večja in močnejša. 


Kreatin zagotovi dodatno energijo, ki poveča število ponovitev, ki smo jih sposobni narediti v seriji. Tako bi brez kreatina naredili 5 ponovitev 100 kg bench press-a, s kreatinom pa jih naredimo 8. Ker smo sposobni premagovati večja bremena, je mišica bolje stimulirana za rast , še posebej, če ji po treningu zagotovimo osnovne gradnike: kvalitetne beljakovine ( proteini ).


Prav iz tega naslova ga praktično vsi resni športniki redno uživajo, saj nima praktično nobenih negativnih lastnosti ali možnosti predoziranja. Hkrati pa nudi številne pozitivne vplive na pridobivanje mišične mase in moči, ki si jih vsak ambiciozen športnik in obiskovalec fitnesa lahko želi.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 13 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.Bodi najboljŠi, Be THE Best

Gregor Vidmar

THE Creatine (500 g)
Redna cena: 14,27€
Klubska cena: 9,99
-40% !
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 34,28
All in 1 Creatine (1500 g)
Redna cena: 42,50€
Klubska cena: 29,75
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov