Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

Sodelovanje ali tekmovanje

Pravijo, da je resnica v očeh opazovalca. Zanimivo je, kako lahko ljudje isto situacijo vidimo na popolnoma drugačen način.

Največje odkritje moje generacije je,

da lahko ljudje spremenijo svoje življenje,

če spremenijo način razmišljanja.

(William James)


V spletu mnogih osebnih interesov se na koncu iščejo bilateralni in multilateralni konsenzi. Prav iskanje kompromisov in skupnih interesov je ena ključnih stvari tako v ekipnih športih, kot tudi v poslovnem in privatnem življenju.


Konflikti pri tekmovanju

Konflikt je skupen vsem posameznikom, ki bivajo v kateri koli obliki skupnosti. Osebni interesi so vedno omejeni z družbenimi pravili in osebnimi interesi drugih posameznikov, s katerimi prihajamo v stik. Ekipni športi so lep primer, kako se morajo za dosego končnega cilja ekipe osebni interesi posameznikov čim bolj približati interesom ekipe.

Kot je nekoč rekel legendarni Earvin Magic Johnson: »Na ekipnem prvenstvu ne pride vsak do svoje slave, vsakdo pa lahko reče, da je prvak.«Sklepajmo kompromise

V smislu odnosov najbrž ni realno ekonomsko načelo: »Če vsak maksimira svojo korist, bo s tem maksimirana tudi družbena korist«. Sposobnost sklepanja kompromisov, zaupanje v zakon vzrokov in posledic ter pozitiven pristop so osnove sodelovanja v ekipah.

Ekipa je v tem primeru definirana kot skupina ljudi s skupnim ciljem, ki koristi vsem članom. Za uspeh ekipe pa morajo vsi člani plačati določeno ceno. Večji je uspeh ekipe, višja je ta cena. Cilj postane pomembnejši od posameznih vlog…in ko zmagujete, nič ne boli.Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 13 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.


Bodi najboljŠi, Be THE Best

Natan, ISSA Specialist for Performace Nutrition in inštruktor fitnesa FZS

Član strokovnega THE Team-a

THE Green Tea DRINK (300 g)
Redna cena: 25,70€
Klubska cena: 17,99
ATKINS Advantage Bar (60 g)
Redna cena: 2,64€
Klubska cena: 1,85
THE Isodrink (2500 g)
Redna cena: 28,55€
Klubska cena: 19,99
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov