Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

Piščanec v sladko kisli omaki

Sestavine
Riž, basmati (120 g), Ananas (20 g), Piščančje prsi brez kože (200 g), Moka, pirina (10 g), Čebula (50 g), Paprika, sladka, rdeča (40 g), Sojina omaka (25 g), Med (15 g), Kokosova maščoba (5 g)
Prehranske vrednosti
kCal:  832.32 
oh:  131.13 
  beljakovine:  57.02 
maščobe:  8.13 


Priprava:


1. V posodico za marinado damo 2 veliki žlici sojine omake, žlico kokosove maščobe in žlico pirine moke. Vse sestavine dobro premešamo, da dobimo gosto marinado. Če je omaka premalo gosta, ji dodamo še nekaj moke. Če je pregosta, dodamo še malo sojine omake.

2. Piščanca narežemo na trakove ali kocke in ga damo v marinado ter dobro premešamo. Nasekljamo 1 čebulo in jo prepražimo na kokosovem olju. Dodamo piščanca z marinado ter 1 papriko. Dobro pražimo na zmernem ognju 5 minut.


3. Nato dodamo ananas in žlico medu. Kuhamo še toliko časa, da je omaka dovolj gosta.

Postrežemo z rižem, ki smo ga skuhali po navodilih proizvajalca.


Dober tek Ti želi

Tvoj THE Nutrition Team


NASVET ZA HUJŠANJE:

Obrok za po treningu z utežmi.

NASVET ZA PRIDOBIVANJE MM:

Dodamo še 100g piščančjih prsi in večjo porcijo riža.Bodi najboljŠi, Be THE Best


Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov