SLOVENIJA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

THE Nutrition - redizajn proizvoda i logotipa branda

Nedavno smo napravili redizajn izgleda proizvoda THE Nutrition-a. Prvi proizvodi, sa novim dizajnom su već sretno "udomljeni" tijekom zadnja dva tjedna našeg rada.

Kao što ste mogli primjetiti na nekim našim objavama na društvenim mrežama (naš Facebook Page, naš INSTAGRAM profil) THE Nutrition je napravio redizajn izgleda svojih proizvoda. Ne brinite, radi se samo o vizualnom redizajnu, sve formule proizvoda i cijene proizvoda - ostaju iste - THE BEST!

Kako osluškujemo sa oba uha što nam šapćete, dosluhnuli smo kako bi vam godilo jedno osvježenje vizualnog identiteta vaših i naših proizvoda. Nedavno smo proslavili deset godina proizvodnje i rada pa je to bila idealna prilika i za promjenu "imidža".

Naš odjel grafičkog dizajna je punom parom radio od ljeta, sada već prošle godine. Isprobavali su nekoliko različitih pristupa te na koncu iznjedrili baš ovakav dizajn za svaki pojedini proizvod. Pakiranja su ostala ista, mijenjale su se boje i grafike na naljepnici te foliji na poklopcu. Te je THE Nutrition proizvod ipak ostao vizualno prepoznatljiv kao što možete vidjeti na donjoj fotografiji, gdje je THE Amino Whey, naš naj whey protein:

(Lijevo - stari dizajn, desno - novi dizajn

Prvi proizvodi, sa novim dizajnom su već sretno "udomljeni" tijekom zadnja dva tjedna našeg rada.

Naravno, prvo moramo isprazniti veliko skladište postojećih proizvoda sa "starim" dizajnom. Ali uz tempo i dinamiku posla, očekujemo da će se to dogoditi vrlo skoro i da će iz proizvodnih pogona THE Nutritiona na skladište dolaziti samo THE Nutrition proizvodi sa novim dizajnom!

Vaše prve reakcije na dizajn i našu ideju su zaista odlične i to je ono što nas iznimno veseli i motivira za rad na novim idejama, novim proizvodima i projektima!

Jeste li već dobili svoje THE Nutrition proizvode sa novim dizajnom? Rado ćemo ih objaviti na našim profilima društvenih mreža! Šaljite nam vaše fotke sa proizvodima na mail: hrvatska@the-nutrition.com

Uz redizajn proizvoda, THE Nutrition je zakoračio i na novu, višlju stepenicu vizualnog identiteta branda. Logotip samog branda je također izmijenjen. Kojim kreativnim koracima su naši vrijedni grafičari došli do novog loga, možete pogledati na donjoj fotografiji:

Ono što će vam vjerujemo također biti zanimljivo, napravili smo kratki animirani video "Our Story". U trajanju je nešto sitno preko minute a u njemu možete dobiti saznanje na koji način se razvijala "Naša priča"..

Nećemo tu stati i odmoriti, marljivo nastavljamo dalje i pripremamo vam još noviteta za koje se možemo okladiti da će vam se svidjeti! Prvi novitet koji stiže kroz par dana je novi okus našeg najprodavanijeg wheya... ali o tome nekom drugom prilikom... pratite nas na našim profilima društvenih mreža! Stay tuned!

Be THE Best!

THE TEAM

-40% !
All in 1 WHEY (2000g + 200g FREE)
Redovna cijena: 61,41€
Akcijska cijena: 36,85
All in 1 GAINER (4500g+500g FREE)
Redovna cijena: 64,27€
Klupska cijena: 44,99
All in 1 PROTEIN (3000g + 500g FREE)
Redovna cijena: 85,70€
Klupska cijena: 59,99
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Uvjeti poslovanja | Pravilnik THE o sigurnosti i privatnosti osobnih podatka