HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

NOVO! THE Lady linija za ženske

THE Lady linijo smo razvili s pomočjo žensk in preverjenih ter skrbno izbranih sestavin, ki dokazano delujejo.

Žensko telo se razlikuje od moškega in prav zaradi tega potrebujejo ženske skrbno izbrana hranila. Lepi, lasje, koža in nohti so za žensko izjemnega pomena. V zdravem in vitalnem telesu se vsaka ženska počuti dobro in samozavestno. THE Lady linija vsebuje izdelke za šport in aktivnen življenjski slog ter tudi nekaj izdelkov, ki so namenjeni vaši koži, nohtom in lasem.

Ljubiteljice aktivnega življenjskega sloga pa bodo nadvušene nad THE Lady Pre-workout, THE Lady Protein Pudding, THE Lady BCAA 8:1:1 in THE Lady Burner.Tiste, ki vam je pomembno, da nahranite svojo kožo, lase in nohte pa boste nadvušene nad THE Lady Fit Drink, THE Lady Skin&Hair Elixir in THE Lady Vitamin+.


THE Lady Pre-workout

Razvit s pomočjo športnic in osebnih trenerjev, ki sodelujejo z ženskami. Njegova primarna značilnost je, da telesu dovede več energije in moči, tako boste lahko trenirali še intenzivnje. Pozorni smo bili tudi na to, da izdelek ne vsebuje prevelik odmerek kofeina.


THE Lady Protein Pudding

Odličen beljakovinski nadomestek obroka, zaradi svoje pudingaste strukture vas bo nasitil s hitrimi in počasnimi beljakovinami ter pomagal potešiti željo po sladkem.

Vsebuje namreč kombinacijo hitrih sirotkinih beljakovin in počasnih beljakovin na osnovi kazeina. Izdelku smo dodali še kolagen in mineral lepote MSM. Prav zaradi tega si upamo trditi, da je to popoln nadomestek obroka za ženske.


THE Lady BCAA 8:1:1

Vsebuje antikatabolno formulo, ki smo jo razvili posebej za ženske. BCAA aminokisline so poznane po tem, da preprečujejo razgradnjo mišične mase in pospešujejo regeneracijo. THE Lady BCAA 8:1:1 so prav posebne BCAA-jke, saj vsebujejo BCAA aminokisline v razmerje 8:1:1 (L-leucin, L-valin, L-isoleucin) in imajo dodano hialuronsko kislino ter vitamin C.
THE Lady Burner

Posebej za ženske smo razvili formulo za izgubo telesne maščobe. Pri razvoju smo se usredotočili, da je izdelek čim bolj naravnega izvora in da vsebuje učinkovite sestavine, ki med seboj delujejo sinergistično. THE Lady Burner vsebuje l-karnitin in narvne izvlečke kot so Gymnema sylvestre, kofein, ekstrakt zelenega čaja, ekstrakt črnega popra.

Sestavina Gymnema sylvestre je poznana po tem, da zmanjšuje željo po sladkem in kontrolira vaš apetit, prav zaradi tega boste lažje izgubili telesno maščobo.

Formuli je dodan še krom pikolinat, ki odlično vpliva na presnovo makrohranil in uravnavanje sladkorja v krvi ter vitamin C, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi.


THE Lady Fit Drink

Poživljajoč napitek za ženske, ki bo vzpodbudil nivo energije v telesu in nahranil vašo kožo. Instant napitek vsebuje čisti ekstrakt zelenega čaja najvišje kakovosti z dodanim kolagenom in vitaminom C. In še ena dobra novica... THE Lady Fit DRINK ne vsebuje sladkorja, ima nizko vsebnost kalorij ter je odličnega okusa.


THE Lady Skin&Hair Elixir

Če želite, da bo vaša koža lepa in čvrsta ter, da bodo vaši lasje sijoči potrebujete ustrezna hranila. THE Lady Skin&Hair Elixir vsebuje sinergijo preverjenih sestavin kot so kolagen, MSM in hialuronska kislina. Poleg teh glavnih sestavin pa smo formulo dopolnili še z Vitaminom C, Vitaminom B-kompleks, cinkom, Q10 in Vitaminom D3. Cink ima odlično vlogo pri presnovi makrohranil, vitamin C pa pomaga pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.


THE Lady Vitamin+

Vitamini in minerali so mikrohranila, ki pomagajo uravnavati delovanje našega telesa. Pomanjkanje vitaminov in mineralov vodi v slabo počutje, izgubo odpornosti in v bolezenska stanja. THE Lady Vitamin+ ima dodane vitamine in minerale, ki jih žensko telo še kako potrebuje.


Poskrbite za svoje telo ;)


BE THE BEST - Bodi najboljša

THE Lady Pre-workout (300 g)
Redna cena: 37,13€
Klubska cena: 25,99
THE Lady Fit Drink (300 g)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 19,99
-40% !
THE Lady Skin&Hair Elixir (300 g)
Redna cena: 37,13€
Akcijska cena: 22,28
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov