HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

NOVO! Basic Supplements

Blagovna znamka Basic Supplements je evropska blagovna znamka in je v lasti Švicarskega podjetja. Proizvodi Basic Supplements so proizvedeni v Evropi in ustrezajo standardom in zakonodaji, ki jo določajo smernice EU. Kot že samo ime prevedeno iz angleščine pove je blagovna znamka Basic Supplements naravnana k temu, da telesu zagotovi osnova goriva in hranila. V liniji izdelkov boste našli izdelke kot so: 100% Whey Protein, Fresh BCAA, Mass Gainer, Pure Creatine, Fish Omega 3 in Charger (pre-workout). Vsi izdelki so popolnoma doping free in ne vsebujejo glutena.

100% WHEY PROTEIN 1800g

Basic Supplements 100% Whey Protein vsebuje čiste sirotkine beljakovine in nobenih drugih slabših virov beljakovin kot je na primer soja. Čiste sirotkine beljakovine v izdelku imajo visoko biološko vrednost in hitro absorpcijo. Izdelek ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov in maščob.

100% WHEY PROTEIN na odmerek vsebuje:

-22 g beljakovin

-5 g BCAA aminokislin (od tega 2,4g L-leucina)


Izdelek je primeren za:

-po treningu

-hujšanje (definicija)

-povečanje mišične mase

-regeneracijo

Video predstavitev Basic Supplements 100% Whey Protein


FRESH BCAA 500g

Basic Supplements Fresh BCAA vsebuje visoko kvalitetne BCAA aminokisline v razmerju 2:1:1 (L-leucin : L-izoleucin : L-valin). Telo BCAA aminokislin ne more proizvesti samo zato jih moramo vnašati. So tako imenovane esencialne aminokisline. Značilnost BCAA aminokislin je, da preprečujejo razgradnjo mišične mase in povečujejo sintezo beljakovin.

Izdelek je primeren za:

-povečanje mišične mase

-regeneracijo

-hujšanje (definicija)

-povečanje vzdržljivosti

Video predstavitev Basic Supplements Fresh BCAA:


MASS GAINER 3000g

Basic Supplements Mass Gainer je visoko anaboličen gainer, ki ima optimalno razmerje hranil za pridobivanje mišične mase. Vsebuje čiste visoko kakovostne sirotkine beljakovine in ogljikove hidrate, ki zagotavljajo kvaliteten prirastek mišične mase.

Izdelek je primeren za:

-povečanje mišične mase

-regeneracijo

Video predstavitev Basic Supplements Mass Gainer:


PURE CREATINE 500g

Basic Supplements Pure Creatine vsebuje čisti mikroniziran kreatin monohidrat. Kreatin je najboljše gorivo za mišice, ki pomaga pri premagovanju večjih naporov. Večja zaloga kreatina v mišicah pomeni večjo moč in vzdržljivost. Z dodajanjem kreatina boste pripomogli k večji moči in zmogljivosti, vaš trening bo intenzivnejši tako boste lahko zgradili več mišične mase.

Izdelek je primeren za:

-povečanje mišične mase

-povečanje moči

-povečanje vzdržljivosti

Video predstavitev Basic Supplements Pure Creatine:


FISH OMEGA 3 (300 soft gel kapsul)

Basic Supplements Fish Omega 3 vsebuje omega-3 maščobne kisline, ki so pridobljene iz kvalitetnih virov (sardele, skuše). Fish omega 3 so molekularno prečiščene in ima optimalno razmerje med EPA in DHA. Omega-3 maščobe zmanjšujejo tveganje za srčno-žilne bolezni, uravnavajo krvni sladkor, pomagajo pri hujšanju in zdravijo vnetja.

Izdelek je primeren za:

-hujšanje

-zdravje in dobro počutje

Video predstavitev Basic Supplements Fish Omega 3:


CHARGER Pre-workout 400g

Basic Supplements Charger je tako imenovani »pre-workout booster«, ki vam bo pomagal narediti še intenzivnejši trening. Za intenziven trening je potreben fokus in povezava mišic z možgani. Charger združujejo trije elementi kot so fokus, energija in maksimalen napredek v mišični masi. Na treningu boste občutili neverjetno mišično napumpanost, moč in energijo.

Izdelek je primeren za:

-pridobivanje mišične mase

-povečanje moči

-povečanje vzdržljivosti

-več energije

Video predstavitev Basic Supplements Charger pre-workout:

Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Froumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite do enega od 11 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.

Boštjan Eferl, trener fitnesa FZS in prehranski svetovalec

Član strokovnega THE Team-a

Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov