HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
-30% !
      5 (1 ocena)
X3M Whey - vzorec (30 g)
X3M Whey vsebuje sirotkine beljakovine. Redki proteini na tržišču slajeni 100% z naravnim sladilom Stevia. Brez laktoze in OH in so primerni tako za hujšanje, kot za pridobivanje mišične mase. NOVO - izdelku smo dodali prebavne encime
Cena za zlatega člana: 1,10€ (-40 %)
Klubska cena: 1,29

Redna cena: 1,84€
Želiš postati zlati član in nakupovati še ceneje? Klikni tukaj
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (1)

Zakaj je X3M Whey premium izdelek? 

 

- Vsebuje mešanico vseh treh virov whey-a (sirotke) - whey hidrolizat, whey izolat ter NOVOST: whey koncentrat brez laktoze

- Dodani prebavni encimi

- Vpliva na povečanje mišične mase brez nalaganja odvečnih maščob

- Ima zelo nizko vsebnost OH

- Je 99% brez laktoze

- Ima visok odstotek beljakovin z 5.5g BCAA na odmerek

- Lahko se pohvali z slastnim kremastim okusom in z naravnim sladilom stevia 

Sirotka je vir beljakovin z najvišjo Biološko Vrednostjo (bV) na svetu. Ima najbogatejši aminokislinski profil in najhitrejši čas absorpcije. Zato velja v svetu fitnesa in športa kot najboljše sredstvo za mišično regeneracijo in mišično rast.

X3M Whey® je prvi izdelek, ki vsebuje mešanico vseh obstoječih vrst sirotkinih beljakovin: sirotkin hidrolizat, sirotkin izolat in sirotkin koncentrat. Vendar to ni vse. Hidrolizat in izolat ne vsebujeta laktoze, kar pa načeloma ne velja za sirotkin koncentrat. Tudi tukaj je X3M Whey® drugačen - vsebuje namreč sirotkin koncentrat brez laktoze, ki je absolutna novost na svetovnem tržišču. Tej odlični formuli smo dodali še prebavne encime kot so: alfa amilaza, proteaza, lipaza, glukoamilaza, papain, bromelain, laktaza, celulaza, alfa galaktozidaza.

Ker je laktoza tudi edini vir OH v sirotkinih proteinih, to pomeni, da je X3M Whey® skoraj popolnoma brez OH, saj jih na odmerek vsebuje manj kot 0,3g. Zato je X3M Whey® izvrsten izdelek za vsakogar, ki je na dieti oz. ne želi dodajati nepotrebnih kalorij iz ogljikovih hidratov.

Sirotka ima od vseh virov beljakovin najvišji odstotek BCAA. BCAA (Branch Chained Amino Acids) je oznaka za 3 najpomembnejše esencialne aminokisline za mišično rast: leucin, izolevcin in valin. Ker X3M Whey® vsebuje samo sirotko, je v enem samem odmerku več kot 25% BCAA- te nemudoma po zaužitju preidejo v kri in so transportirane neposredno v mišice. Prav takrat, ko jih mišice najbolj potrebujejo. V tem trenutku se iz katabolnega stanja preidejo v anabolno.

Svet dodatkov k prehrani se nezadržno razvija in pri THE Nutrition sledimo modernim trendom. Zato smo v X3M Whey® namesto klasičnih umetnih sladil uporabili prvo naravno sladilo pridobljeno iz rastlinskega vira - iz rastline Stevia. Stevia je 300krat bolj sladka od namiznega sladkorja, vendar nima nikakršnega vpliva na dvig krvnega sladkorja. Zaradi tega je  X3M Whey® izvrstna izbira za tiste, ki želijo uporabljati zgolj naravna sladila.

Če iščete izdelek vrhunske kakovosti, potem je X3M Whey® pravi odgovor. Odlična mešanica najboljših virov beljakovin z najvišjo biološko vrednostjo (BV) na svetu z več kot 5,5g BCAA na odmerek. Absorbircijski čas je le nekaj minut. X3M Whey® je 99% brez laktoze, saj vsebuje NOVOST na tržišču športnih dodatkov: Whey koncentrat brez laktoze in je sladkan z najboljšim naravnim sladilom trenutno na voljo.

 

X3M Whey® = VEČ KOT WHEY!

Poreklo: EU

Prehranske vrednosti

Odmerek: 30 g

Na odmerek

Energijska vrednost92,4 kcal

Beljakovine22 g

Ogljikovi hidrati0,3 g

- Sladkorji0 g

Maščobe1,6 g

Sestavine:
Mešanica sirotkinih beljakovin (koncentrat sirotke brez laktoze, izolat sirotke, hidrolizat sirotke), kakav v prahu, aroma čokolade, naravno sladilo: stevia, *prebavni encimi (alfa amilaza, proteaza, lipaza, glukoamilaza, papain, bromelain, laktaza, celulaza, alfa galaktozidaza).
Navodila za uporabo:
Zmešajte 1 vzorec z 200-250 ml vode ali mleka ter premešajte.
THE Nutrition
Oceni izdelek (1 ocena)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
Odlican okus i cokolade i vanilije. Jako fino.
Ocena       5
IVANA
THE Beast 3.0 (300 g)
Redna cena: 42,79€
Klubska cena: 29,95
THE Creatine (500 g)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 19,99
THE Omega 3 (200 softgel kaps.)
Redna cena: 19,99€
Klubska cena: 13,99


Brezplačna dostava nad 39,99€
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov