Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
-50% !
(0 ocen)
THE Glucose* (1500 g)
Glukoza je osnovno gorivo za telo in možgane, zagotavlja energijo pred in med vadbo ter izboljša hidracijo in polnost mišičnih celic.
Klubska cena: 6,43
Redna cena: 12,85€
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (0)

Zakaj uporabljati THE Glucose

 

- Osnovno gorivo za telo in možgane

- Zagotavlja energijo pred in med vadbo

- Instantno poveča zaloge energije

- Izboljša hidracijo in polnost mišičnih celic

Glukoza spada med monosaharide in je najpomembnejši ogljikohidrat. Skozi tisočletja evolucije se je človeško telo ter večina živali in rastlin navadilo uporabljati ta enostavni ogljikohidrat kot primarni vir goriva za življenje. Čeprav obstaja veliko različnih virov ogljikovih hidratov, jih naše telo lahko uporabi šele, ko jih predela v molekule glukoze.

THE Glucose je vrhunski izdelek, ki telesu zagotavlja optimalen in najhitrejši vir energije. Njegova največja kvaliteta je, da ga telesu ni potrebno posebej prebavljati, ker izjemno hitro preide v kri in od tam v mišice ter vsa druga tkiva, ki potrebujejo glukozo za svoje delovanje.

THE Glucose – optimalno anabolno hranilo!

THE Glucose stimulira najbolj anabolen in anti-katabolen hormon v telesu - inzulin. Inzulin dokazano vpliva na povečanje mišične mase, saj drastično poveča pretok potrebnih hranil kot so aminokisline, dušik, kreatin in druga potrebna hranila za rast, ki skupaj z glukozo zasitijo mišične celice. Prav ta sinergija vseh potrebnih hranil, ki z največjo hitrostjo pridejo do mišičnih celic ter mišice spravijo iz katabolnega v anabolno stanje, je idealen recept za pridobivanje mišične mase.

THE Glucose – gorivo za mišice!

Mišice najprej za gorivo porabijo glukozo, ki kroži po krvnem obtoku. Te pa je le približno 6 gramov, kar je dovolj komaj za 15 minut dela. Ko se te zaloge porabijo, se fizične zmožnosti precej zmanjšajo in telo le stežka funkcionira, kaj šele opravlja intenzivno aktivnost. Za optimalen trening mora vsak nujno poskrbeti, da ima konstantno dovolj visoko raven glukoze v krvi, pa naj gre za profesionalnega ali pa rekreativnega športnika, saj lahko to pomeni razliko med zmago ali porazom. 

THE Glucose vaše mišice zasiči z energijo, ki jo nujno potrebujejo za 100 % intenzivnost in moč, kar omogoča najboljši trening in vrhunske rezultate.

Poreklo: EU

Prehranske vrednosti

Neto količina: 1500g
Odmerek: 40g (1 merica)

 Na odmerek

Energijska vrednost160kcal

Beljakovine0 g

Ogljikovi hidrati40 g

- Sladkorji40 g

Maščobe0 g

Natrij0 g

Sestavine:
100% čista glukoza.
Navodila za uporabo:
Kot hiter vir energije zaužijte 5-40g izdelka, raztopljenega v manjši količini vode.
Za izdelavo izotoničnega napitka:
Zmešajte 2 merici na 1l vode.
THE Nutrition


Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2019 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov