HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Individualni programi
malo pomoči za začetnika ?     Objavljeno 15.05.2009 ob 19:15
zdravo!

Po mesecih samoprepričevanja da se bom spravil izgubljat maščobo ki sem jo nabral v parih letih odkar sem nehal trenirati plavanje sem se odločil da se bom resno spravil k stvari, tako da bi rabil malo pomoči od ''strokovnjakov''

visok sem 174 in imam 97kg star sem pa 24 let in bi rad izgubil maščobo in definiral zgornji del telesa. Pri spodnjem delu telesa ni take panike, ker na nogah imam začuda zelo malo maščobe. Zdej pa če ima kšn kšno idejo kako bi na najbolj normalen način začel z vadbo...in da bi se vse skladalo z službo ker bi lahko treniral samo od 18 ure  naprej.

hvala že v naprej!

lp, miha
Re: malo pomoči za začetnika ?     Objavljeno 15.05.2009 ob 19:25
Sama vadba ne bo pripomogla k hujšanju. Si boš moral uredit tudi jedilnik. O obojem pa imaš nekaj napisanih člankov na forumu, če te pa kaj zanima, pa raje konkretno vprašaj, sicer ti lahko vsak naredi celo predavanje kako in kaj.
Zakaj bi bil povprečen, če si lahko nadpovprečen?

Lift heavy. Life is too short to be weak.
Re: malo pomoči za začetnika ?     Objavljeno 15.05.2009 ob 19:57
to se mi je zdel ja da nebom shujšal če bom parkrat dvignil uteži  tko da mogoče kšn predlog kako najbolj zdravo shujšati oz kaj smem jesti in kaj ne...in kakšno vadbo priporočate? Vem da vse piše na forumu, sam nimam glih časa brati cel forum pa še kokr sm nov v tem nimam pojma o čem se gre, tko da še enkrat hvala za pomoč!

lp.miha
Re: malo pomoči za začetnika ?     Objavljeno 15.05.2009 ob 21:39
nism strokovnjak sam lohka pa kj malga svetujem, glede na težo in velikost maš kr velik maščobe, in bo vrjetn šla počas dol tud že z nevem redno dnevno aktivnostjo (kolo,tek,če nimaš kondicije tud hitra hoja), seveda pa se plača vklučt tud fitnes
pr hrani daj večji poudarek beljakovinam, manjši pa OH-jem
bolj natanko ti bodo pa drugi povedal...
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov