markustaurus Član foruma 1
|
The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 20:02
Živjo, prvič pišem v Vašem forumu. Včeraj sem si naročil The Gainer in danes sem ga dobil na dom (btw sem moral doplačat nekaj manj kot evro zato, ker gospod poštar je dostavu paket od pošte pa do mojega doma!).
V navodilih za uporabo (v angleškem jeziku) piše, da odmerek praška lahko zmešamo s 3 dcl vode, ali mleka , ali soka, ali jogurta, intd. Vprašanje se glasi: če bi jaz recimo segrel mleko, dodal praška in pomešal, se nebi glede na srednje visoke temperature mleka, beljakovine v prašku denaturirale? Saj vemo, da beljakovine niso odporne na segrevanje, saj se jih večina spremeni že pri temperaturi 50°C, nekatere pa celo pri 42°C. Odporne vzdržijo do 70°C. Vem, da vprašanje se zdi malo smešno, saj potemtakem bi lahko nekdo komentiral: ja kaj pa beljakovine v piščancu ko ga pečemo? Kaj pa beljakovine v jajcih ko jih pečemo...intd. No skartka zanima me, če je upravičena moja teza, da bi se beljakovine v prašku (vsaj deloma) uničile pri takih temperaturah? Hvala za odgovor! |
Benchy Član foruma 571
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 22:18
Ni panike, lahko daš v toplo mleko.
|
Natan Hojč THE Team 6043
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 22:40
Na izdelku bi morala biti deklaracija v slovenscini, kjer so tudi navodila za uporabo.
Drugace pa ni panike, da bi se kakroli zgodilo z beljakovinami, ce dodas toplo tekocino “Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
|
SexyBoss Član foruma 395
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 22:41
pomoje pa to ni dobr ne zrt navedenga ampak zto ker tut šejka nesmeš met dolg časa na toplem sicr pa če bi takoj spiu res neb smel bit problema...neka fora z amoniakom k se tvori ob razgradnji?
be hardcore or at least think that you are and maybe someday...
|
Natan Hojč THE Team 6043
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 22:49
Jah, ce bos naredu shejk in ga pustil en dan v shakerju, bu drug dan katastrofa. Pa je vseeno, ce nardis s toplim ali pa mrzlim mlekom
“Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
|
Benchy Član foruma 571
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 22:51
Sploh vonj po stanovanju bo odličen, skor tok dobr kot mamin mehčalc za perilo. MORTE PROBAT! |
SexyBoss Član foruma 395
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 06.01.2009 ob 22:53
jah poleti pomoje zadostuje par h če je zuni 35 stopinj?
ej bencho sm pozabla kdaj umit shaker...poznam vonj ja...ogabno...skratka če pustiš več k 1 dan je boljš da shaker now kupiš pa sploh ne odpiraš ker...hm zračit morš kr doug da se porihta be hardcore or at least think that you are and maybe someday...
|
Denis Hostnik Član foruma 1143
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 07.01.2009 ob 12:43
sej ponavad se shakerji hitro menjujejo prav zaradi vonja. ampak vseeno če ga lepo umiješ ... ni panike.
With hard work and dedication you can go far in your life !
|
musculus Neaktiven član -
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 07.01.2009 ob 12:49
kako mate lahko take probleme s shakerji, jaz ga imam že par let, pa nič ne smrdi
|
Natan Hojč THE Team 6043
|
Re: The Gainer - navodilo za uporabo
Objavljeno 07.01.2009 ob 12:55
Ce ga nikoli ne pozabis takoj oprat, ko spijes, potem po mojem lahko brez problema kaksno leto.
Vec pa ob redni uporabi po mojem vseeno raje ne...je vseeno le plastika, ne steklo. “Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
|