HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Trening
dodatki za košarkaša     Objavljeno 10.01.2024 ob 12:01
Pozdravljeni, sin (star 15 let, 196 cm, 88kg) resno trenira košarko. Ker je perspektiven in za svoja leta tudi nadpovprečno razvit, trenira in igra s starejšimi. Treninge ima vsak dan popoldan/zvečer, dvakrat na teden pa tudi dodatni jutranji trening. Trikrat na teden ima pred popoldanskim/večernim treningom tudi fitnes, vse v koordinaciji in pod nadzorom klubskega kondicijskega trenerja. Glede na količino in napor treningov trenutno uporablja ALL in 1 Whey, dodatno pa še vitamine. Naredili smo mu določene teste, po katerih naj bi pridobil še 5 do 8 cm, hkrati pa si želi ojačati tudi mišično maso v skladu z nekim normalnim potekom rasti mišične mase in v skladu z rastjo v višini. Razmišljam v smeri, da vključimo še ALL in 1 CARB in ALL in 1 Creatin, vendar bi strokovno oceno in pojasnilo prepustil vam. Hvala za odgovor in športni pozdrav
Re: dodatki za košarkaša     Objavljeno 19.02.2024 ob 03:34
Zdravo! Najprej bi rad pohvalil odločnost in predanost vašega sina košarkarskim treningom. To je bil resnično pomemben temelj za razvoj njegovih sposobnosti in potenciala v športu.

Ko gre za povečanje višine in mišične mase, je treba upoštevati več dejavnikov. Med puberteto je povečanje višine pogosto odvisno od genetike in prehranskih dejavnikov. Za povečanje mišične mase je zelo pomembna kombinacija napornega treninga in pravilne prehrane.

Kar zadeva prehrano, lahko uporaba dodatkov, kot so beljakovine (sirotka), kreatin in ogljikovi hidrati, podpira pridobivanje mišic in okrevanje po vadbi. Vendar je treba uporabo dodatkov regulirati in spremljati pod nadzorom nutricionista ali zdravnika.

V primeru vašega sina je uporaba ALL in 1 Whey skupaj z vitamini dobra poteza. Dodatki ogljikovih hidratov so lahko tudi koristni za oskrbo telesa med vadbo. Kreatin lahko pomaga povečati moč in telesno zmogljivost med težkimi vajami.

Najpomembneje pa je zagotoviti, da vaš sin zaužije dovolj kalorij in beljakovin, da zadovolji svoje potrebe po pridobivanju mišic in rasti. Treba je paziti na uravnoteženo prehrano in se izogibati preveliki uporabi dodatkov brez strokovnega vodstva.

Nazadnje, posvetovanje s strokovnjakom za prehrano ali trenerjem moči je pomembno, da razvijete najprimernejši režim prehrane in vadbe za vašega sina. Želimo mu uspeh na njegovi izobraževalni in razvojni poti! hill climb racing
Re: dodatki za košarkaša     Objavljeno 25.03.2024 ob 08:19
Glede na intenzivnost in obseg treningov ter željo po pridobivanju mišične mase in dodatnih centimetrov v višino, se strinjam, da bi lahko vključili dodatna prehranska dopolnila, kot so ALL in 1 CARB in ALL in 1 Creatin. Infinite Craft Online
Re: dodatki za košarkaša     Objavljeno 26.03.2024 ob 02:21
Vidim, da je dieta in vadba vašega sina zelo znanstvena in učinkovita, čeprav vzame nekaj časa. Suika game
Sara
Re: dodatki za košarkaša     Objavljeno 04.04.2024 ob 04:28
You should let your son get enough sleep, around 8-10 Buckshot Roulette hours for optimal growth, muscle repair, and performance improvement.
Re: dodatki za košarkaša     Objavljeno 12.04.2024 ob 13:03
sarausa je napisal/a:

Vidim, da je dieta in vadba mini blagajna na telefonu vašega sina zelo znanstvena in učinkovita, https://www.bodygain.si čeprav vzame nekaj časa. Suika game


Zagotovo, znanstven pristop k prehrani in vadbi lahko prinese odlične rezultate, čeprav lahko vzame nekaj časa, da opazimo spremembe.
Katja
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov