HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Foto in video
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 05.06.2012 ob 11:01
Na GNBF lani so bili vsi tekmovalci testirani na poligraf + prvi trije iz posam. kategorije na urin + ne vem točno koliko še na urin žrebanih.

Pa predno prileti milijon neumestnih komentarjev - WFF tekme kjer se razvršča na oko naju ne zanimajo.
Pri nas pa je tako - ni več junior in atheltic oz. fitnes kategorije odpadejo ker na slikah ima 90 kg pa ne verjamem da bi ga kakorkoli prepričal da bi šel hirat pod 75 kg ker bi izgubil preveč čiste mase.Pa tudi ne verjamem da bi šlo ker bi bil preveč v k....
V BB kategoriji REALNO gledano nima kaj za iskat.
Zato pač iščeva nekje tekme zunaj in glede na to, da je to najbližja natural tekma in da je res zaprisežen naturalec potem če že tekma - to.

Pa še nekaj :  ta odločitev nima zveze z ničemer drugim kot je napisano.Spoštujeva vse tekmovalce in vse, ki se odločajo za tekme in vlagajo svoj čas in denar v to.In naju sploh ne zanima kdo kaj je oz kaj ni vzel, jemal ipd. S tem naj se obremenjujejo tisti, ki na ta način opravičujejo pomanjkanje svojih rezultatov.
NAREIŠ BENCHPRESS STARI 100 KIL Z LAHKOTO
POL PA BILDAŠ BICEPS DA MAŠ MAJČKO V SOBOTO
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 05.06.2012 ob 15:53
Pa vendar poligraf nima neke prave veljave, torej bi se lahko na odločitev pritožil, ali pač ?
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 05.06.2012 ob 17:01
mcalex je napisal/a:


Pa še nekaj :  ta odločitev nima zveze z ničemer drugim kot je napisano.Spoštujeva vse tekmovalce in vse, ki se odločajo za tekme in vlagajo svoj čas in denar v to.In naju sploh ne zanima kdo kaj je oz kaj ni vzel, jemal ipd. S tem naj se obremenjujejo tisti, ki na ta način opravičujejo pomanjkanje svojih rezultatov.


WORD! to je to..
http://bodyspace.bodybuilding.com/h4xk0/  http://missionsuperbody.blogspot.com
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 06.06.2012 ob 19:15
Ste se pa razpisali....

Na kratko, sam nimam nekih tekmovalnih ambicij, saj mi to ne predstavlja neke hude motivacije za naprej, bil sem na tekmi 2008 v Kopru kot junior, naredil max formo takrat iz sebe, filing nepopisen ampak me ne vleče da bi se pripravljal vsako leto na tekmo, meni je dovolj zrezati kolikor sem sposoben, se pofotkati, spraviti slike na disk in se drugo leto spet primerjati, ne rabim hoditi na oder da me tam drugi ocenjujejo in imeti zaradi številnih  ,,štorij,, ki se jih potem ,,blebeta,, in piše po forumih zblojeno glavo in biti pod še večjim pritiskom in si parati živce zaradi nekaterih ki ne vedno kaj je biti life time naturalc, ki more garati in biti še 3x bolj trmast kot nekdo ki je na AS, predvsem ker gre vse 3x počasneje in rast mišic in izguba maščobe, ampak nebi sedaj o tem, VSAK SE SAM ODLOČA. V glavnem da zaključim, TEKMA MI NE POMENI NIČ V SMISLU MOTIVACIJE, bolje se počutim in raje treniram v FREE STYLU kot pa biti nekaj omejen z kilami,dnevi,urami itd. itd.

Btw tudi če bi imel pro card na natural tekmi, kaj mi to pomeni, s tem se itak ne moreš preživljati in da bi se 5x letno pripravljal in živel le za tekme se pa ne vidim.

Ne rečem da na tekmo nebom šel nikdar več, ampak ko bo pravi čas bom že vedel 

LP ter hvala vsem za komentarje
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 07.06.2012 ob 00:48
za mene si še vedno mrga in fris kot Matt Damon 
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 07.06.2012 ob 09:30
Mad Max, cestitke za formo!
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 01.08.2012 ob 16:18
ronnie je napisal/a:


Tega se ne ve nikoli. Glede na to da je še olimpijadi večina atletov na stuff-u. Jaz se osebno ne obremenjujem s tem....bolj kot drugo.mi je point premagat samega sebe iz prejšnje tekme,četudi je 80% tekmovalcev poleg mene na stuffu...who cares)).....če poleg tega pride še super rezultat toliko bolje.



Kako pa pridejo mimo testov? Saj vse, ki osvojijo medalje testirajo. Ostale pa po vzorcih.
Saj... podkupnine, korupcija celotnega športa... kaj bi govorili menda a ne?
Če imaš denar boš tudi medaljo dobil na stuffu.
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 01.08.2012 ob 18:50
vem da obstajajo zadeve k jih skenslaš 2-3 tedne pred testiranjem pa prideš čez... ktere točno bo pa kdo drug vedel....
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 01.08.2012 ob 20:55
Obstajajo pa tudi zadeve, ki jih protidopinška komisija še ne pozna. Farmacija je močna, če imaš denar, se da marsikaj ''ustvarit'', je pa res, da ravno zato sedaj vzorce hranijo kar nekaj let po večjih športnih dogodkih, kot so recimo OI.. Drugače pa tako kot je Nika rekla, zato so tudi pogosti škandali, ko nekoga pokličejo na doping kontrolo med letom, pa ga ni, ker je kao na pripravah nekje v pm, v resnici pa je na ''očiščevalni dieti'' .
Re: Mad Max forma 2012     Objavljeno 02.08.2012 ob 17:58
Doping kontrola pride na obisk. Zato pa moraš stalno pisati kje si koliko časa boš tam itd ... Lahko pride ob 10h zjutraj ali ob 2h ponoči ...
Če se ne javiš oz. nočeš sodelovati, pade sum in si v pi**i.
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov