HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Športni dogodki
IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 11:34
Zanima me ce mi lahko kdo razlozi zakaj pod sportnimi dogodki ni tekmovanja, ki je bilo letos ze drugic v Mb?
Re: IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 13:04
...konkurenca...
Go hard, or start train fuckin balet!
Re: IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 13:40
Samo ce je problem konkurenca so sporne tut druge objave kot so Mr.Olympia in podobno ker vse spada pod IFBB.

Tolikokrat se hvali dolocene osebe koliko so naredile za ta sport pri nas. In ravno taki ne privoscijo drugim ko uspejo narediti se vec za ta sport samo za to ker same niso bile sposobne. In verjamem da fausija zelo boli. Namesto da se zdruzijo se raje locijo in blatijo druge. Z tem pa kazejo tudi spostovanje do tekmovalcev, ki jih njihove zelje in cilji ne zanimajo ker niso v njihovo korist.

Zelo dolgo se je cakalo da pride zveza k nam in da imajo tudi slovenski tekmovalci moznost tekmovat v najmocnejsi zvezi in koncno nekaj dosezejo ne tako kot sedaj, ko imas samo strosek. In vecina ki jih poznam ima zeljo se uselezit resnih nastopov in jim je ves smisel tekmovat v najmocnejsi zvezi.

Zalostno, da je taka politika pri nas in da se gleda samo na lastno korist in dobicek in ne na zelje strank.

Nimam nic proti podjetju THE, da ne bi kdo narobe razumel ampak bi bilo pametno, da se naredijo malo spremembe in se gleda na sirse predvsem na zelje ljudi in ne nekaterih posameznikov. Ni posteno do tekmovalcev in ostalih kupcev, da izdelke lahko kupujejo ce pa objavi kaj o tekmi ki nekomu ne pase pa se ga kar zbrise.
Re: IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 16:22
Ne razumem točno, na kaj meriš. THE nima nič proti tekmovalcem niti proti tekmovanjem drugih federacij. Smo tudi aktivni podpornik in generalni sponzor tekmovanj federacije IBFF, kjer je predsednik naš dolgoletni partner Duško Madžarovič.

Je pa to komercialni forum, zato ni dovoljeno oglaševanje konkurenčnih znamk športne prehrane.
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 18:16
Vem da THE nima nic proti tekmovalcem in drugim federacijam z tem se popolnoma strinjam. Tudi to vem za IBFF. Hocem samo povedat, da ce se tekmovanje imenuje Maxximum open se ne pomeni, da ce bi tu objavili, da bi oglasevali njihove izdelke ampak tekmovanje oz sportni dogodek. Marsikateri forum je komercialni in ima svoje znamke pa vseeno objavi tekmo ne glede na naziv in tudi objavijo tekmovanje IBFF ne glede na to da je pod THE.
Re: IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 21:08
Simon,

člani THE foruma pišejo o vseh takmovanjih v vseh federacijah, pri nas ne obstaja politika ločevanja in kaznovanja ( ravno po tem je znana IFBB zveza ).

Tekmovalci IBFF federacije lahko nastopijo na vseh tekmovanjih, naša zveza tega nikakor ne preprečuje, ravno nasprotno - spodbuja.

Slovenski tekmovalci so nastopili letos na Jagodina Open 2013 - tekmovanje po IFBB pravilih.
Na našem forumu pišemo o Arnold Clasic, Mr Olympia.......itd.

Torej je IFBB federacija vedno prisotna na THE forumu.

Ker je eden izmed članov THE foruma nastopil na mariborski tekmi, je objavil tudi slike s tega tekmovanja, torej ne držijo tvoje trditve. Naši tekmovalci so vedno lahko nastopali v vseh zvezah, zgleda da ne poznaš dovolj razmer. THE Team se je pred nekaj leti udeležil IFBB Serbian Open in IFBB Bihać Open, zato me je tvoje pisanje res presenetilo.

Ravno THE NUTRITION je eden izmed redkih, kateri omogoča razvoj našega športa.

Pišeš o blatenju in ločevanju. Si lahko bolj konkreten ? Nisem nikoli opazil, da na tem forumu blatimo dosežke drugih, verjetno ti lahko razložiš v čem je problem.

Kar se pa ločevanja tiče, je to težava IFBB federacije. Njihova politika ne dovoljuje nastopanja v vseh ostalih federacijah, svoje tekmovalce celo kaznuje. Mnogi slovenski tekmovalci bi želeli nastopiti v Kopru na IBFF World, pa se bojijo sankcij s strani IFBB. To je žalostno Simon, da tekmovalec zapravlja svoj čas in denar, vlaga leta in leta truda, ne sme pa se samostojno odločiti, kje bo tekmoval.

Simon, če je še kar koli nejasnega, ti rade volje odgovorim na vsa tvoja vprašanja, kot vidiš pa THE nima težav z IFBB federacijo, ravno nasprotno......
BIG BODIES ARE MADE NOT BORN...

www.california-fitness.net

www.ibff.info
Re: IFBB federacija     Objavljeno 20.11.2013 ob 22:01
Hvala za konkreten odgovor Dule. Glede blatenja in locevanja sem imel v mislih dolocene osebe ampak javno ne morem pisat o imenih. Sicer pa verjetno sam ves koga imam v mislih oziroma katere bisere. Ampak skoda casa za take. Pravila IFBB poznam in tudi mene moti ta njihove odlocitev, da se ne smes udelezit tekem vec federacij sploh glede na to ker gre za amaterska tekmovanja. Sem pa tudi seznanjen glede IBFF oz koliko sem zvedel od tebe in vem, da se dovoljuje tekme v katerikoli zvezi.

Prav tako vem, da se objavlja tu gor razlicne tekme IFBB edino te v Sloveniji se ni in to mi je delovalo malo hecno in vecina jih omeni da zaradi konkurence. Zato tudi vecina misli, da se ne podpira tekme kot je bila v Mb pac zaradi konkurence med THE IN Maxx...

In tu se tudi strinjam z tabo, da je zalostno, da ne mores izbirat sam. Ta ki je bil na Mariborski tekmi je pa Erik to vem in sem tudi videl objave. Ampak ce realno pogledas je prav smesno na eni strani IBFF in ostali na drugi pa IFBB. Cista glupost!!!

Kar pa je naredil THE za ta sport se pa tako vidi in tu nimam kaj rect. So tudi edini, ki so pokazali zanimanje za sponzorstvu Aleksandri na IBFF 2011 (THE Mb).
Re: IFBB federacija     Objavljeno 21.11.2013 ob 09:23
Simon,

tekma v Mariboru je čisto komercialna tekma, namenjena komercialnim namenom. Reklama za blagovno znamko. THE forum bi verjetno dosti bolj obširno poročal o tekmi, ki bi imela naziv IFBB Prvenstvo Slovenije, zato moraš zadeve malo širše pogledat.

Če bi IBFF WORLD Championship v Kopru spremenil v lastno komercialno tekmo, bi se verjetno imenovala CALIFORNIA FITNESS CHAMPIONSHIP, kar v nobenem primeru ne spada v isti rang. Še zdaleč ne. Bi pa jaz osebno imel dosti več od tega.......

Upam da me razumeš, o čem govorim.

Je pa kot zanimivost, THE NUTRITION tudi Generalni sponzor ene izmed največjih IFBB tekem na Balkanu v 2014 - Bihać Open.

BIG BODIES ARE MADE NOT BORN...

www.california-fitness.net

www.ibff.info
Re: IFBB federacija     Objavljeno 21.11.2013 ob 11:12
Tocno tak ko si reko. Se popolnoma strinjam. Prav tako ze sam naziv ni bil namenjen sirsi mnozici kar je malo hecno. Zanimivo res da je bil sponzor na balkanu. Tu pa so jih enostavno odrezali in uporabli samo za svoje interese in ce so to pravila potem sploh nima smisla. Sicer bo pa cas pokazal svoje
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov