HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Re: Legionar     Objavljeno 19.05.2014 ob 18:07
Na Legionarja se lahko prijavite le še en teden, in sicer do nedelje, 25. 5. 2014, ko se izteče zadnji prijavni rok.

Časa za trening je vedno manj, vendar ni še nič izgubljeno! Vsi, ki se še niste prijavili, storite to čim prej, saj s prijavami zaključimo v nedeljo. Prijavnina za Legionarja znaša 25 €, za študente pa velja cena 22 €. Prijave se zbirajo na www.legionar.si, kjer si lahko ogledate tudi že vse prijavljene tekmovalce in tekmovalke.

Prijavite se lahko v dveh kategorijah:
- Ekipno: sestavite si lahko svojo ekipo, število tekmovalcev v ekipi ni omejeno, prav tako si ime ekipe izberete sami in se nato na progo podate skupaj.
- Posamezno: v primeru, da nimate svoje ekipe, se na progo podate sami, kar pa ne pomeni, da ne boste imeli pomoči ostalih udeležencev.

Seveda pa bo vse potekalo ob pestrem spremljevalnem programu, ki bo dopolnil celotno dogajanje. Poleg različnih nagradnih iger boste lahko preizkusili opremo različnih partnerjev in izmerili svoje športne sposobnosti. Uradnemu športnemu komentatorju bo na pomoč priskočil tudi poseben gost iz glasbenega sveta, ki bo tekmovalce dodatno spodbujal in vas v cilju pričakal z dobro glasbo…

Pridružite pa se nam tudi na naši Facebook strani Legionar, kjer že razkrivamo prve ovire in vse najpomembnejše informacije, ki jih morate vedeti pred samim dogodkom.

Se vidimo!
Re: Legionar     Objavljeno 19.05.2014 ob 18:10
Legionar predstavlja nov trend športnih dejavnosti, ki se pojavljajo v Sloveniji. Gre za šport v kombinaciji teka ter različnih inovativnih ovir, ki jih ni mogoče najti nikjer drugje. Udeleženci tečejo po razgibani gozdni poti, kjer jih čakajo različne ovire, ki jih morajo premagovati vse do cilja. Legionar je torej novodobni maraton, ki poleg teka vsebuje še različne ovire, ki jih morajo udeleženci na poti do cilja premagovati. Vsak izmed udeležencev, ki premaga progo, postane zmagovalec!

Pri Legionarju ne gre za bitko s časom, gre za preizkušanje in premagovanje samega sebe, gre za preizkus vaše fizične in umske zmogljivosti. To je dirka, kjer ni pomembno, kdo zmaga, pomembno je, da vsak preizkusi svojo vzdržljivost, svojo moč, sposobnosti odločanja in pri vsem tem nesebično priskoči na pomoč tudi drugim.

Premagovanje samega sebe pa bo potekalo ob spremljevalnem programu, ki bo popestril celotno dogajanje. Imeli bomo različne nagradne igre, preizkušanje opreme naših partnerjev, različne meritve športnih sposobnosti ter druge aktivnosti. Uradnemu športnemu komentatorju bo na pomoč priskočil tudi poseben gost iz glasbenega sveta, ki bo tekmovalce dodatno spodbujal in vas v cilju pričakal z dobro glasbo..

Preizkusite se! Na cilju vam zagotovo ne bo žal …
Re: Legionar     Objavljeno 19.05.2014 ob 18:13

... Prosim moderatorja za premik teme v Športni dogodki.
Hvala
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov