HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Prehranski dodatki in dopolnila
Re: Maltodekstrim     Objavljeno 01.09.2006 ob 09:15
miki je napisal/a:


Zakaj pa glih maltodesktrin za po treningu? A kakšna druga zadeva ni dobra?


Je že Adam povedal da je dober za po treningu zaradi visokega glikemičnega indeksa.Po treningu lahko vzameš tudi dekstrozo(glukoza) v kombinaciji z wheyom
Re: Maltodekstrim     Objavljeno 01.09.2006 ob 11:23
Kok pa stane?
Re: Maltodekstrim     Objavljeno 01.09.2006 ob 12:32
V THE Shopu bo garantirano najbolj ugoden
Trenutno se cene gibljejo med 2-4 tisoc za kg.
“Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
Re: Maltodekstrim     Objavljeno 01.09.2006 ob 14:25

Sašo Petek je napisal/a:


Zakaj pa glih maltodesktrin za po treningu? A kakšna druga zadeva ni dobra?


Je že Adam povedal da je dober za po treningu zaradi visokega glikemičnega indeksa.Po treningu lahko vzameš tudi dekstrozo(glukoza) v kombinaciji z wheyom

.....kada iznesem neke nove stvari ima svi da sednu na guzicu..... A AKO ME BUDU KOPRIALI GH TEAM KAO STO ME KOPRIAJU SADA...... e onda ce da bude.......pa ajde da kazemo,..............SVASTA...
Re: Maltodekstrim     Objavljeno 01.09.2006 ob 14:41

pedja je napisal/a:


Zakaj pa glih maltodesktrin za po treningu? A kakšna druga zadeva ni dobra?


Je že Adam povedal da je dober za po treningu zaradi visokega glikemičnega indeksa.Po treningu lahko vzameš tudi dekstrozo(glukoza) v kombinaciji z wheyom

.....kada iznesem neke nove stvari ima svi da sednu na guzicu..... A AKO ME BUDU KOPRIALI GH TEAM KAO STO ME KOPRIAJU SADA...... e onda ce da bude.......pa ajde da kazemo,..............SVASTA...


Re: Maltodekstrim     Objavljeno 05.01.2007 ob 21:41
Malto-dekstrin je ime za 2 razlicni spojini. Maltoza je disaharid ki sestoji iz dveh molekul glukoze, dekstrin pa je glukozni polimer, sepravi nekako kompleksen OH. Dekstrin nastane pri suhem segrevanju skroba (najpogosteje v skorji kruha, zato je le ta najlazje prebavljiva).
Maltodekstrin najpogosteje pridobivajo iz koruze.
Re: Maltodekstrim     Objavljeno 07.01.2007 ob 15:12
Lepa razlaga
“Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov