HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Športna medicina
Bolečina v prsih     Objavljeno 24.06.2016 ob 21:33
Spoštovani


Prejšni mesec zbolel zaradi napornih treningov, sedaj pa se me kot strela z jasnega drži še vedno prehlad, namreč zjutraj ko vstanem gnoj iz pljuč spravim ven izloček. Malenkost me ovira pri trenigih lahko samo vzdržuejm nek nivo katerega sem se navadil dvigovat ne moram pa iti na nove maksimume, ker me začne pri dihanju ovirat tudi hitreje se zmatram in mišica se zasiči, občutek pekoči , včasih pri vratu kot da me duši...

Najbol me ovira pri dead liftu in benchu na prsa, tam me najbol začne motit da sem vrjetno neki prehlajen pa se ne moram podzravit .

Zanima me če bi šel na off recimo 14 dni, bom zgubil kaj na moči? ?


Re: Bolečina v prsih     Objavljeno 26.06.2016 ob 12:23
Glede na to da kašelj vztraja bi bilo smiselno , da obiščeš zdravnika. Da posluša pljuča in te po potrebi pošlje na rentgen pljuč. Morda gre za pljučnico in boš moral jemat antibiotik.
Aleksander Đorđevski, dr. med.
Re: Bolečina v prsih     Objavljeno 27.06.2016 ob 16:41
Hvala za nasvete, oziroma je zelo dobro vendar če napore povečujem se stanje poslabša, zaradi trme tudi ko sm bil bolan sm 3 krat na teden na fitness hodil pač nekako ne upam kr nehat. Nikoli nism sicer kašljal, vendar samo kihal potem pa me je zabolelo v pljučah. Zdej bom pa ene 14 dni direkt samo pavzo naredil pa samo lahkotno kolesaril ... Bi šel k zdravniku vender nisem plačnik, se borim z delom itd hehee....


VSeeno hvala
Re: Bolečina v prsih     Objavljeno 13.08.2016 ob 03:09
Pocajtal sm se, zgurntal da premali vnos hrane predvsem beljakovin , mišice čutim polnejše, prsi ne bolijo več ne vem zakaj ampak deluje.
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov