Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

Visoko beljakovinske ploščice

Sestavine
X3M Diet Meal (25 g), Amino Whey čokolada (150 g), Meridian organsko arašidovo maslo (30 g), Med (15 g), Mleko, alpsko 0,5% m. m. (100 g)
Prehranske vrednosti
kCal:  952.815 
oh:  32.18 
  beljakovine:  158.04 
maščobe:  21.1 

THE Nutrition je razvil novo formulo namenjeno vsem, ki želijo zdrav in uravnotežen obrok z vsemi potrebnimi hranili za rast in regeneracijo mišic ter izgubo maščobe - X3M Diet Meal

Priprava:


1. Vse sestavine zmešamo, da dobimo gosto maso. V maso damo 2 Žlici arašidovega masla in 1 jedilno žlico medu. Razporedimo jo na ponev in postavimo v hladilnik za uro ali dve, da se strdi.2. Razrežemo na ploščice.

Organic Peanut Butter Smooth - salt free, sugar free, gluten free je slasten dodatek proteinskim napitkom, smoothie- jem, palačinkam in ostalim zdravim jedem

Dober tek Ti želi

Tvoj THE Nutrition Team


NASVET ZA HUJŠANJE:

Naredimo 8 ploščic.

NASVET ZA PRIDOBIVANJE MM:

Naredimo 4 ploščice.


Bodi najboljŠi, Be THE Best

Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov