Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

THE Paleo kruh

Sestavine
Mandlji (100 g), Orehi, suhi (100 g), Bučna semena (100 g), Sezam (80 g), Laneno seme (100 g), Sončnična semena (80 g), Mak, sušeni (50 g), Konopljino olje (15 g), Jajce (5 kom), Sol (10 g)
Prehranske vrednosti
kCal:  3523 
oh:  149.8 
  beljakovine:  152.05 
maščobe:  317.22 


Priprava:

Suhe sestavine kot so orehi, mandlji, sezam, mak, lanena semena, bučna semena in sončnična semena stresete v posodo in dodajte čajno žličko (10g) soli. Sestavine med sabo dobro premešajte.

Če želite lahko uporabite tudi mlete mandlje in orehe.


Sestavinam v posodi dodajte 5 celih jajc in jušno žlico konopljinega olja (uporabite lahko tudi laneno ali olivno olje).


Sestavine med seboj dobro premešajte in jih stresite v podolgovat pekač dolžine 25-30 cm, ki ga obložite s peki papirjem.


Pečico segrejte na 160 °C in THE Paleo kruh pecite 60-65 minut.


THE Paleo kruh je primeren za vse, ki pazite na nizek vnos ogljikovih hidratov. Njegova posebnost je, da ne vsebuje moke in glutena.

Iz celotne štruce kruha dobiš 20 enakomernih kosov:

1 kos vsebuje:

Beljakovin: 7,6 g

Ogljikovih hidratov: 7,49 g

Maščob: 15,86 g


Bodi najboljŠi, BE THE BEST

Dober tek Ti želi

Tvoj THE Nutrition Team

Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov