Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

Polnjena jajčka

Sestavine
Jajce (3 kom), Drobnjak (5 g), Rožmarin (10 g), Mandlji (50 g)
Prehranske vrednosti
kCal:  608.3 
oh:  12.55 
  beljakovine:  29.8 
maščobe:  46.9 


Priprava:


1. Jajca v trdo skuhamo, jih razpolovimo in jim odstranimo rumenjak. V mikserju zmiksamo rumenjake, 3 jušne žlice mletih mandljev, sol, poper, malo rožmarina in malo drobnjaka (začimbe lahko dodajamo poljubno).


2. Z žlico oblikujemo rumenjake v kroglice in jih položimo v beljakove čašice. Jajca nato posujemo z drobnjakom in rožmarinom.

Jajca lahko povsem nadomestijo meso in mesne izdelke. Vsebujejo skoraj polovico manj beljakovin kot meso in mesni izdelki, toda njihova biološka vrednost je precej višja kot vrednost mesnih beljakovin.


Dober tek Ti želi

Tvoj THE Nutrition Team


NASVET ZA HUJŠANJE:

Obrok za 1 osebo.

NASVET ZA PRIDOBIVANJE MM:

Pojemo 6 jajc in zraven prilogo iz škrobnih OH.


Bodi najboljŠi, Be THE Best

Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov