HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica

THE Nutrition Team - Priprave na tekmovanje

Intervju, ki ga je naša Tjaša Zorič opravila z Niko Knific pred njenim tekmovanjem. Nika je z nami izgubila 6 kilogramov, njeno preobrazbo pa lahko spremljaš tudi preko družabnih omrežij.

THE Nutrition Team Nika

(*moj Jedilnik, Program Treninga, Recepte in Galerijo Slik si lahko pogledaš TUKAJ. Moja preobrazba pa še ni končana – kako izgleda moj vsakdan, lahko spremljaš na moji osebni facebook strani)

Koliko si shujšala v času preobrazbe?

Shujšala sem 6 kg.


Ena stvar, ki ti je ostala najbolj v spominu od tvoje preobrazbe?

Najbolj od vsega so mi ostali v spominu prvi rezultati moje preobrazbe. V prvem mesecu sem izgubila 2kg in 10cm okoli pasu.

Seveda pa tudi celotna tekma v Franciji, katere ne bom nikoli pozabila. Najtežje mi je bilo proti koncu priprav, saj se je napredek upočasnil, skoraj zaustavil. Sama velikokrat nisem opazila, da sem sploh napredovala. Takrat mi je bilo še posebej težko in večkrat sem zaradi tega razmišljala, da bi odnehala…  Ampak nisem! S tem razočarala samo sebe.

Sicer pa je moja celotna preobrazba in priprave na tekmo ena lepa izkušnja, ki si jo bom zapomnila za celo življenje. Ne samo, da sem sedaj v najboljši formi svojega življenja. Pridobila sem izredno veliko izkušenj in znanja, kar se tiče glede prehrane, treninga itd. Sedaj vem, da je to nekaj, s čimer se želim ukvarjati celo življenje!

Tvoje sporočilo za člane THE Nutrition Kluba!

Ko si nekaj želiš, ko najdeš nekaj kar te veseli, ostalo ni pomembno. Človek se sam ne zaveda, kako močan v bistvu je. Prišli bodo vzponi in padci in testirali moč vašega značaja in vašo odločnost. Vztrajajte in počutili se boste kot zmagovalci!

Hvala THE Nutrition za to nepozabno izkušnjo!


Tjaša Zorič

Tjaša THE Nutrition Team

Koliko si shujšala v času preobrazbe?

Izgubila sem 7kg

Ena stvar, ki ti je ostala najbolj v spominu od tvoje preobrazbe?

Rodila sem 19. 8. 2013. V bistvu sem slabo leto po porodu stala na odru in celo zmagala v svoji kategoriji. Najbolj neverjetno je to, da med pripravami sploh nisem občutila tako velikega napora. Vedela sem, kaj hočem in mi ne treningi niti stroga dieta niso predstavljali velikega napora.

V spominu mi bo za vedno ostalo kot nepozabna izkušnja. Celoten proces me ni zgolj pripeljal do najboljše uvrstitve na prvem tekmovanju v mojem življenju, ampak me je veliko tudi naučil. Naučila sem se pravilno prehranjevati in trenirati, kar mi bo koristilo za celo življenje. Nikoli se ne bom borila z odvečnimi kilogrami, ker sedaj vem, kako se jih znebiti.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Tvoje sporočilo za člane THE Nutrition Kluba!

Moja življenjska vodila:"The strong do what they have to do, and the weak accept what they have to accept." (*Močni naredijo, kar je potrebno, šibki se vdajo v usodo). I've always loved to prove people wrong! ;* Never give up just because of what someone said. Use that as motivation and push harder.(Vedno sem rada ljudem dokazala, da nimajo prav! Nikoli ne obupaj zaradi nečesa, kar so ti ljudje rekli. Naj te njihove besede motivirajo, da boš delal še bolj trdo!) Najpomembnejša je volja in samodisciplina. Vse ostalo pride zraven.

Hvaležna sem vsem, ki so me podpirali. Hvala THE Nutrition. Predvsem pa bi se rada zahvalila trenerju našega THE Team-a Duškotu. Če me on ne bi usmerjal, ne bi vedela niti, kje začeti. Hvala Dule.


Patricia Pangeršič

Patricia THE Nutrition Team

Koliko si shujšala v času preobrazbe?

Shujšala sem 4 kg.

Ena stvar, ki ti je ostala najbolj v spominu od tvoje preobrazbe?

Najlepše je bilo, ko sem po vseh odrekanjih in napornih treningih dobila na svojem prvem tekmovanju v Franciji pokal (3.mesto).

Tvoje sporočilo za člane THE Nutrition Kluba!

V tem času sem spoznala, da je vse v glavi. Če se nekaj trdno odločimo, lahko to tudi dosežemo. Zavedati pa se moramo da bo pot težka in naporna, vendar bo na koncu ves trud poplačan. Življenje je samo eno, zato moramo vsaj poskusiti narediti kakšno spremembo, da nam ne bi bilo kdaj žal.

Rada bi se zahvalila THE Nutrition in posebej trenerju našega THE Team-a Dušku Madžaroviču, brez katerega ne bi dosegla takih rezultatov.


Tina Korošec

Tina THE Nutrition Team

Koliko si shujšala v času preobrazbe?

Moja teža pred pričetkom akcije je bila 73 kg, sedaj pa vaga pokaže. torej sem shujšala 11 kg v 4 mesecih

Ena stvar, ki ti je ostala najbolj v spominu od tvoje preobrazbe?

V najlepšem spominu so mi ostala tekmovanja, saj mi je bilo v čast stati na odru s puncami, ki trenirajo že vrsto let. Ko pogledam slike vidim, zakaj je marsikdo dvomil o tem, da mi bo uspelo stati na tem veličastnem odru.

Jaz nisem nikoli dvomila v to, da mi bo uspelo. Za uspeh sem navajena trdno garati in ponavadi mi uspe. Tudi tokrat mi je bolj ali manj uspelo, če lahko tako rečem. Je pa res, da se v tem športu poznajo leta, ki jih preživiš v telovadnici. Brez nič ni nič in vem, da bom z vsakim dnem, tednom, mesecem in seveda letom boljša.

Tvoje sporočilo za člane THE Nutrition Kluba!

Prihodnost ustvarjamo s svojimi mislimi. Predvsem z tistimi, ki se nam najpogosteje podijo po glavi. Če si nekaj močno želimo in neprestano premišljujemo o tem, bo prej ali slej postalo naša realnost. Zapomnite pa si, da brez vloženega truda, nam ne bo uspelo. Uspeh je pred vztrajnostjo samo v slovarju, je nekoč dejala Tanja Čanč. Pa še res je! 

Hvala THE Nutrition, hvala Duško. Bila je neverjetna izkušnja.Dvojčici Sara in Valentina Aleksič

Sara in Valentina THE Nutrition Team

Koliko sta shujšali v času preobrazbe?

Obe sva shujšali isto: točno 6kg.

Ena stvar, ki vama je ostala najbolj v spominu od preobrazbe?

Prišli sva v Californio fitnes in k trenerju THE Team-a Dušku Madžaroviču z željo po lepi športni postavi in po tem, da bi tekmovali. Najtežje nama je bilo se držati diete, vendar tudi to sva skupaj zelo dobro prenašali. Vedno trenirava skupaj, tako da se v težkih trenutkih podpirava.

Vajino sporočilo za člane THE Nutrition Kluba!

Najino sporočilo je, da so rezultati vedno povezani z veliko voljo in željo. Tudi ko je najtežje, ne smemo obupati nad svojimi cilji.

Hvala THE Nutrition in najinemu trenerju Dušku Madžaroviču.


V kratkem sledijo intervjuji, kjer smo različne tekmovalce in tekmovalke povprašali o tem, kako je izgledal njihov trening in prehrana v zadnjih tednih pred tekmovanjem.

Videov bo več, tako da klikni NAROČI SE ("subscribe) in boš avtomatsko obveščen vsakič, ko bomo objavili nov intervju.
Sonce, morje, postavni fantje in lepa dekleta... kaj smo na tekmovanju doživeli si lahko pogledaš v TEM VIDEU (1:42 min).


Bodi najboljŠi, Be THE Best

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 31,42
X3M ShredXX (200 kaps.)
Redna cena: 51,42€
Klubska cena: 28,28
X3M Slim (60 kaps.)
Redna cena: 17,13€
Klubska cena: 9,42
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov