HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica

Sarina X3M Shredxx 90-dnevna Preobrazba

Vse se je začelo, ko sem bila iz strani Duška Madžaroviča in THE Nutrition ekipe izbrana za 90- dnevno preobrazbo. To je spremenilo moje življenje za vedno.


MOJA NEVERJETNA ŽIVLJENJSKA PREOBRAZBA


X3M ShredxxPreobrazbe Sara before


Mojo preobrazbo ste lahko spremljali konstantno na THE Forumu. Vseeno pa bi rada razkrila par mojih občutkov, novih pogledov na vse skupaj…


PREPROSTO DEKLE

Preden sem začela z preobrazbo, dieto in treningi, sem bila preprosto dekle, ki nikoli ni gledalo pod prste, kaj je na krožniku. Sem se pa vedno ukvarjala s športom: od teka, veslanje, v mlajših letih gimnastika, rolanje, hribi, smučanje…

X3M ShredxxPreobrazbe Sara Rutar


Hvala bogu pa da sem bila izbrana za tole preobrazbo. Mislim, da je bilo aprila, ko sem začela…Imela sem 71kg, ampak mi to nekako ni predstavljalo problema. Hrani se mi ni bilo težko odreči.

Duško mi je sestavil jedilnik ki sem se ga vedno dosledno držala. Brez prekrškov. Zato so se tudi rezultati iz tedna v teden, iz meseca v mesec bolj poznali. Seveda so bili prisotni tudi kvalitetni prehranski dodatki in intenzivni treningi, brez tega seveda ne gre. 

Od dodatkov sem uživala X3M Shredxx za hitrejše kurjenje maščobe, po treningu THE Amino Whey ter dietni nadomestek obroka X3M Diet Meal

X3M Shredxx Preobrazbe Sara Rutar pred preobrazbo


FITNES JE POSTAL DEL MOJEGA ŽIVLJENJA

Fitnes, prehrana, to je postalo lepši del mojega življenja. Nikoli nisem bila preveč utrujena, preveč slabe volje ali brez motivacije, da ne bi šla malo pomigat.

Kar se tiče same prehrane, sem točno vedela kaj, koliko in kdaj naj jem. Ko človek vidi rezultate, razvije neverjetno disciplino in postane ponosen nase, ker se drži tega, kar je obljubil samemu sebi. Ni mi bil problem biti na žurki, rojstnemu dnevu ali iti kamorkoli s svojo družbo- tudi če so oni jedli »prepovedane stvari« me to sploh ni ganilo.


SPOZNALA SEM SVOJE TELO

Prvič sem spoznala sem svoje telo. Točno sem vedela, kaj mi paše in kaj ne. Zdaj  jem stvari ki jih prej nikoli nisem imela pretirano rada in dejansko so mi dobre.

Kot drugo pa tudi na »DIETI«  lahko dobro in okusno ješ, še posebej, če rad eksperimentiraš v kuhinji in se malo igraš z okusi in začimbami. Vse skupaj od prehrane do treningov je postalo način življenja, zato se tudi ni bilo težko držati jedilnika in se ne pregrešiti.

Če pride kdo danes pogledat moj hladilnik, najde notri vse živo: jajca, piščanca, ribe, veliko zelenjave, agrume, kokosovo maščobo... Ne manjka mi nič, počutim se več kot odlično. Stremim pa k temu, da sem vedno lahko še boljša.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


POSTALA SEM BOLJ OBJEKTIVNA IN SAMOKRITIČNA

Čez to preizkušnjo postaneš bolj objektiven in samokritičen. Nikoli nisi povsem zadovoljen sam s sabo. Po eni strani je to breme, po drugi pa te vedno motivira, da si boljši, kot si bil včeraj. In to je pomembno.

X3M ShredxxPreobrazbe Sara na počepu


V veliko zadovoljstvo mi je, ker vem, da sem bila in sem motivacija številnim fantom in puncam. Vedno, kadar me kdo prosi za nasvet, bodisi o prehrani, dodatkih ali izvedbi treninga, sem vedno pripravljena pomagati in motivacijsko spodbujati.

2 leti sem imela pavzo od tekem, kar pa še ne pomeni da sem prenehala z treningi. Pridno treniram in migam vsak dan, in pustimo se presenetit, mogoče me pa spet v kratkem vidite tudi na kakem odru.


NA SVOJ USPEH SEM PONOSNA

Na moj uspeh sem ponosna. Vem, kaj sem dosegla v komaj 3 mesecih in ni mi žal nobenega vloženega truda. Upam, da moja preobrazba lahko služi kot pomoč tistim, ki mislijo, da jim kaj takega ne more uspeti. Uspe ti lahko vse, če si tega dovolj močno želiš.

X3M Shredxx Preobrazbe Sara before/after


MOJ MOTO JE "NEVER GIVE UP!"

Vedno se ga držim in mi je že velikokrat pomagal v težkih trenutkih.

Naj si še tako utrujen ali slabe volje, ni ga čez dober trening pa malo dvigovanja uteži. Potem je ves svet lepši.

In po koncu za zasluženo nagrado spiješ svoj šejk proteinov :)

 

Bodi najboljŠi, Be THE Best


Sara Rutar

X3M DIET Meal (750 g)
Redna cena: 31,41€
Klubska cena: 21,99
X3M ShredXX (60 kaps.)
Redna cena: 29,99€
Klubska cena: 20,99
X3M Slim (60 kaps.)
Redna cena: 17,13€
Klubska cena: 11,99
Copyright 2010-2022 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov