HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica

Od Debelosti do Tekmovalne Forme: Neverjetna Preobrazba Damjana Gvardjančiča

Moja zgodba se začne v mladih letih! Od nekdaj sem bil športnik. Vrsto let sem se ukvarjal z borilnimi veščinami. Po poškodbi sem žal moral prenehati s treningi in tako se je začelo...


KAKO SEM SE ZREDIL

Prehrana je ostala enaka, v srednji šoli so bili na meniju vsak dan sendviči, in tako se je telo začelo počasi širiti in širiti.

 

Po srednji šoli je nastopila služba. Pisarniško delo je najhujši sovražnik. Predstavljajte si kakšno delo delajo računalničarji,.. ure in ure presedijo pred računalnikom. Zraven še hitra hrana in sladka pijača in tehtnica je kazala vedno več.

Nekajkrat sem si sam dejal: "Damjan nekaj je treba narediti,"... Lotil sem se kolesarjenja, pa me je hitro minilo. Potem sem rekel, pa poizkusimo s fitnesom. Na hrano nisem preveč pazil in temu primerni so bili tudi rezultati, se pravi jih ni bilo.

Nato sem poizkusil sam z raznimi dietami in kombinacijami treningov. Vedno, ko so se rezultati počasi začeli kazati, je prišlo nekaj vmes in sem zgubil motivacijo. Kilogrami so nihali gor in dol in spet gor.

Nato je prišel preobrat v službeni poti in sem iz računalniških vod preskočil v kuharske vode. Kot vemo, kuharji radi poizkusimo svoje mojstrovine in posledice so bile jasne: vedno več kg in vedno večji trebuh. Tako se je želja imeti športno telo in zdravega duha zdela vedno bolj odmaknjena.


SREČNO NAKLJUČJE IN VELIKI PREOBRAT

Nekega dne pa hodim po Kopru in srečam dolgoletnega prijatelja Duškota Madžareviča, kateri me je ostro pogledal rekel: "Damjan, mislim da je skrajni čas da nekaj narediš na sebi in iz sebe!"

 "Pa dajmo!" sem si dejalTako sem začel januarja 2014 novo pot v življenju in napovedal vojno tehtnici, ki je takrat kazala vrtoglavih 104 kg. Tako sem začel ponovno trenirat in istočasno sem se prijavil na preobrazbo telesa, katero je organiziral trener THE Nutrition Team-a Duško Madžarovič skupaj s časopisom Primorske novice.

Naredili smo plan treninga in diete. Na začetku je bilo kar težko in nisem bil prepričan, da mi bo uspelo. Vendar volja je bila in želja tudi in tako smo začeli.USPEŠEN ZAČETEK, POTEM PA...

Sprva so kilogrami padali hitro, nato se je pa ustavilo in ni šlo ne gor ne dol. Nisem vedel kaj naj strorim. Hrana je bila dobro urejena, imel sem veliko zdravih virov beljakovin, kot so piščančje prsi, morska hrana, jajca in pusti mlečni izdelki in poleg tega bogat repertoar različne zelenjave: brokoli, zelena solata, zelje, ohrovt, paradižnik, paprika. Tudi sadje je bilo, vendar v manjših količinah.

Kljub temu kilogrami kar niso izginjali.

Nato pa mi trener pove, da brez posebnih dodatkov oziroma pripomočkov ne bo šlo. To je bil moj prvi stik z THE Nutrition izdelki. 

Ker kilogrami nikakor niso hoteli kopneti, mi je trner rekel, da bomo kar takoj posegli po najboljšem fat burnerju od THE Nutrition: X3M Shredxx!

In zadeva je delovala.

 


Dodali smo še nekaj dodatnega kardio treninga. Kardio sem izvajal skoraj vsak dan, predvsem na dneve brez treninga. Kardio je vključeval, kolo, steper, tek v hrib, po suhem po mokrem... se pravi ovir ni smelo biti. 

Takrat sem se vključil tudi na THE Nutrtition Forum, kjer sem dobil veliko nasvetov in znanja. Kadar sem imel težave oz. mi nekaj ni bilo jasno, sem vprašal in mi je zelo hitro odgovoril Duško ali kdo od drugih trenerjev iz THE Team-a.


REZULTAT PO ŠTIRIH MESECIH DELA

In tako je izgledal moj rezultat po dobrih 4 mesecih dela:REŠITEV ZA SLADKOSNEDE - ZDRAVE ALTERNATIVE

Kadar mi je motivacija padla, so me domači spodbujali, trener pa me je "brcnil v rit" in me gnal naprej. Tako sta se volja in želja samo še večali. Rezultati so bili vedno bolj vidni. Sodelavci, prijatelji niso mogli verjet svojim očem, kako sem se spremenil.

Sedaj nisem več jedel vsepovprek neumnosti, ki so mi padle pod roke, ker sem vedel, kaj hočem! 

Črtal sem hitro hrano in sladkarije. Najtežje pa sem se odrekel čokoladi, saj prostodušno priznam, da sem odvisnik. 

Potem pa sem odkril nekaj, kar mi je celotno zadevo mnogo olajšalo. Tudi iz zdrave hrane je mogoče narediti slastne obroke. Tukaj so se predvsem izkazali moji najljubši whey proteini THE Amino Whey, iz katerih sem na koncu delal že take sladice, da so jih moji kolegi kuharji kar "razgrabili".

(* več zdravih in slastnih receptov lahko najdete na ZDRAVI RECEPTI)

 


MOJA NAJNIŽJA TEŽA - IZ 104 kg NA 79 kg

Skupaj z Duškotom in podporo THE Nutrition Team-a smo dosegli 79 kg in to je bila največja zmaga. 

Vendar se nismo ustavili. Volja in moč sta bila tako močna, da sem se odločil, da v tem tako uživam, da bo to sedaj moj stil življenja in se želim dolgoročno spremeniti. Brez ogromne podpore partnerke, družine in trenerja mi to ne bi uspelo.


NISEM ŽELEL IMETI SUHE, AMPAK MIŠIČASTO ŠPORTNO POSTAVO

Odločil sem se, da bom svoj dosežek dvignil še eno stopničko višje. Do tega trenutka sem prišel iz 104 kg na 79 kg, sedaj pa sem želel pridobiti še mišično maso in nastopiti za tekmovalni THE Nutrition Team na čisto pravem fitnes tekmovanju.

To je seveda pomenilo spremembo treninga, prehrane in dodatkov.

Trener Duško mi je napisal nov program prehrane in treninga in začela sva s skupnimi treningi. Poudarek se je sedaj premaknil na delo z utežmi. Treningi so bili intenzivni in naporni. 

Da bi mišice dobro rasle sva spremenila tudi dodatke. Začela sva z All in 1 Gainerjem po treningu in zjutraj, vmes in pred treningom pa whey proteini THE Amino Whey. Dodala sva še en zanimiv dodatek, X3M Terminator, ki vsebuje naravne izvlečke za stimulacijo lastnega testosterona. Vplival naj bi na moč in mišično maso, ampak tudi na libido. 

Pri meni je deloval :)


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


REZULTAT PO 6 TEDNIH PROGRAMA ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE 

Rezultat: v dobrih 6 tednih sem prišel na 85 kg in počutil sem se sem res dobro.Ta pot me je pripeljala do tega, da sem dejansko nastopil na tekmovanju. Želel sem vsem pokazati, kaj se da v relativno kratkem času in z ogromno volje doseči. 

Dosegel sem 2. mesto v svoji kategoriji


SPOROČILO ČLANOM THE NUTRITION KLUBA

Vsakdo lahko naredi nekaj iz sebe, samo najprej se mora sam pri sebi zavedati in vprašati kaj hoče... in čemu se je pripravljen za to odreči. Hrana, trening, motivacija - beseda NE MOREM, ne sme obstajat!

V bistvu sem doživel na svoji poti dve preobrazbi. Najprej sem shujšal več kot 25 kg, potem pa sem pridobil skoraj 10 kg mišične mase. Temu primerno so bili prilagojeni tudi moji dodatki.

Dodatki, ki sem jih uporabljal za hujšanje in kurjenje odvečne maščobe: fat burner X3M Shredxx (zadeva RES deluje), THE Amino Whey (whey proteini za po treningu in kot nadomestek obroka), THE L-Carnitine & Green Tea, THE Vitamin Strong (močnejši vitamini in minerali za športnike), THE Beast (pre-workout booster, ki mi je dal neverjetno energijo za trening)Dodatki, ki sem jih uporabljal za pridobivanje mišične mase: All in 1 Gainer (super zadeva za hitro rast mišic), THE Amino Whey, X3M Terminator (naravni spodbujevalec testosterona), All in 1 Creatine in X3M Pump.Še enkrat se tako zahvaljujem THE Nutrition Team-u in mojemu trenerju Dušku Madžareviču. Hvala, da ste mi dali priložnost, da sem lahko celemu svetu, predvsem pa samemu sebi dokazal, kaj zmorem.


Bodi najboljŠi, Be THE Best

Damjan Gvardijančič

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 64,27€
Klubska cena: 44,99
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE)
Redna cena: 61,42€
Klubska cena: 42,99
X3M Terminator (180 kaps.)
Redna cena: 39,99€
Klubska cena: 27,99
Copyright 2010-2022 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov