HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica

Kako sem izgubila 50 kg - Sarina zgodba

Odločila sem se napisati pismo vsem nam, vsem vam ki se borite z odvečnimi kilogrami. Tudi jaz sem se, a sem uspela izgubiti skoraj 50 kg. Ne vem točno, kje naj zacnem, vendar najbolje na začetku.

Bila sem povprečno dekle, trenirala košarko, potem pa kot strela z jasnega: mami ima raka... Življenje se mi je v trenutku spremenilo.

Nisem mogla več hoditi na treninge košarke, morala sem pomagati doma in skrbeti za mami, kadar me je rabila. Tako sem večino časa preživljala  doma za računalnikom, pred televizijo in se od žalosti basala s hrano. Tako mi je bilo lažje, saj mi je bila hrana v edino uteho.. Potem je mami umrla.

Po smrti mame je moja sovražnica pokazala 110 kg! Ko sem se pogledala v ogledalo mi je slo na jok!!!!! Rekla sem si, da je dovolj!... In tako se zacne moja zgodba o hujšanju, katero bi rada delila z vami.


Sara pred preobrazbo

 

Na zacetku sem bila polna motivacije. Predpisala sem si dokaj strogo dieto in intenzivno vadbo, kilogrami so kar izginjali. Prvih 15 kg sem zgubila kar mimogrede,  kot bi se reklo, potem pa se je teža oz. izgubljanje teže začelo ustavljati. Kljub dieti  in kljub redni vadbi se teža nikamor ni premaknila.

Po videzu se je poznalo, da sem shujšala, tehtnica pa je stala na mestu. Sedaj vem zakaj. To mi je razložil prodajalec v THE Nutrition trgovini. S treningi sem poleg kondicije pridobivala tudi mišično maso, ki je težja od špeha. Ko mi je prijazn prodajale vse razložil, sem se odlocila, da se nima smisla tehtati in sem se raje začela meriti.

Začela sem tudi brskati po internetu in prebirala sem različne forume ter brala članke. Tako sem naletela tudi na THE Nutrition spletno stran in njihov forum in moram priznati, da sem tukaj zvedela zeloooo veliko koristnega: od nasvetov glede hujšanja in oblikovanja postave, pravilnega treninga in pravilne prehrane.


Sara po preobrazbi

 

Če me vprašate sedaj, kaj je največ pripomoglo k mojemu uspehu, bi vam odgovorila vse skupaj. Najprej je potrebno razčistiti pri sebi in si v glavi postaviti realne cilje. Pri meni je delovalo, da sem si rekla: »Shujšala bom 15 kg«. Potem, ko sem prišla do tega cilja, sem si zadala novega- še naslednjih 15 kg...

Vedno sem se za vsak dosežen cilj nagradila, pa naj so bile to nove hlače ali pa kakšna lepa oblekca. Seveda vedno v premajhni številki, tako da sem bila potem še bolj motivirana... Saj veste, ženske pač. :)

Ko mi je bilo najtežje, se mi je v glavi prikazala mamina slika in želela sem si, da bi bila ponosna name.... To mi je dajalo moč in energijo, da sem vstrajala.

Če pogledam slike iz tistega časa, ko sem bila res »močna«,še sama ne morem verjeti, da sem na slikah res jaz. Tisti čas se mi zdi kot drugo življenje.

Sedaj živim drugače. Spremenila sem celoten življenjski slog. Ne sedim več doma in se smilim sami sebi, kot sem to počela, ko sem zvedela za mamino bolezen. Raje grem na Šmarno goro. Po tem, ko sem shujšala, sem trikrat zanosila in se vrnila na pred- nosečniško težo. Na to sem ponosna.

THE Nutrition Preobrazbe: Sara prerojena

 

Raje kot sedenje doma na kavču, imam sedenje na kolesu  ali poganjanje orbitreka...  Ko pokažem svoje slike, seveda vse zanima, kaj jim lahko svetujem.

Predvsem to, da razčistite v svoji glavi in se informirate. Tukaj na THE Nutrition forumu ali pa tudi na THE Nutrition Facebook strani lahko vedno vprašate karkoli vas zanima. Odgovorijo ponavadi zelo hitro in se pri odgovorih res potrudijo. Zveste lahko veliko stvari, tako, kot sem jih jaz.

Začnite telovaditi. Ne rečem, da bo lahko, vendar če je uspelo meni, lahko tudi vam! Tako je, kot s tekom ali kolesarjenjem: na cilju pozabis na vse muke in ostane ti najslajša zmaga- zmaga nad samim seboj. Če razmisljate o znižanju telesne maščobe, naj vam moja zgodba da zagon. Če ste nekje sredi te poti, naj vam pomaga vztrajati. Če ste prisli do cilja, naj vam pomaga da boste to težo vzdrževali.

Vendar nikoli ne pozabite nase. To počnite zase! Poleg sanj o lepi in »hudi« postavi, si privoščite še druge sanje. Upajte si sanjati, tako, kot sem si upala jaz. In če dovolj močno verjamete in se zato potrudite, potem boste zmagovalci.

 

Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Bodi najboljŠi, Be THE Best


Sara Štrekelj

X3M DIET Meal (750 g)
Redna cena: 28,50€
Klubska cena: 15,68
X3M ShredXX (60 kaps.)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 15,71
X3M Slim (60 kaps.)
Redna cena: 17,13€
Klubska cena: 9,42
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov