Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
  

Želja po zmagi

Vsaka človeška akcija se začne z motivom. Tudi ko delamo stvari, ki nam ne prinašajo ugodja, gre v vsakem primeru za našo odločitev, ki jo je povzročil določen motiv.

Ni vse v zmagovanju.

Vse je v želji po zmagi.

(Vince Lombardi) 


Kako izražamo željo po zmagi

Pravijo, da sta prevladujoča motiva moderne družbe strah in pohlep. Če k temu dodamo še predpostavko, da je v življenju glavni cilj posameznika doseganje osebne sreče, pridemo do osnovne zakonitosti za doseganje ciljev. Ta se v najbolj čisti obliki kaže v tekmovalnem športu kot želja po zmagi.

Zunanji izraz želje po zmagi, ki jo opazujemo kot gledalci športnih dogodkov, se kaže v odnosu in obnašanju športnika na tekmi (športni komentatorji radi govorijo o »borbenosti«, ki je zgolj forma, ne pa bistvo športa).Prava želja po zmagi se skriva v športniku posamezniku, zunanji prikaz te želje pa pogosto ni enak percepciji »borbenosti«, ki jo mediji in javnost smatrajo kot glavno merilo športnika. »Ni problem poraz, ko bi se vsaj borili…« je najbrž najpogostejša kritika v kolektivnih športih.


Vložen napor v zmago

Žal je ta demagogija v javnosti že tako prevladujoča, da se ji radi pridružijo celo bivši športniki, ko postanejo trenerji, športni funkcionarji in komentatorji. Nihče (razen športnikov samih) ne more poznati dejanske želje po zmagi (in vloženih naporov), ki je bila v določenem trenutku prisotna.

Pravi športniki in zmagovalci to željo pokažejo s tem, da se iz poraza nekaj naučijo in še bolje pripravijo na naslednjo tekmo. Iz želje po zmagi izhaja tudi edina oblika dolgoročne motivacije (strah in pohlep sta namreč vedno kratkoročna  motiva): samo-motivacija. Doseganje ciljev potem postane navada, ker proti samemu sebi nočeš biti poražen.Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 13 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.Bodi najboljŠi, Be THE Best

Natan, ISSA Specialist for Performace Nutrition in inštruktor fitnesa FZS

Član strokovnega THE Team-a

THE Beast (300 g)
Redna cena: 38,50€
Klubska cena: 26,95
X3M Terminator (180 kaps.)
Redna cena: 38,56€
Klubska cena: 26,99
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov