HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

Revolucionarne nove formule…

Radovednost je ubila mačko, vendar zadovoljstvo jo je oživilo nazaj. - Eugene O Neill

»Novo vs. najboljše«

 

Nekje sem prebral, da ljudi ne zanima, kaj je najboljše, ampak kaj je novo! »Imate kaj novega?« naj bi bilo bolj pogosto vprašanje v specializiranih trgovinah kot pa »Kateri je najboljši izdelek za to in to…?«. Posledično je večina tržne komunikacije usmerjana v t.i. »novosti«.

Vsekakor drži, da znanost in razvoj zelo hitro napredujeta, vendar je prav tako jasno, da obstajajo določena znanstvena dejstva, ki se ne spreminjajo. Trditve, ki izhajajo iz oglaševanja pogosto nimajo nobene znanstveno preverljive osnove. Kako naj torej potrošnik naredi pametno (američani temu pravijo »educated«) izbiro?

Več o tem tudi v The Nutrition blogu: Minimum in optimum.

 

Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Izobraženi potrošnik o hujšanju?

V zadnjem času popularna tema o hujšanju poraja vrsto izdelkov, ki obljubljajo neverjetne rezultate. Skoraj vsakodnevno se pojavi nov izdelek, ki po zagotovilih prodajalcev v svoji učinkovitosti prekaša vse ostale na trgu. Prodajni kanali so zelo različni, predvsem pa je opazen porast direktne televizijske prodaje in TV oglasov različnih shujševalnih pripomočkov.

Pri izdelkih za pomoč pri hujšanju so ključne sestavine in študije, ki so bile na njih izvajane. V kolikor izdelek vsebuje sestavine, ki imajo dokazan določen učinek (dvig srčnega utripa, zaviranje apetita, znižanje glikemičnega indeksa zaužitega obroka…), potem lahko izobraženi potrošnik v njem prepozna določene koristi in ga preizkusi.

Žal pa v veliki večini podobnih oglasov (kot tudi na nekaterih spletnih straneh) podrobnosti sestave izdelka sploh niso razkrite! Natančno so sicer uporabljeni ostali elementi sprožilcev nakupa kot na primer pričevanja zadovoljnih uporabnikov, urgentnost in ekskluzivnost (omejeno trajanje ponudbe), garancija zadovoljstva (možnost vračila). »Ovitek« je tako rekoč bolj poudarjen od vsebine.


Popularne so tudi besede NARAVNO, BIO in FIT. Več o tem si lahko prebereš v The Nutrition blogu.


Upanje kot močan sprožilec nakupa (fatburnerja)

Pri shujševalnih izdelkih je »upanje« najbrž najmočnejši sprožilec za sprejemanje nakupne odločitve. Čeprav nimamo zadostnih racionalnih dokazov in smo bili nad podobnimi izdelki že pogosto razočarani, kljub temu želimo verjeti, da bo tokrat morda vseeno drugače. Pogosto še vedno nasedemo na tisto »kaj pa če…«.

Iz teorije marketinga izhaja, da nakupujemo s čustvi, nakup pa moramo potem še razumsko utemeljiti. Pri tem se v mislih srečujemo z različnimi ugovori (»saj najbrž ne rabim tega izdelka ravno sedaj«, ali pa »tole se mi zdi predrago«…).

Ravno odpravljanje teh »ugovorov« je sicer odlika dobrih prodajalcev. Naj bo eden od ugovorov, kadar gre za odločitev o nakupu dodatka za hujšanje,  tudi: »Če ne povedo, kaj sploh vsebuje in zakaj naj bi delovalo, si izdelek ne zasluži priložnosti, da bi ga kupil.«


Tudi mi imamo najmočnejši fatburner, in to je X3M ShredXX:


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 13 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.Bodi najboljŠi, Be THE Best

Natan, ISSA Specialist for Performace Nutrition in inštruktor fitnesa FZS

Člana strokovnega THE Team-a

-40% !
All in 1 PROTEIN (3000g + 500g FREE)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 34,28
X3M DIET Meal (750 g)
Redna cena: 28,50€
Klubska cena: 19,95
X3M ShredXX (60 kaps.)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 19,99
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov