HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

Nadomestki obroka za aktivne

Kako naj izgleda popoln nadomestek obroka? Naše mišice so sestavljene iz beljakovin. Kadar želimo optimizirati našo prehrano, moramo uživati majhne in kvalitetne obroke, sestavljene iz različnih virov najboljših beljakovin, večkrat nenasičenih maščobnih kislin, hkrati pa poskrbeti tudi za delovanje prebavnega sistema.


Zato je za obnovo mišičnega tkiva potreben primerno visok vnos različnih beljakovinskih virov z dodanimi vlakninami in zdravimi maščobami. Beljakovine bodo poskrbele za regeneracijo in izboljšanje telesne kompozicije, Omega 3 maščobe za zdravje, vlaknine pa za urejen prebavni sistem.


Izbira nadomestka obroka

Kvaliteten nadomestek obroka vsebuje optimalno mešanico beljakovin. Sirotka ima najvišjo biološko vrednost (BV) med vsemi beljakovinskimi viri. Vsebuje mikrofrakcije, ki izboljšujejo delovanje imunskega sistema ter pozitivno vplivajo na prebavo.Poleg tega ima odličen aminokislinski profil in se izredno hitro absorbira v telo. Ker pa je za optimalno regeneracijo potrebno vzdrževati visoke nivoje dušika v krvi, morajo biti formuli dodani tudi počasnejši viri sproščanja, kot npr. kazein, ki se v želodcu sprošča tudi do 7 ur ter ima močan anti-kataboličen učinek.

Če izbiramo rastlinski vir, potem se odločimo za sojin izolat. Vsebuje aktivne substance z imenom fitoestrogeni; predvsem geinistein in daidzein  dokazano zmanjšujeta nivoje slabega (LDL) holesterola, povečujeta mineralno gostoto kosti ter delujeta anti-karcinogeno.


Ovseni kosmiči kot obrok

Ovseni kosmiči so steber zdrave prehrane. Omogočajo počasno sproščanje energije in ne dvigujejo krvnega sladkorja. Vsebujejo beta-glukan; topno vlaknino, ki dokazano znižuje nivoje holesterola v krvi in izboljšuje inzulinsko senzitivnost.

Ovseni kosmiči so tudi bogat vir polifenolnih molekul imenovanih avenantramidi. Te poleg anti-oksidativnega in protivnetnega delovanja tudi povečujejo proizvodnjo dušikovega oksida (NO) v telesu, zaradi česar so tudi vključene v nekatere afrodiziake.Kaj vsebuje idealen nadomestek obroka

Idealen nadomestek obroka mora vsebovati tudi najpomembnejše vitamine in minerale. Poleg celotnega B-kompleksa, ki je zelo pomemben za proizvodnjo energije in delovanje možganov, so v telesu nujno potrebni tudi vitamini C,E in D. Kalcij, magnezij, železo, jod, cink so minerali, ki vplivajo na tisoče encimskih reakcij v telesu.

Da izdelek služi kot popoln nadomestek obroka, naj vsebuje tudi omega 3 maščobne kisline. EPA in DHA sta v zadnjih letih med najbolj prominentnimi in raziskanimi substancami. Kljub temu, da je bilo že do sedaj dokazanih zelo veliko pozitivnih učinkov, vsak dan prihajajo študije, ki razkrivajo kako pomembno je redno uživanje teh maščobnih kislin.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Pozitivne lastnosti omega 3 maščobe

Od preprečevanja številnih kroničnih bolezni, med drugim rakava obolenja, bolezni srca in ožilja, diabetes, visok krvni pritisk, debelost, razpoloženjska nihanja, depresije in protivnetnega delovanja, pa do pozitivnih vplivov na izgubo odvečne telesne maščobe.

Pri THE Nutrition smo upoštevali vse zgornje zapovedi. Rezultat našega razmišljanja: THE Power Oat Meal. Je premišljeno sestavljena formula, ki je priporočljiv dodatek vsakršnemu prehranjevalnemu načrtu. Kadarkoli in kjerkoli se nahajate, v eni minuti lahko pripravite zdrav in okusen obrok, ki bo vašemu telesu nudil vse potrebno za rast, regeneracijo in zdravje.


X3M Diet Meal pa je popoln nizkokaloričen dietni obrok s proteini in vlakninami. Ne vsebuje nasičenih maščob, sladkorja in glutena. Prava izbira za hujšanje.


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 13 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.Bodi najboljŠi, Be THE Best

Mare Hojč, 15 let profesionalnega športa (SLO, ŠPA, AUT, NEM) in Inštruktor fitnesa FZS

Član strokovnega THE Team-a

X3M DIET Meal (750 g)
Redna cena: 28,50€
Klubska cena: 19,95
THE Diet Pancakes (750 g)
Redna cena: 25,70€
Klubska cena: 17,99
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov