Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

Kako pridobiti ČISTO mišično maso

Trening povzroča katabolizem. Naporna in intenzivna vadba v telesu povzroči precejšnje metabolične, fiziološke in hormonalne spremembe. Metabolizem se pospeši in kri se hitreje pretaka po telesu in skeletnih mišicah.

Prav to pa je idealen čas, da mišicam dostavimo najpotrebnejša hranila za rast. V preteklosti so se morali obiskovalci fitnesa prav tako kakor drugi športniki sprijazniti z dejstvom, da lahko mišicam šele po napornem treningu zagotovijo vse potrebno za optimalno regeneracijo v obliki proteinsko-hidratne mešanice. Z novimi spoznanji pa se tudi to spreminja.


Nova formula

THE Nutrition je razvil izdelek, ki ga uživamo MED treningom samim in bo pridobivanje čiste mišične mase popeljal na novo raven. Z vsako naporno serijo in z vsako ponovitvijo do odpovedi naše telo vedno bolj zapada v stanje, ko se mišice začnejo dobesedno kanibalizirati - katabolizem. Posledice, kot so: nizki nivoji dušika v krvi, zmanjšanje zalog ATP-ja in glikogena, povečanje katabolnega hormona kortizola, trganje miofibril in mišično vnetje, v telesu pustijo veliko razdejanje.

X3M PUMP je dodatek k prehrani, ki v svoji formuli združuje vse najpomembnejše gradnike mišic. Ker se morajo ti gradniki v telo vsrkati v najhitrejšem možnem času, da ne povzročijo črevesnih težav, je glavna sestavina mikrofiltriran sirotkin izolat - beljakovina z biološko vrednostjo 156 (BV mesa in jajc je pod 100) .Dodatno je formula obogatena z visoko vsebnostjo razvejanih aminokislin BCAA in glutaminom. Ker napitek pijete med treningom, se regeneracija drastično skrajša in mišice sploh ne zapadejo v neželeno stanje katabolizma.


Najhitrejša absorpcija aminokislin

Zakaj bi čakali na to, da zapademo v stanje katabolizma, če se temu lahko na enostaven način izognemo in mišice hranimo še pred nastopi katabolizem – torej že MED in ne po intenzivnim treningom.

Hkrati pa povečamo pretok krvi in še pomembneje – lastno izločanje anabolnih hormonov kot je testosteron, rastni hormon (hGH), inzulinu podobnega faktorja rasti (IGF-1) in pa predvsem inzulin, katerega glavna naloga je hiter transport aminokislin, glukoze in kreatina v lačne mišice. 


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Povečan mišični tonus in večja energija med treningom


X3M PUMP z dodatkom kreatin monohidrata in dekstroze omogoča, da se mišice napolnijo s krvjo, hkrati pa ohranijo visoke nivoje glukoze v krvi in nedotaknjene glikogenske rezerve. Tako posameznik lahko trenira dlje časa in z večjo intenzivnostjo.Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 13 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.Bodi najboljŠi, Be THE Best

Natan, ISSA Specialist for Performace Nutrition in inštruktor fitnesa FZS

Aleksandar Đorđevski, dr. med in brezplačno svetovanje s področja medicine in zdravja

Člana strokovnega THE Team-a

-40% !
THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 34,28
THE NO Fusion (450 g)
Redna cena: 35,70€
Klubska cena: 24,99
X3M BCAA (500 g)
Redna cena: 31,41€
Klubska cena: 21,99
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov