HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

Izdelki za hujšanje – top 5

Poletje je že skoraj pred vrati in večina je že v fazi, da bo izpilila svojo formo za na plažo. Poleg diete in treningov so za uspešno oblikovanje telesa pomembni tudi izdelki za hujšanje, ki pripomorejo k učinkovitejšemu ter hitrejšemu rezultatu. V današnjem članku bomo govorili o tem kateri so tisti top izdelki za hujšanje.

Čudežna tableta ali izdelek ne obstaja. Za rezultate je potrebno garanje na treningih in pravilna prehrana.

Za vas smo pred časom že pripravili članek: 2-mesečne priprave na poletje - prehrana za hujšanje

Poleg treninga in prehrane pa ogromno pripomorejo skrbno in smiselno izbrani izdelki za hujšanje. Danes si bomo ogledali top 5 izdelkov za hujšanje.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


BCAA aminokisline

BCAA aminokisline so sestavljene iz treh esencialnih aminokislin (L- leucin, L- isoleucin, L- valin). Esencialnih aminokislin telo ne more samo proizvesti, zato jih je potrebno v telo vnesti. BCAA aminokisline povečujejo sintezo beljakovin, preprečujejo razgradnjo mišične mase in pomagajo pri regeneraciji, kar je v času diete ključno. Cilj na dieti za hujšanje oziroma izgubo maščobe je ohraniti čim več mišične mase.

Študija iz Amerike je na 4500 osebah je ugotovila, da so tisti z višjim dnevnim vnosom BCAA imeli v povprečju manj telesne maščobe. Raziskovalci so zapisali, da imajo BCAA »edinstvene učinke na zmanjševanje debelosti«. To so pripisali predvsem aminokislini L-levcin, ki poveča porabo energije in neposredno vpliva na kurjenje maščob. Vendar je učinkovit le v kombinaciji z ostalima dvema, torej L-valinom in L-isolevcinom, ki igrata pomembno vlogo. (npr. L-Isolevcin vpliva na stabilizacijo sladkorja v krvi).

Tudi med BCAA aminokislinami obstajajo razlike…

X3M BCAA 8:1:1 je najnovejša formula, ki je učinke BCAA še izpopolnila. Za razliko od povprečnih BCAA z razmerjem 2:1:1, vsebuje novo razmerje 8:1:1 poudarek na aminokislini L-levcin.

Levcin je najpomembnejša aminokislina med BCAA razvejanimi aminokislinami, ker ima najpomembnejši vpliv na sintezo beljakovin, kar je ključno za ohranjanje, pridobivanje mišične mase ter kurjenje maščob.

Doziranje:

Ženskam priporočamo, da si v bidonu zmešate 5-10g X3M BCAA in napitek prijete med aktivnostjo

Moškim priporočamo, da si v bidonu zmešate v 10-15g X3M BCAA in napitek prijete med aktivnostjo


Topilec maščob oziroma "fatburner"

Topilec maščob oziroma "fatburner" je prispodoba za izdelek, ki pomaga pri kurjenju vaših odvečnih maščob. Gre za izdelek, ki vsebuje več različnih sestavin, ki sinergistično delujejo na proces porabe maščob.

Učinkovit fatburner mora vsebovati stimulanse kot so kofein, zeleni čaj, guarana, krom in L-carnitine. Stimulansi pospešujejo metabolizem, imajo vpliv na termogeni učinek telesa ter pospešujejo porabo energije iz telesnih maščob. Poleg navedenih učinkov vplivajo tudi na centralno živčni sistem in s tem vplivajo na večji nivo energije med samo aktivnostjo.

Krom uravnava krvni sladkor in pomaga pri učinkoviti porabi telesnih maščob.

L-carnitine je najbolj poznan po svoji funkciji, da prenaša maščobne kisline v mitohondrije, kjer se porabljajo za energijo.

Učinkovit fatburner oziroma topilec maščobe, ki vsebuje vse te navedene sestavine je X3M Shredxx

Oglej si dve izmed mnogih zgodb o uspehu z izdelkom za hujšanje X3M Shredxx:

Od Debelosti do Tekmovalne Forme: Neverjetna Preobrazba Damjana Gvardjančiča

Sarina X3M Shredxx 90-dnevna Preobrazba


Sirotkini (Whey) proteini

Osnovni gradnik celice oziroma mišic so proteini oziroma beljakovine. Sirotkini proteini (Whey protein) so zelo kvaliteten vir beljakovin s popolno aminokislinsko sestavo, zato igrajo ključno vlogo pri ohranjanju zdravja, izgubi maščobe in izboljšanju telesne kompozicije.

Značilnost sirotkinih proteinov je visoka biološka vrednost, hitra absorpcija in visoka vsebnost BCAA aminokislin. Vse to so razlogi, da so sirotkini proteini (Whey protein) idealni kot napitek za po treningu.

Doziranje:

Moški 2 merici THE Amino Whey po treningu

Ženske 1 merica THE Amino Whey po treningu


L-carnitine

V svetu hujšanja je L-carnitine že dobro poznan kot topilec maščob. Študije kažejo, da L-carnitine pomaga pri transportu telesnih maščob v mitohondrije mišičnih celic, kjer se iz njih tvori energija. Priporočljivo je L-carnitine kombinirati z fatburnerjem kot je X3M Shredxx. V naši spletni trgovini boste našli L-carnitine v obliki kapsul in tekoči obliki (L-Carnitine Liquid).

Doziranje:

Zaužite 1500-2000 mg L-carnitine 20 minut pred aktivnostjo.


CLA

CLA je konjugirana linolna kislina je prosta maščobna kislina in se pojavlja v hranilih kot je meso prežvekovalcev (govedina, teletina,…), mlečnih izdelkih, oreščkih in nekaterih oljih.

Znanstvene raziskave so pokazale, da CLA pomaga pri izgradnji čiste mišične mase, hkrati pa pomaga izgubiti maščobo in ustvarja optimalne celične pogoje za mišično regeneracijo ter izboljšanje imunskega sistema.

Dokazano pospešuje metabolizem, znižuje maščobne depoje (še posebej v trebušnem predelu), omogoča optimalno mišično rast, prirastek nove mišične mase pa kuri še več maščob, kar je esencialnega pomena za zmanjšanje telesne maščobe.

Doziranje:

Priporočamo doziranje 1x do 2x dnevno 2-3 CLA kapsule pred obrokom in 2-3 CLA kapsule pred treningom


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Froumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite do enega od 12 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.

Najboljši za najboljše, BE THE BEST

Boštjan Eferl, trener fitnesa FZS in prehranski svetovalec

Član strokovnega THE Team-a

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 61,41€
Klubska cena: 42,99
X3M ShredXX (200 kaps.)
Redna cena: 48,56€
Klubska cena: 33,99
X3M BCAA 8:1:1 (500 g)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 19,99
Copyright 2010-2023 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov