HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

7 koristnih nasvetov za zdravo življenje

Zakaj ne bi živeli zdravo in kvalitetno, brez zdravstvenih težav. Upoštevajte 7 enostavnih in koristnih nasvetov. Kaj je potrebno vse upoštevati za zdrav način življenja si lahko prebereš v nadaljevanju.

1. Organizirajte si vaš dan

Nepredvidljive situacije povzročajo stres, z organizacijo dneva se boste izognili stresnim situacijam, tudi pozabili ne boste na opravila in vaš dan bo bolj produktiven.


2. Pojdite v naravo

Narava je super za premagovanje stresa, saj se bo vaše telo pomirilo tako telesno kot tudi duhovno. Naužite se svežega zraka in se sproščajte v naravi z globokim enakomernim dihanjem. Dovolj je že 15 minut takšne terapije, da sprostite telo in si naberete novih moči.


3. Uživajte svežo sezonsko zelenjavo in sadje

Vitamini in minerali v prehrani so odličen vir za krepitev našega imunskega sistema. Ščitijo nas pred okužbami in uravnavajo naše telesne funkcije. Izberite sveže in lokalno sadje ter zelenjavo, ki ima večjo vsebnost vitaminov in mineralov. V primeru, da ne zaužijete dovolj vitaminov in mineralov iz prehrane ter ste telesno aktivni poskrbite za vnos vitaminov z prehranskim dopolnilom THE Vitamin Strong.


4. Redna telesna aktivnost

Redna telesna aktivnost se je izkazala kot odlična metoda za pomlajevanje telesa. Ne samo, da redna in intenzivna telesna aktivnost zmanjšuje vsakodnevni stres, poskrbi tudi za naravno produkcijo hormonov v našem telesu. Prav tako tudi znižuje krvni sladkor ter slabi holesterol (LDL).


5. Uživajte nepredelano hrano

Nepredelana hrana vsebuje bistveno več hranilnih snovi kot procesirana oziroma predelana. Omejite sladkor, slaščice in prigrizke sploh če ste malo telesno aktivni. Obroke si pripravite sami in čim manj posegajte po hitri prehrani.


6. Poskrbite za dovolj velik vnos kvalitetnih beljakovin

Beljakovine sestavljajo aminokisline in so gradniki naših celic. Pomagajo pri obnovi tkiv in omogočajo hitrejše okrevanje telesa po vsakodnevnih naporih. Izberite beljakovine z visoko biološko vrednostjo kot so jajca, meso, ribe, skuta in sirotkini (whey) proteini kot je THE Amino Whey.


7. Pijte dovolj tekočine

Ob normalnih pogojih je dnevno zaželeno spiti 2,5-3 litre tekočine. Najboljša izbira je seveda voda ali pa zeleni čaj, ki je odličen vir antioksidantov, poleg tega pa uravnava krvni sladkor in pospešuje metabolizem ter kurjenje maščobe. Zaradi tega je odlična izbira THE Green Tea Drink, ki vsebuje čisti ekstrakt zelenega čaja najvišje kakovosti.

Izogibajte se sladkim in gaziranim pijačam ter pretiranemu uživanju alkohola.


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v THE Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Froumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite do enega od 10 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.

Bodi najboljŠi, Be THE Best

Boštjan Eferl, trener fitnesa FZS in prehranski svetovalec

Član strokovnega THE Team-a

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 31,42
THE Vitamin Strong (120 tab.)
Redna cena: 27,95€
Klubska cena: 15,37
THE Green Tea DRINK (300 g)
Redna cena: 25,70€
Klubska cena: 14,14
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov