HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

5 nasvetov za poletno definicijo za moške

Pri hujšanju in oblikovanju telesa veliko moških dela še vedno napake, ki jih oddaljujejo od napredka. Zato smo pripravili 5 ključnih nasvetov za lepo poletno postavo.

Predstavljamo ti 5 super nasvetov, ki ti bodo pripomogli do popolne postave za na plažo.


#1 nasvet: Prenehaj izvajati aerobno aktivnost

Tek, kolesarjenje in pohodništvo so lahko super aktivnosti kot dopolnilo pri hujšanju, vendar z aerobno aktivnostjo žal ne boš izklesal svojega telesa. Primi v roke uteži in začni trenirati kot pravi moški. Osredotoči se na glavne vaje kot so prosti počep, potisk s prsi (bench press), vzgibi, mrtvi dvig, potisk nad glavo.

Ne veš kako začeti?

Ni problema, zate smo pripravili --> Trimesečni plan treningov za moške


#2 nasvet: Načrtuj svojo prehrano

Prehrana je na prvem mestu kadar želimo pokuriti odvečno maščobo in si zagotoviti poletno definicijo. Hrano si načrtuj v naprej in naj bo bogata z kvalitetnimi beljakovinami kot so meso, jajca, skuta, ribe ter sirotkini (Whey) proteini THE Amino Whey. Ne zanemarjaj vnosa maščob, saj so ključne če želiš ohraniti optimalno delovanje tvojih hormonov. Vnašaj maščobe kot so oreščki, omega-3 , olivno olje. Ne izogibaj se nasičenim maščobam, ki so prav tako koristne.

Začneš lahko že danes, saj smo zate pripravili --> Trimesečni jedilnik za zdravo hujšanje za moške


#3 nasvet: Izogibaj se alkoholu

Poleg tega, da alkoholne pijače vsebujejo ne koristne kalorije, alkohol sam po sebi negativno vpliva na proces izgube maščobe. Alkohol prav tako negativno vpliva na nivo testosterona, zaradi tega je prav tako ne zaželen v procesu izgube maščobe in tudi v procesu mišične mase. Alkohol in šport pač enostavno ne gresta skupaj.

Namesto alkoholnih pijač in sladkih sokov uživaj raje napitek THE Green Tea Drink, ki vsebuje čisti ekstrakt zelenega čaja. Pomagal ti bo pospešiti metabolizem in kurjenje maščobe, prav tako pomaga tudi zavirati apetit ter poveča nivo energije čez cel dan.


#4 nasvet: Poišči si zagnanega trening partnerja

Za doseganje ciljev je vedno dobro imeti nekoga, ki te motivira in te žene čez tvoje meje. Zaradi tega je tudi dobro imeti trening partnerja, ki ti nudi oporo ter motivacijo. Prav tako se bosta drug drugega motivirala tako pri treningu kot tudi prehrani.

Raziskave so pokazale, da bolje in hitreje napredujejo tisti, ki trenirajo s trening partnerjem ali pa s trenerjem, ki nudi motivacijo in znanje.


#5 nasvet: Privošči si vsaj 7 ur spanca

Spanec je pomemben faktor kadar gre za dobro definirano telo in izgubo maščobe. Ne gre zanemariti dejstva, da spočito telo zmore več. Dovolj spanca bo telesu zagotovilo regeneracijo in izločanje hormonov kot sta testosteron in rastni hormon. Ta dva hormona sta ključna za mišično maso in izgubo maščobe.

Za izboljšanje spanca priporočamo dodatek X3M GH Boost, ki bo še dodatno stimuliral izločanje rastnega hormona, ki je ključen pri obnovi tkiv ter izgubi telesne maščobe.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v THE Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Froumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite do enega od 12 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.

Najboljši za najboljše, BE THE BEST

Boštjan Eferl, trener fitnesa FZS in prehranski svetovalec

Član strokovnega THE Team-a

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 61,41€
Klubska cena: 42,99
THE Green Tea DRINK (300 g)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 19,99
X3M GH Boost (180 kaps.)
Redna cena: 34,27€
Klubska cena: 23,99
Copyright 2010-2023 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov