HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

3 najbolj učinkoviti dodatki za hujšanje za ženske

Trening in prehrana sta seveda glavna faktorja za doseganje rezultatov. Hitreje in učinkoviteje pa lahko svojo sanjsko postavo oblikuješ s pomočjo skrbno izbranih dodatkov, ki pomagajo kuriti maščobo.

O treningu in prehrani smo že namenili veliko besed v različnih člankih. Prav posebej samo za ženske smo pripravili:

--> Trimesečni plan treningov za ženske in

--> Trimesečni jedilnik za zdravo hujšanje za ženske

Za doseganje nadpovprečnih in hitrih rezultatov je zelo pomemben izbor pravilnih prehranskih dodatkov. Izkoristi tvoj trud pri prehrani in treningu maksimalno tako, da optimiziraš dodatke, ki so namenjeni za optimalno hujšanje. Lepo postavo boš lahko oblikovala hitreje in učinkoviteje če boš izbrala pravilne dodatke, ki pomagajo pri kurjenju maščobe.

Kateri so top 3 dodatki za ženske, ki jih priporočamo za hujšanje si lahko prebereš v nadaljevanju.

1# Regeneracija

Redna vadba in omejen kalorični vnos slabša regeneracijske sposobnosti. Slabša regeneracija pomeni tudi počasnejši in slabši napredek. Regeneracija je v procesu hujšanja zelo pomembna če želimo konstantno napredovati. Žal nam količina treninga in omejen vnos prehrane poslabšata regeneracijo. Zato je dobro poskrbeti za vnos ključnih aminokislin, ki pospešujejo regeneracijo kot so BCAA aminokisline. BCAA aminokisline sestavljajo 3 ključne aminokisline, ki so zaslužne za preprečevanje razgradnje mišične mase, sintezo beljakovin in regeneracijo. Izdelek X3M BCAA je popeljal BCAA aminokisline na višjo razen. Zakaj? X3M BCAA imajo razmerje 8:1:1 v prid najbolj anabolni aminokislini L-levcin, ki je ključna za regeneracijo in sintezo beljakovin. Prav tako X3M BCAA ugodno vplivajo na oksidacijo maščob med samo aktivnostjo in prav zaradi tega tale dodatek uvrščamo med top 3 izdelke za hujšanje.

Uporaba:

Ženskam priporočamo, da zmešate 2-4 merice (5-10g) X3M BCAA z 600-700 ml vode in napitek uživate med aktivnostjo.


2# Kurjenje maščobe

Trening ugodno vpliva na proces kurjenja maščobe seveda v kombinaciji s prehrano. Še tako dober trening pa ne more izravnati slabe prehrane. Zato je potrebna sinergija treninga in prehrane. Zakaj vam to pišem, ker tudi »fatburnerji« oziroma topilci maščob sami od sebe ne delujejo. Potrebno je trenirati in se pravilno prehranjevati tako bo topilec maščobe služil svojemu namenu in še dodatno pomagal pokuriti vašo odvečno maščobo. Za boljši izkoristek porabe telesne maščobe je zaželeno vključiti tako imenovan topilec maščobe oziroma bolje poznan izraz "fatburner". Takšen izdelek vam bo pomagal, da boste v času svojega treninga in tudi tekom dneva kurili odvečno maščobo še učinkoviteje.

Naravni stimulansi kot so kofein, guarana in zeleni čaj so zelo dobro poznani naravni topilci maščobe. Prav tako igra l-karnitin ključno vlogo pri prenosu maščobnih zalog kot vir energije. Zaradi vseh teh iztočnic smo pri THE Nutrition zasnovali izdelek X3M Shredxx, ki je naš najpopularnejši in najbolj prodajan izdelek za kurjenje maščobe. Prav tako pospešuje metabolizem in zmanjšuje željo po sladkem.

Uporaba:

Ženskam priporočamo uporabo izdelka X3M ShredXX na naslednji način:

- 1. teden:

1-2 kapsuli 20 minut z 2 dcl vode pred treningom. Tisti dan, ko ne treniraš pa zaužiješ 1-2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom.


- 2. in 3. teden:

Kadar imaš trening zaužiješ 1-2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom in 1-2 kapsuli 20 minut z 2 dcl vode pred treningom.

Kadar nimaš treninga zaužiješ 2 kapsuli z 1-2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom in 1-2 kapsuli 20 minut pred kosilom z 2 dcl vode.


- 4., 5. in 6. teden:

Kadar imaš trening zaužiješ 1-2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom, 1-2 kapsuli 20 minut z 2 dcl vode pred treningom in 1-2 kapsuli 20 minut pred obrokom tekom dneva.

Kadar nimaš treninga zaužiješ 1-2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom, 1-2 kapsuli 20 minut pred kosilom z 2 dcl vode in 1-2 kapsuli 20 minut pred popoldanskim obrokom z 2 dcl vode.


Po 6. tednih neprekinjenega jemanja je dobro narediti 2 tedna odmora, nato se lahko cikel ponovi.Oglej si X3M Shredxx preobrazbo s Saro

Sari je uspelo v 90 dneh doseči fantastično preobrazbo. Uspe lahko tudi tebi!


#3 Vnos beljakovin

Vnos beljakovin je pomemben kadar želite učinkovito izgubiti telesno maščobo. Večina izpušča obroke ali pa namesto kvalitetnega obroka zaužije ne zdrave prigrizke, ki so vse prej kot zaželeni če želite izgubiti telesno maščobo. Tudi naš tempo življenja nam onemogoča, da bi zaužili kvaliteten obrok. Prav zaradi tega je smiselno v svojo prehrano vključiti beljakovinske nadomestke obroka, kot je X3M Diet Meal ali THE Casein Pudding.

Takšni nadomestki obroka vam bodo pomagali izpopolniti vaš jedilnik. Njihova prednost je predvsem v tem, da so priročni za uporabo saj jih lahko vzamete na pot ali v službo. Priprava je hitra in enostavna. Kvaliteten obrok si boste lahko privoščili v manj kot 5 minutah. Sedaj ni več razloga za izgovore.

Uporaba:

2 merici (40g) X3M Diet Meal v posodi ali v mešalniku zmešate z 2-3 dcl vode. Količina je odvisna kako gost pripravek si želite.

1 in pol merice (35g) THE Casein Pudding  v posodi ali v mešalniku zmešate z 2-3 dcl vode. Količina je odvisna kako gost pripravek si želite.


Optimizacija dodatkov je zelo pomembna kadar si želite doseči hitre rezultate pri hujšanju.


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v THE Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite do enega od 12 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.

Najboljši za najboljše, BE THE BEST

Boštjan Eferl, trener fitnesa FZS in prehranski svetovalec

Član strokovnega THE Team-a

X3M ShredXX (200 kaps.)
Redna cena: 48,56€
Klubska cena: 33,99
X3M DIET Meal (750 g)
Redna cena: 31,41€
Klubska cena: 21,99
X3M BCAA 8:1:1 (500 g)
Redna cena: 28,56€
Klubska cena: 19,99
Copyright 2010-2023 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov