HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  

3 najbolj učinkoviti dodatki za hujšanje za moške

Trening in prehrana sta seveda glavna faktorja za doseganje rezultatov. Hitreje in učinkoviteje pa lahko svojo sanjsko postavo oblikuješ s pomočjo skrbno izbranih dodatkov, ki pomagajo izklesati tvoje telo.

O treningu in prehrani smo že namenili veliko besed v različnih člankih. Prav za moške smo pripravili:

--> Trimesečni plan treningov za moške ter

--> Trimesečni jedilnik za zdravo hujšanje za moške

Za doseganje nadpovprečnih in hitrih rezultatov je zelo pomemben izbor pravilnih prehranskih dodatkov. Izkoristi tvoj trud pri prehrani in treningu maksimalno tako, da optimiziraš dodatke, ki ti bodo pomagali izklesati tvoje telo. Mišičasto in definirano postavo boš lahko oblikovala hitreje in učinkoviteje če boš izbrala pravilne dodatke, ki pomagajo pri kurjenju maščobe.

V nadaljevanju si boš lahko ogledal zakaj izbrati omenjene top 3 dodatke, ki jih priporočamo vsakemu moškemu za izklesano telo.


1# Regeneracija

Redna vadba in omejen kalorični vnos slabša regeneracijske sposobnosti. Slabša regeneracija pomeni tudi počasnejši in slabši napredek v mišični masi in definiciji.

Brez regeneracije ni napredka, zato je v fazi, ko želiš izklesati telo najpomembneje zagotoviti telesu pred in po aktivnosti najpomembnejše elemente. Vsak moški si želi izklesano in mišičasto telo, poleg treninga in prehrane je potrebno optimizirati dodatke, ki so namenjeni pred in po treningu.

Če želite ohraniti čim več mišične mase vam v fazi hujšanja oziroma definicije priporočamo X3M BCAA kot napitek med treningom. BCAA aminokisline so ključnega pomena za regeneracijo, saj preprečujejo razgradnjo mišične mase in pospešujejo oksidacijo maščob med samo aktivnostjo. Tako boste zaščitili mišično maso med aktivnostjo in pospešili razgradnjo telesne maščobe.

Uporaba:

Moškim priporočamo, da zmešate 4-6 meric (10-15g) X3M BCAA z 600-700 ml vode in napitek uživate med aktivnostjo.


Prvi obrok po treningu je najpomembnejši za zagotavljanje regeneracije, ohranjanje mišične mase in kurjenje maščobe. Zaradi tega dejstva je kot prvi obrok po treningu najboljša izbira THE Amino Whey, ki vsebuje čiste sirotkine beljakovine z hitro absorpcijo. THE Amino Whey bo poskrbel, da boste nahranili mišice po treningu in poskrbeli za regeneracijo in ohranjanje mišične mase.

Uporaba:

2 merici (50g) THE Amino Whey zmešajte z 3-4 dcl vode in pripravek zaužijete takoj po aktivnosti.


2# Kurjenje maščobe

Trening ugodno vpliva na proces kurjenja maščobe seveda v kombinaciji s prehrano. Še tako dober trening pa ne more izravnati slabe prehrane. Zato je potrebna sinergija treninga in prehrane. Zakaj vam to pišem, ker tudi »fatburnerji« oziroma topilci maščob sami od sebe ne delujejo. Potrebno je trenirati in se pravilno prehranjevati tako bo topilec maščobe služil svojemu namenu in še dodatno pomagal pokuriti vašo odvečno maščobo. Za boljši izkoristek porabe telesne maščobe je zaželeno vključiti tako imenovan topilec maščobe oziroma bolje poznan izraz "fatburner". Takšen izdelek vam bo pomagal, da boste v času svojega treninga in tudi tekom dneva kurili odvečno maščobo še učinkoviteje.

Naravni stimulansi kot so kofein, guarana in zeleni čaj so zelo dobro poznani naravni topilci maščobe. Prav tako igra l-karnitin ključno vlogo pri prenosu maščobnih zalog kot vir energije. Zaradi vseh teh iztočnic smo pri THE Nutrition zasnovali izdelek X3M Shredxx, ki je naš najpopularnejši in najbolj prodajan izdelek za kurjenje maščobe. Prav tako pospešuje metabolizem in zmanjšuje željo po sladkem.

Uporaba:

Moškim priporočamo uporabo izdelka X3M ShredXX na naslednji način:

- 1. teden:

2 kapsuli 20 minut z 2 dcl vode pred treningom. Tisti dan, ko ne treniraš pa zaužiješ 2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom.


- 2. in 3. teden:

Kadar imaš trening zaužiješ 2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom in 2 kapsuli 20 minut z 2 dcl vode pred treningom.

Kadar nimaš treninga zaužiješ 2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom in 2 kapsuli 20 minut pred kosilom z 2 dcl vode.


- 4., 5. in 6. teden:

Kadar imaš trening zaužiješ 2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom, 2 kapsuli 20 minut z 2 dcl vode pred treningom in 2 kapsuli 20 minut pred obrokom tekom dneva.

Kadar nimaš treninga zaužiješ 2 kapsuli z 2 dcl vode na tešče 15 minut pred zajtrkom, 2 kapsuli 20 minut pred kosilom z 2 dcl vode in 2 kapsuli 20 minut pred popoldanskim obrokom z 2 dcl vode.


Po 6. tednih neprekinjenega jemanja je dobro narediti 2 tedna odmora, nato se lahko cikel ponovi.


Oglej si neverjetno preobrazbo Damjana

Damjanu je uspela neverjetna preobrazba. Svoje telo je izklesal do tekmovalne forme.


3# Hormoni

Hormoni v našem telesu uravnavajo posamezne naravne funkcije delovanja organizma. Eden izmed ključnih hormonov, ki pomaga pri izgubi telesne maščobe je rastni hormon – growth hormon (GH).

Rastni hormon (GH) se izloča v zadostni količini samo, če je spanec dovolj globok. To je tudi razlog, da se po noči globokega spanca počutimo čili in spočiti. Koliko GH je telo proizvedlo ponoči, je v direktni povezavi s kakovostjo spanca.

Na nivo spanca in posledično na nivo izločanja rastnega hormona lahko zelo dobro vplivamo z vitamini in minerali ter nekaterimi naravnimi izvlečki. Optimalno kombinacijo teh sestavin vsebuje izdelek X3M GH Boost.

Več kot bo vaše telo izločalo rastnega hormona bolj učinkovito boste lahko kurili telesno maščobo in tako boste dosegli izklesano mišičasto telo pravega moškega.

Uporaba:

2 kapsuli zaužijete z 2 dcl vode neposredno pred spannjem


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v THE Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite do enega od 12 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.

Najboljši za najboljše, BE THE BEST

Boštjan Eferl, trener fitnesa FZS in prehranski svetovalec

Član strokovnega THE Team-a

THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 61,41€
Klubska cena: 42,99
X3M ShredXX (200 kaps.)
Redna cena: 48,56€
Klubska cena: 33,99
X3M GH Boost (180 kaps.)
Redna cena: 34,27€
Klubska cena: 23,99
Copyright 2010-2023 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov