HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
  
Preobrazba
10.07.2014
THE Nutrition Team - Priprave na tekmovanje
Intervju, ki ga je naša Tjaša Zorič opravila z Niko Knific pred njenim tekmovanjem. Nika je z nami izgubila 6 kilogramov, njeno preobrazbo pa lahko spremljaš tudi preko družabnih omrežij.
Preobrazba
21.06.2014
Kako sem izgubila 50 kg - Sarina zgodba
Odločila sem se napisati pismo vsem nam, vsem vam ki se borite z odvečnimi kilogrami. Tudi jaz sem se, a sem uspela izgubiti skoraj 50 kg. Ne vem točno, kje naj zacnem, vendar najbolje na začetku.
Preobrazba
21.06.2014
Z glavo po postavo - Juretova preobrazba
Pa smo tam, kjer ni muh. Nekje je treba začet s pisanjem bloga o svojem dolgem potovanju čez odvečne kilograme in nazaj.
Preobrazba
20.06.2014
Metkina preobrazba - Želela sem vsem pokazati, da zmorem!
Moje življenje je bilo povsem navadno in vsakdanje, obarvano z dobrotami in vsem mogočim, kar sem vedno imela najraje. V sebi pa sem skrivala močno željo po športnem in lepo oblikovanem telesu. Vedno sem občudovala športnice. Nisem si mislila, da bom kdaj
Preobrazba
12.06.2014
Robertova Preobrazba: Zakaj mi je uspelo!
Kaj mi je najbolj pomagalo, da sem postal uspešen pri hujšanju in preoblikovanju mojega telesa? Prvi in glavni prehod se zgodi v glavi... in tudi pri tebi bo tako.
Preobrazba
17.05.2014
Robertova Preobrazba - Imate Mogoče 4XL ali 5XL?
Živijo, moje ime je Robert in pri starosti 29 let sem s svojo telesno težo prišel do kritične točke. Že od same osnovne šole naprej sem imel vedno povečano telesno težo. Vsi poizkusi diet od prvega letnika srednje šole do izpred petih let so bili neuspešn
Copyright 2010-2021 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov