HRVATSKA
   DEUTSCHLAND
   ITALIA
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
      5 (1 ocena)
Universal Animal Test (21 pak.)
Animal Test je ultimativen izdelek med legalnimi hipertrofičnimi pospeševalci testosterona, ki združuje trenutno najmočnejše naravne izvlečke.
Klubska cena: 82,00

Redna cena: 82,00€
Želiš postati zlati član in nakupovati še ceneje? Klikni tukaj
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (1)

- najmočnejši naravni vzpodbujevalec testosterona

- vsebuje naravna izvlečke

- pospešuje regeneracijo in pridobivanje mišične mase

Animal Test je ultimativen izdelek med legalnimi hipertrofičnimi pospeševalci testosterona. Združuje trenutno najmočnejše naravne izvlečke. Ta izdelek je eden izmed najbolj vročih v tej industriji in v zadnjih letih je povsem redefiniral zmogljivosti in učinke legalnih bodybuilding izdelkov.

Pro-androgeni deli formule Animal Testa parijo dinamične rastlinske ekstrakte oblikovane za povečanje prostega in celotnega testosterona z učinkovitimi anti-estrogenimi spojinami sposobnimi s sposobnostjo maksimizirati naravni anaboločni odziv. Po domače to pomeni, da eksplozivno povečuje moč in samo velikost mišice. Ta kompleks vključuje prosti test potentiator 3,4 - divanillyl tetrahidrofuran z anaboličnim ketosteronom pridobljenim iz Cissus Quadrangularis-še ena revolucionarna sestavina bodybuildinga. Obogaten z yohimbe ekstraktom, ki omogoča fizično rekompozicijo in podpira zdrav libido. To pa je samo prva plat močne formule Animal Test-a.
 
Da bi popolnoma izkoristili to povečanje testosterona, je Animal Test v celoti opremljen s kombinacijo vrhunskih anti-estrogenov, vključno z ultra antioksidantom Trans Reservatrol z 3,5,7-Trihydroxy-4'-methoxyflavone (Hesperetin) in Agaricus Bisporus polisaharidi. Te sestavine preprečujejo krožečemu estrogenu, da doseže receptorje, kot tudi preprečijo neizogibno povečanje estrogena, ki jih prinaša povečana proizvodnja testosterona, s čimer neposredno in posredno spodbuja večjo stopnjo testosterona v serumu v obtoku. Obe komponenti Pro-androgen kompleksa sta zagotovljeni za izredno učinkovitost in uporabo z vključitvijo 6, 7 Dihydroxybergamottina in patentiranega Bioperina - najboljša sestavina za izboljšanje absorpcije.
Zadnji in morda tudi najbolj dramatično pomemben element nove formula Animal Testa je vključitev patentiranega hipertrofičnega agenta, arahidonske kisline (AA). Podprta s študijami univerz in realnimi pričevanji je AA z nevihto prevzel svet bodybuildinga in to z dobrim razlogom. Arahidonska kislina ima več koristi za hardcore treninge. Najbolj pomembna je sposobnost povečanja občutljivosti androgenih receptorjev in povečanjem hipertrofije. Ta status kot anabolični katalizator, naredi idealno ogrodje za to novo formulo, ki zagotavlja kvalitetno gradnjo mišic.
 
 
Prehranske vrednosti

Odmerek: 1 paketek
Število odmerkov: 21

 Na odmerek

Pro-Androgen kompleks2500 mg

Urtica Dioica (3,4-Divanillzl Tetrahzdrofuran)

Cissus Quandrangularis (ketosterone)

Polygonum Cuspidatum (trans -3,5,4-trihydroxystilbene (trans resveratrol))

Agaricus Bisporus (polysaccharides)

3,5,7-Trihydroxy-4-Methoxyflavone (hesperetin)

Hipertropični odzivni kompleks1500 mg

Arahidonska kislina (40% v oljni osnovi in oljni mešanici)

Grenivka (6,7 Dihydroxybergamottin)

Bioperin

Sestavine:
Ekstrakt korenine koprive, Polygonum Cuspidatum, ekstrakt gob Agaricus, ekstrakt grenivke, palmitinska kislina, stearinska kislina, linolejska kislina, y-linolejska kislina, dihomo-y-linolejska kislina, miristicinska kislina, arahidonska kislina, behenska kislina, tetrakozanojska kislina, želatina, glicerol, voda, barvilo karamele, rožiči, titanijev dioksid, stearinska kislina, Mg-stearat, barvili FD&C modro#1 in #40.
Navodila za uporabo:
Vzemite eno pakiranje na dan. Zaužijte s hrano. Dneve, ko trenirate, vzemite eno pakiranje skupaj z obrokom pred vadbo. Za najboljše rezultate uporabite v dveh zaporednih ciklih - skupno 42 dni. Po tem je priporočljiva 4 tedenska pavza. Med pavzo se za ohranitev pridobljene mišične mase priporoča izdelek Animal M-Stak.
Opozorilo:
Pred uporabo se posvetujte s športnim zdravnikom. Ni primerno za ženske. Hranite na suhem in hladnem, izven dosega otrok.
THE Nutrition
Oceni izdelek (1 ocena)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
Vrhunski proizvod Animal linije, koristim ga kad sam na masi... podiže i snagu!
Ocena       5
Robert
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE)
Redna cena: 61,42€
Klubska cena: 42,99
X3M BCAA 8:1:1 (500 g)
Redna cena: 32,84€
Klubska cena: 22,99


Brezplačna dostava nad 39,99€
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2022 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov