Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
-30% !
      4 (1 ocena)
All in 1 Protein Shot (40 g)
All in 1 PROTEIN vsebuje različne vire proteinov z različnimi hitrostmi sproščanja, zato lahko ta proteinski napitek uporabljate po treningu ali pa kot nadomestek obroka. Shot vsebuje kar 30,4 gramov proteinov.
Klubska cena: 1,29
Redna cena: 1,84€
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (1)

Zakaj se naši uporabniki odločijo za All in 1 Protein Shot

- zelo pripročno pakiranje za enkratno uporabo

- več različnih virov beljakovin, kar zagotavlja odlično aminokislinsko strukturo

- Vsebuje hitre in počasne vire sproščanja beljakovin, zato je uporaben tako po treningu kot nadomestek obroka

- Ne vsebuje soje

V vsakem trenutku v človeškem telesu potekajo številni procesi: celice rastejo in se spreminjajo, encimske in biokemične reakcije, nastanek in rast kompleksnejših struktur.. in za vse to telo potrebuje 2 komponenti: energijo in pa OSNOVNE GRADNIKE- AMINOKISLINE!

Praktično vse strukture v telesu so v osnovi zgrajene iz aminokislin (AK) povezanih v kompleksnejše sklope. Mišično tkivo, notranji organi, lasje, možgani.. skupni imenovalec so aminokisline. Vsaka izmed njih igra pomembno vlogo v svoji strukturi, zato lahko pomanjkanje katerekoli privede do resnejših zdravstvenih problemov. Telo je sposobno tvoriti nekatere AK (neesencialne), vendar pa ne esencialnih- te je NUJNO potrebno vnesti s hrano.

Beljakovinski viri se prav po svoji AK strukturi zelo razlikujejo- vsak vir vsebuje določenih AK več in drugih manj, nekaterih pa sploh ne. To pomeni, da je treba za optimalno zdravje uživati VEČ RAZLIČNIH VIROV BELJAKOVIN! To še posebej velja za pridobivanje in rast mišičnega tkiva.

Iz tega razloga je smo se pri THE Nutrition odločili zapolniti to vrzel in trgu ponuditi točno to, kar manjka: "All in 1 PROTEIN!"

Ne bo vam več potrebno razmišljati, če imate dovolj raznoliko prehrano in če vnašate v vaš vsakdanjik dovolj raznovrstnih beljakovinskih virov za zagotavljanje optimalnega napredka pri vaših naporih.

All in 1 PROTEIN vsebuje več RAZLIČNIH BELJAKOVINSKIH VIROV! Optimalen vnos AK je ZAGOTOVLJEN!

Najpomembnejša seveda ostaja sirotka, zato smo izdelku All in 1 PROTEIN dodali sirotkin koncentrat, ki slovi po tem, da ima visoko biološko vrednost in hitro absorpcijo. Izdelku smo dodali še micelarni kazein ter hidrolizirane goveje beljakovine. Kombinacija  teh dveh beljakovin pa zagotavlja počasnejše sproščanje AK v kri.

Namenoma smo se izognili uporabi soje, ki je v modernem svetu pogosto vzrok alergij, poleg tega pa ima tudi negativen vpliv na endokrini sistem: fitoestrogeni naj bi celo negativno vplivali na izločanje testosterona pri moških in s tem tudi na libido.

 

Pri "All in 1 PROTEIN" že ime samo odkrije vse: ponuja vam VSE V ENEM! Dodatno obogaten z BCAA in L- Glutaminom, najpomembnejšimi anabolnimi in antikatabolnimi aminokislinami, ne vsebuje trans-maščob in ne vsebuje soje. 

Uporaben je tako kot napitek po vadbi, kot nadomestek obroka za vsakogar, ki želi svojemu telesu omogočiti vse beljakovine za optimalno rast in razvoj.

 

Poreklo: EU

Prehranske vrednosti

Neto količina: 40g
Odmerek: 40g

 Na odmerek

Energijska vrednost145,5 kcal/621,3 Kj

Beljakovine30,4g

Ogljikovi hidrati5,1 g

Maščobe1,4 g


Sestavine:
Beljakovinska mešanica (Whey koncentrat, miklearni kazein, beef), maltodekstrin, kakav, čokoladna aroma, ksantan gumi, umetno sladilo: sukraloza, kalijev acesulfam.
Navodila za uporabo:
V Shot natočimo vodo ali mlekom in pretresemo. Zaužijte neposredno po vadbi ali kot napitek med obrokoma, za zapolnitev dnevnih potreb po beljakovinah.
Obvestilo o alergenih: Izdelek vsebuje mleko (laktozo).
THE Nutrition
Oceni izdelek (1 ocena)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
priporočam
Ocena       4
Dejan


Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov