Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
      5 (1 ocena)
Yamamoto ShuraKHAN (200 g)
ShuraKHAN® - je nova generacija tako imenovanih pre-workout izdelkov. Ne gre za običajen izdelek, ki vsebuje aminokisline in stimulanse ampak gre za nov koncept eksplozivne energije, moči in osredotočenosti na sam trening.
Klubska cena: 46,99
Redna cena: 46,99€
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (1)

- odlična mišična napumpanost

- brez stimulansov, ki obremenjujejo centralno-živčni sistem

- več energije, moči in osredotočenosti na treningu

ShuraKHAN® - je nova generacija tako imenovanih pre-workout izdelkov. Ne gre za običajen izdelek, ki vsebuje aminokisline in stimulanse ampak gre za nov koncept eksplozivne energije, moči in osredotočenosti na sam trening.

 

Živimo v dobi kjer je potrebno premagovati meje svojih zmožnosti. Na trening pogosto prihajamo izčrpani in brez volje, prav zaradi tega je več kot dobrodošlo, da zaužijemo nekaj kar nam bo povrnilo moč, energijo, eksplozivnost in osredotočenost na trening. Na trgu obstaja ogromno izdelkov, ki obljubljajo vse to našteto. Vendar je realnost učinkovitosti izdelka spet nekaj o čem bi lahko razpravljali.

Pri razvoju izdelka ShuraKHAN smo pri Yamamoto bili pozorni predvsem na to, da vsebuje sestavine, ki resnično delujejo in da so kvalitetnega izvora. Naš cilj je bil, da razvijemo izdelek, ki bo na treningu v najtežjem delu povzročil optimalno mišično krčenje brez, da bi dodatno obremnjevali srčno-žilni sistem ter s stimulansi povzročili tesnoben občutek in motnje spanca.

 

Nenehne raziskave in delo je privedlo, da smo naredili izdelek kot je ShuraKHAN. Čeprav imamo v naši ponudbi že podobne izdelke smo bili prepričani da potrebujemo izdelek, ki ne vsebuje stimulansov centralno-živčnega sistema. Uspelo nam je narediti izdelek, ki zagotavlja maksimalen pretok krvi v mišice, hidracijo, lucidnost in koncentracijo brez stimulacije centrlno-živčnega sistema.

ShuraKHAN je prvi izdelek, ki spodbuja mišično napumpanost z nootropnim učinkom v kombinaciji z najboljšimi elementi na trgu. Izdelek omogoča predvsem, da poleg mišične napumpanosti mišicam dovede maksimalno količino hranil dlje časa po treningu. Tako bodo mišice hidrirane in okrbljene z vsemi elementi za hitrejšo pot do naših ciljev.

 

Prehranske vrednosti

Odmerek: 2,5 merici (12 g)
Število odmerkov: 17

 Na odmerek

Citrulline sick2,9 g

Beta alanine2,0 g

Propionyl L-carnitine HCI1,6 g

- od tega carnitine1,0 g

Glycerol (GlycerolMax ™)1 g

L-Alanyl L-Glutamine (Sustamine®)750 mg

Citicoline (Cognizin®)250 mg

Reduced L-Glutathione (Setria®)200 mg

Beetroot extract500 mg

Rodiola extract200 mg

Sestavine:
Sladila: acesulfame K, Sukraloza
Navodila za uporabo:
2,5 priloženi merici (12 g) zmešajte z 200 ml vode in spijte pred treningom.
THE Nutrition
Oceni izdelek (1 ocena)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
Super zadeva ker ne vsebuje stimulansov ki motijo spanec.
Ocena       5
BOGDAN
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 39,99
OSP CREATINE (500 g)
Redna cena: 7,99€
Klubska cena: 7,99
X3M BCAA (500 g)
Redna cena: 37,13€
Klubska cena: 25,99


Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov