Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Pomembno obvestilo!
Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo smo onemogočili gotovinsko plačevanje. Plačilo v spletni trgovini lahko izvedete s plačilno kartico, PayPal ali po predračunu. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Kurirji dostavnih služb GLS in Pošta Slovenije ne bodo vstopali v zaprte prostore. Predaja paketov bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra. Svoj paket lahko za prevzem preusmerite tudi na Paketomat, o tem boste obveščeni po e-mailu in sms-u. Hvala za razumevanje!
(0 ocen)
Yamamoto Kamikaze (400 g)
KAMIKAZE je prehransko dopolnilo, ki je narejeno z revolucionarno tehnologijo CNOP-1 ™. Odličen izdelek za pred treningom za več moči in energije.
Klubska cena: 44,99
Redna cena: 44,99€
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (0)

- revolucionarna tehnologija CNOP-1 ™

- močnejši in daljši učinek

KAMIKAZE je prehransko dopolnilo, ki je narejeno z revolucionarno tehnologijo CNOP-1 ™. Izdelek je narejen iz sestavin najvišje kakovosti in čistosti, zato bo vaš trening še boljši in intenzivnejši.

 

CNOP-1 ™ je koncentriran predkurzor dušikovega oksida (N.O.). Njegova značilnost je, da na drugačen način spodbuja in stimulira dušikov oksid, zato je učinek močnejši in daljši. 

 

Izdelek je narejen iz sestavin najvišje možne kakovosti in čistosti, to boste občutili že takoj na prvem trenungu saj bo vaš trening intenzivnejši in boljši.

Med razvojem izdelka Kamikaze so se strokovnjaki pri Yamamoto® osredotočili predvsem na mehanizme dušikovega oksida. Izboljšanje tega mehanizma je omogočilo neverjetne koristi pri rasti in regeneraciji telesa.

Kamikaze je tako imenovani »pre-workout« izdelek za vsakogar, ki vsebuje popolnoma novo formulo. Prav zaradi tega je izdelek v vseh pogledih zasnovan za tiste, ki iščete najboljše kar ponuja znanost.

Prehranske vrednosti

Odmerek: 1 merica (17,5 g)
Število odmerkov: 22

 Na odmerek

CNOP-1 [L-citrulline, creatine (Creapure®), L-leucine (KyowaQuality®), L-isoleucine (KyowaQuality®), L-valine (KyowaQuality®), beta alanine, taurine, L-tyrosine, reduced L-glutathione (Setria®), caffeine] 15,4 g

Sestavine:
CNOP-1 [L-citrulline, creatine monohydrate, L-leucine, beta alanine, L-isoleucine, L-valine, taurine, L-tyrosine, reduced L-glutathione, caffeine anhydrous], regulatorji kislosti: citronska kislina, arome, stabilizatorji: estri saharoze maščobnih kislin, hidroksipropil-metilceluloza; sredstvo proti strjevanju: silikon oksid, sladila: suklarosa, acesulfame K; barvila: karoten.
Navodila za uporabo:
Zmešajte 1 merico (17,5 g) z 200 ml vode in zaužite 20 minut pred treningom.
THE Nutrition
Oceni izdelek (0 ocen)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
THE Amino Whey (2300 g)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 39,99
X3M BCAA (500 g)
Redna cena: 37,13€
Klubska cena: 25,99
OSP BCAA (500 g)
Redna cena: 16,99€
Klubska cena: 16,99


Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov