Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
-50% !
      4.7 (6 ocen)
X3M Performance*(rok uporabe 31.12.2019)* (1000 g)
X3M Performance je namenjen športnikom za posebne dogodke, kjer želijo dati od sebe več kot 100%. Tekme, turnirji, pomembni športni dogodki. Odličen športni pre- workout.
Klubska cena: 21,25
Redna cena: 42,50€
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (6)

Zakaj je X3M Perfomance najboljši za doseganje izvrstnih športnih rezultatov na tekmi

 

- Formulo so sestavili dolgoletni profesionalni športniki za vse, ki hočejo na tekmi dati 120%

- Prilagojena formula za povečanje moči in vzdržljivosti med športnimi napori

- Dodan l-karnitin za povečano porabo maščob

- Vsebuje vitamine in minerale

 

Dandanes je konkurenca v katerikoli športni panogi izjemno močna. Talent, ki je pred leti pomenil veliko prednost, preprosto ni več dovolj. Če želimo biti najboljši, moramo poleg talenta vsak trening opraviti s 100% ter trenirati dlje, kvalitetneje in intenzivneje od nasprotnikov. Tako zahteven trenažni in tekmovalni režim pa lahko uspešno opravljamo le ob podpori najboljšega goriva, ki telesu omogoča eksplozivno moč, dolgotrajno energijo in najhitrejšo regeneracijo.

X3M Performance je sestavljen izključno iz premišljeno izbranih sestavin, katere skupaj tvorijo najboljšo mešanico in optimalno sinergijo. Kreatin, nedvomno najbolj raziskano in učinkovito ergogenično sredstvo, je združen z molekulo natrijevega fosfata, kar izjemno poveča njegovo absorpcijo, preprečuje napihnjenost in mišične celice optimalno hidrira. Druga sestavina, beta-alanin, odlično deluje v kombinaqciji s kreatinom. Le-ta skrbi predvsem za eksplozivno in maksimalno moč mišične kontrakcije, med tem ko beta alanin preprečuje zasičenje z vodikovimi ioni H+, ki slabijo ter v končni fazi povsem onemogočijo mišično delovanje. Posledično torej omogoča, da mišica dlje časa funkcionira na svojem optimumu. Piko na i pa postavlja inozin, ki poskrbi, da vsaka mišica iz sebe iztisne svoj maksimum. Poleg tega igra ključno vlogo pri tvorbi ATP-ja in celo genetskega koda DNA in RNA. Tavrin izboljša inzulinsko senzitivnost, kar še dodatno izboljša vsrkanje kreatina v mišice ter deluje kot antioksidant. Karnitn je že preizkušen aminokislinski hibrid, ki omogoča prenos maščobnih kislin v mitohondrije, kjer se porabijo za energijo. To hkrati služi kot optimizacija maščob kot vira energije, po drugi strani pa seveda za topljenje odvečne maščobe. Ta učinek je še povečan z dodatkom gvarane, ki istočasno služi kot blagi stimulans centralnega živčnega sistema (CŽS), kar povečuje zbranost in voljo med napornim treningom. S tem je X3M Performance vključil tudi psihično komponento, ki je, prav tako kot fizična, ključnega pomena za najboljši rezultat.

Formula je zaokrožena v popolno celoto z dodatkom magnezija, ki poleg številnih drugih funkcij tudi preprečuje mišične krče. Natrijev in kalijev fosfat, ki povečujejo zaloge fosfokreatina in ATP-ja ter vitamine B3 in B6, ki igrajo pomembno vlogo pri tvorbi energije kar povečuje vzdržljivost. Ker pa formula ne bi bila popolna brez regeneracijske komponente, X3M Performance vsebuje hidrolizirano sirotko, ki je zaradi načina obdelave že predhodno prebavljena. S tem je omogočena najhitrejša možna absorpcija, kar ne obremenjuje želodca med napornim treningom. Hkrati pa so mišice zaščitene pred razgradnjo (katabolizmom), kar omogoča, da se telo obnavlja že med samo aktivnostjo. Le na ta način je namreč možno, da lahko kljub velikemu številu trenažnih enot vsak trening opravimo spočiti, regenerirani ter z voljo in energijo, ki nedvomno vodi do željenega cilja.

Poreklo: EU

 

Prehranske vrednosti

Neto količina: 1000g
Odmerek: 50g (1 merica)

 Na odmerek

Energijska vrednost539,04kJ/134,76kcal

Beljakovine3,6g

Ogljikovi hidrati30g

Maščobe0,04g

Kreatin natrijev fosfat3g

Tavrin3g

Inozin1,5g

Beta alanin1g

Natrijev fosfat1000mg (40% RDA)

L-tirozin1000mg

Gvarana ( 22% kofeina)500mg

L-Karnitin500mg

Magnezij (oksid)400mg (133,3% RDA)

Kalij (fosfat)200mg (5% RDA)

Vitamin B3 (niacin)30mg (166,7% RDA)

Vitamin B6 (pyridoxine)4,2mg (210% RDA)

Sestavine:
Škrob voskane koruze, maltodekstrin, sirotkin hidrolizat, kreatin natrijev fosfat, tavrin, inozin, karnitin tartrat, beta alanin, natrijev fosfat, tirozin, gvarana, magnezijev oksid, kalijev fosfat, vitamin B3, aroma češnje, barvilo, umetno sladilo: sukraloza.
Navodila za uporabo:
Zaužijte en odmerek skupaj z 5 dcl. vode 20 min. pred in med telesno aktivnostjo.
THE Nutrition
Oceni izdelek (6 ocen)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
5 - Z izdelkom sem zelo zadovoljen :-)
Ocena       5
Miran
odličnen produkt, uporabljam ga na turnirjih in si povečam eksplozivnost in energijo,…
Ocena       5
Tanja
"Okus ni najboljši, ampak imaš pa občutek, kot da imaš še eno baterijo ""v riti"" :)"
Ocena       4
Janez
izdelek sem uporabljala celo poletje med kolesarjenjem in sem bila z učinkom zelo zadovoljna.
Ocena       5
Jasmina
Vzamem za moja dolgotrajna kolesarjenja in je odličen performace napitek. Priporočam!
Ocena       5
Zala
Kadar imam tekmo ga redno vzamem, občutim na koncu ko so vsi že utrujeni, da imam še za nekaj minut več moči kot ostali.
Ocena       4
Mitja
THE BCAA (400 g)
Redna cena: 27,13€
Klubska cena: 18,99
THE Recovery Drink (2500 g)
Redna cena: 28,55€
Klubska cena: 19,99
THE Isodrink (2500 g)
Redna cena: 28,55€
Klubska cena: 19,99


Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov