Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
-30% !
      4.8 (6 ocen)
THE Tribulus 750 (60 kaps.)
THE Tribulus 750 ( prehransko dopolnilo ) sodi med naj-potentnejše naravne spodbujevalce moških spolnih hormonov. Poviša naravne ravni testosterona in s tem vpliva na povečanje moči in mišične mase.
Klubska cena: 11,99
Redna cena: 17,13€
V košarico

Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Opis
Strokovni opis
Prehranske vrednosti
Video
Ocene (6)

Zakaj imajo moški radi THE Tribulus 750 

- Naravno vpliva na povečano lastno izločanje testosterona pri moških

- Lahko poveča moč 

- Lahko poveča občutek samozadovoljstva in samozavesti

- Poveča libido in izboljša spolno moč

 

 

Tribulus Terrestris spada med najpotentnejše naravne spodbujevalce moških spolnih hormonov. Zdravniki, holistični zdravilci in nutricionisti ga uporabljajo v svoji praksi že stoletja. Že stari Kitajci so pred nekaj tisočletji spoznali zdravilne učinke glavne sestavine tribulusa imenovane protodioscin. Uporabljali so ga za zdravljenje jeter, blaženje glavobolov, vrtoglavice in za izboljšanje spolnega življenja.

Danes, ko je znanost v popolnosti odkrili pozitivne učinke te rastline, se je uporaba razširila tudi na druga področja, in sicer zdravljenje impotence, neplodnosti ter izboljšanje libida in dvigovanje življenske energije in vitalnosti. Predvsem zaradi izrednega vpliva na povečanje mišične mase in moči pa je postal izredno priljubljen dodatek pri posameznikih, ki se ukvarjajo s športom, predvsem s športi moči, kot so fitnes, dvigovanje uteži, kontaktni športi itn.

THE Tribulus 750 ne spada med hormone in deluje prek drugačnih mehanizmov kot andro hormoni in DHEA. Prav zato ga športniki, ki so podvrženi testiranju na prepovedane substance, lahko brez zadržkov in skrbi redno uporabljajo. Na naraven način dviguje nivoje testosterona (tudi prek 50%!), saj dramatično poveča sintezo LH-hormona, ki je odgovoren za sproščanje testosterona v telesu. Priporočljiv je tudi za ženske, saj poleg povečanega libida in ostalih pozitivnih lastnosti ne povzroča androgenih učinkov in celo v veliki meri blaži predmenstrualne probleme (PMS).

THE Tribulus 750 je najmočnejši izdelek z izvlečkom iz rastline Tribulus Terrestris na tržišču, saj vsebuje največ aktivne sestavine imenovane protodioscin.

Protodioscin je naravna učinkovina, ki za razliko od prohormonov ne deluje kot prekurzor testosterona, niti v telo ne vnaša sintetične oblike tega hormona kot na primer steroidi. Prav nasprotno- protodioscin vzpodbuja naravno izločanje lastnega testosterona ter nima nobenih stranskih učinkov, ki jih lahko opazimo pri uporabi prepovedanih substanc. Sedaj lahko povečate nivoje testosterona na naraven način brez uporabe nedovoljenih poživil!

 THE Tribulus 750 vpliva na izločanje hormonov hipofize, kar igra ključno vlogo pri povečanju spolne moči in libida. Znanstvene študije dokazujejo povečano izločanje LH hormona za 186%!! LH pa je v telesu hormon, katerega funkcija je predvsem povečanje spolne moči in nagona.

THE Tribulus 750 poleg povečanja naravnega izločanja lastnega testosterona in izboljšanega libida pozitivno vpliva še na mnoge telesne funkcije: izboljšuje splošno zdravstveno stanje in počutje, povečuje samozavest, znižuje krvni tlak ter nivoje holesterola v krvi, veča mišični tonus in lahko predstavlja ključ do optimalne atletske pripravljenosti. 

Poreklo: EU

 

Prehranske vrednosti

Neto količina: 60 kapsul ( 49g )
Odmerek: 1 kapsula

 Per Serving

Tribulus terestris (40% saponinov)750mg

Navodila za uporabo:
Zaužijte 2-3 kapsuli dnevno z obrokom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Za najboljše rezultate:
Zaužijte 2 kapsuli dvakrat dnevno z obrokom.
THE Nutrition
Oceni izdelek (6 ocen)
Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni
Super izdelek, ki res deluje :)
Ocena       5
jernej
Dobar priozvod,djeluje!
Ocena       5
Damir
Kvalitetan proizvod svakako.
Ocena       5
mario
Tribulus zma sem jemal nekaj mesecev ,stanje je 70%boljše ...zdaj ga ponovno naročam ,,se splača
Ocena       4
Janez
Tole se pa čuti. Tako na mišični masi kot pri drugih zadevah :)
Ocena       5
Goran
Najboljši testosteron. Z rednim jemanjem sem boljši in močnejši .
Ocena       5
Max
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE)
Redna cena: 57,13€
Klubska cena: 39,99
X3M Terminator (180 kaps.)
Redna cena: 38,56€
Klubska cena: 26,99
X3M GH Boost (180 kaps.)
Redna cena: 32,84€
Klubska cena: 22,99


Brezplačna dostava
100% zadovoljstvo
Več kot 1000 izdelkov
Takojšnji popusti
Izdelano v Sloveniji
Od športnikov za športnike
Copyright 2010-2020 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov