HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Prehranski dodatek med treningom?     Objavljeno 11.06.2014 ob 14:57
Lep pozdrav!
Konec tedna imam ponavadi po treningih težave z utrujenostjo-posebej noge, mišice rahlo bolijo kot da so vnete. Pošiljam vam odsek mojega treninga za 1 teden:
Ponedeljek: Zjutraj: 10km teka na hrib(800m), Popoldan: 10min ogrevanja, /Chest/tris, 3 krat na teden(ponedeljek, sreda in petek)- 10 vaj v eni seriji-sestoji iz ang.izrazi-goblet squat,mountain climber, single-arm dumbbell swing, T-pushup, split jump, dumbbell row, dumbbell side lunge and touch, pushup-position row, dumbbell lunge and rotation in dumbbell push press. Vsako vajo delam 1 minuto, 15 sekund pavze in po celotni seriji 10 vaj 2 minute pavze in naredim 3 serije.
Torek: Zjutraj: 10km teka na hrib(800m), 10 min ogrevanja, vaje za trebušne mišice, legs
Sreda: Zjutraj: 10km teka na hrib(800m), 10min ogrevanja, back/ bis, 10 vaj v eni seriji od ponedeljka
Četrtek: Zjutraj: 10km teka na hrib(800m), popoldan počitek
Petek: Zjutraj: 10km teka na hrib(800m), 10 min ogrevanja, shoulders, 10 vaj v eni seriji.
Sobota: Zjutraj: 10km teka na hrib(800m), Trening plavanja-5km.
Nedelja: zjutraj 10 km teka/hoje, popoldan če je lepo vreme 30-40 km z rolerji.
Zjutraj pred aktivnostjo vzamem X3M Shredexx in seveda popoldan( 2 kapsuli zjutraj in popoldan). Po treningu zvečer spijem ketonic protein(1 merica). In pa zjutraj vzamem po 1 kapsulo the vitamin strong, the vitamin b-complex, the vitamin C in the omega 3.
Zanima me zakaj takšna bolečina v mišicah na nogah po rekreaciji z rolerji? Ali telo potrebuje počitek? Ali lahko med to aktivnostjo uporabim kakšen prehranski dodatek, da ne pride do mlečne kisline ali nekakšne 'izčrpanosti' mišic?
Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem!


Tuja30
Re: Prehranski dodatek med treningom?     Objavljeno 11.06.2014 ob 14:59
70km tedensko dober si
Re: Prehranski dodatek med treningom?     Objavljeno 11.06.2014 ob 15:14
Normalno da telo rabi počitek!! Skrajšaj treninge za polovico.
Re: Prehranski dodatek med treningom?     Objavljeno 11.06.2014 ob 16:24
Napiši:

Kakšen je namen tvojega trenažnega režima? Kdo ti je to svetoval?
Zakaj toliko teka?
Kakšna je prehrana?
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: Prehranski dodatek med treningom?     Objavljeno 11.06.2014 ob 17:10
Ta trening 10 vaj mi je svetoval fitnes trener v fitnesu. Ampak ker je tako naporno lahko delam samo 3 krat na teden-to mi je rekel. Ampak koliko 'poslušam' telo se mi zdi da je preveč, ker tako treniram od marca. in sem določene treninge zmanjšala, sama in je bilo boljše. Tek je tako, v hrib ponavadi hitro hodim in nazaj tečem, gre bolj za jutranjo rekreacijo in da spremljam mamo, ki teče zjutraj,ampak vseeno me izčrpa proti koncu tedna. Nisem pa ljubiteljica teka, raje 'dvignem' kakšno utež več v fitnesu. Načeloma mi šport ni problem ker sem 15 let profesionalno trenirala plavanje. Ampak v zadnjih 3 letih sem se zredila + 30 kg, in sem sedaj ostala na 75 kg. Od marca do sedaj. Prehrano pa sem uredila s pomočjo revije-prehranske strategije in nasvetov tukaj in v trgovini nutrition v celju že novembra, ker takrat zaradi operacije na glavi nisem smela telovadit do konca februarja. Pač želim si hkrati sujšat in biti fit, ker 1 teden v mesecu, hodim tudi na karate treninge, ki so tudi kondicijsko naporni. Kljub starosti 28 let si to še želim početi in tekmovati v karateju v prihodnosti. Ostanek meseca pa prezivim v fitnesu, zaradi časa. Spodaj vseeno pošiljam okviren jedilnik za 1 teden, če mogoče tudi tukaj delam kaj narobe.
Hvala za odgovore.